Tårtkalas

Jag kom nyss hem från ett tårtkalas hos min kusin Gabriel som fyllde 15 år, GRATTIS. Mycket trevligt att få träffa familj och släkt en liten stund! Idag har jag gjort en webb-tvintevju för GD.se, efter det tog jag en fika med Bella, väldigt mysigt som vanligt.


Hörrni, jag har tappat bloggstinget!? Jag vet inte vad som hänt!?  Eller så är det bara för att det inte hänt så mycket idag helt enkelt. Jag menar det är ju inte så att det händer glamorösa och spännande saker dygnet runt. Ibland har jag såklart slappa dagar då det inte händer lika mycket. Men sådana dagar behövs de med! :) hihi. Jag får ta och skärpa mig. Är det något ni önskar att jag ska skriva om? Önskeämne? Tips gärna.

2009-03-31 @ 22:05:15 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Back on track

Okej, jag vet att jag inte bloggade igår, ledsen för det! Nu är jag tillbaka iallafall. Mycket att göra hit och dit men det är kul! Idag ska jag uträtta lite ärenden och sen försöka hinna träffa mina vänner. Återkommer senare idag/ikväll. Hej så länge..

2009-03-31 @ 10:58:03 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Wipeout

Okej, någon skrev att jag verkar gilla alla negativa kommentarer!? Det är väl precis tvärtom!? Det är inte alls kul att läsa dem, men jag har lärt mig ta dem på ett helt annat sätt. Jag har lärt mig ta åt mig på ett måttligt sätt. Man ska ta åt sig, det ska man! Men inte för mycket. Vissa av era kommentarer lär jag mig mycket av, så det är lärorikt och roligt att läsa dem. Men det är alla de varma och snälla och fina kommentarerna som får mig att fortsätta blogga, det är dem jag blir glad av!





Jag sitter och ser på wipeout! Ha ha. Vilket otroligt roligt program. Egentligen är det helt sjukt att jag sitter här i tvsoffan och skrattar åt människor som kämpar och skadar sig. Det känns nästan som skadeglädje. Nej usch nu fick jag dåligt samvete. Förra veckan blev jag mäkta imponerad utav en 4-barnsmamma som var helt grym! Så vill jag också vara.



aj...
2009-03-29 @ 21:05:42 Permalink Allmänt Kommentarer (26) Trackbacks ()


kommentera mera

Lina om Balklänning: inte lite push up?


HA HA HA, det är alltid sjukt kul att läsa era kommentarer!  :) Skriv på, kommentera mera tycker jag det är kul att läsa som sagt :)
2009-03-28 @ 23:13:54 Permalink Allmänt Kommentarer (19) Trackbacks ()


Antarktisbesök

Vädret har vart dåligt idag. Ändå pallrade vi iväg oss till backen. Åh, jag är så pinsamt dålig på att åka! Eftersom att vädret inte var så kul gav vi upp efter lunch och åkte till stugan och värmde oss ett tag. Efter lunch tog vi skotrarna och åkte runt fjället, och det ni! Det är grejer det! Skitkul var det att blåsa loss på fjället. Det var dock väldigt dimmigt vilket gjorde att vi gick miste om den fantastiska utsikten som egentligen finns där uppe på fjället. Trots att man bitvis inte såg ett skvatt var det otroligt vackert! Ett tag var det lite läskigt där alltså, när det var så vitt att man inte ens kunde skilja på himmel och jord och det enda man såg var de röda kryssen längs skoterleden. Man kunde knappt se några meter fram för att det var så dimmigt. Men häftigt var det ändå på något konstigt sätt. En knäpp, läskig, häftig overklighetskänsla. Det kändes som om man var på antarktis typ...


Nu sitter vi i stugan, ska basta och sedan käka en god middag. Sedan blir det ner till "Trapper" där man kanske kan spana på en eller annan snygg skidåkare!? ;) Såg ett par i backen idag som jag hoppas kommer att vara där, HA HA.

2009-03-28 @ 17:13:00 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Var är min semester?


Ingen sovmorgon idag inte. Nej, det kom två skitungar som började hoppa i sängen och väsnas. Rätt förlåtligt ändå eftersom att de är så söta att man bara vill pussa på dem. Vi har käkat frukost och Thea har underhållt oss med sin skönsång hela morgonen, med låtar som "var är tummen" och "lille katt". Nu står hon och skriker "jag vill åka ren", så jag antar att vi ska åka ren idag då!?

2009-03-27 @ 09:11:31 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Det blev en pojke

Camillas lilla bebbe har äntligen kommit, lite senare än väntat men bättre sent än aldrig! GRATTIS!!! I förrgår tittade han ut de stora bebisen och han ska få heta Anton Persson. Det kanske är en ny hockeyspelare på g? vem vet, det kanske sitter i namnet? Hedesunda har ett hockeyproffs som heter Anton Persson nämligen, som briljerade nu senast i junior-VM. Antar att framtiden kanske är säkrad då!? Nu när det finns dubbelt upp utav "Anton-Perssonar"....


På tal om barn. Barn är för underbara alltså. Thea som är 4 år (min kusin) kom nyss ut från toan och skriker "mormor jag bajsade igen". "jaha" svarade vi, måttligt intresserade. "ja en jättelång korv".... Kände att hon gav oss lite för mycket info där! Villemo heter en annan av mina kusiner, 5 år är hon och väldigt lillgammal. Som en liten prusiluska, skitsöt! Ha ha. Min mamma gjorde ett klädbyte från klänning till byxor och då talar Villemor bestämt om för min mamma att "klänningen var finare!" och snörper med munnen. Barn är så ärliga. Det är härligt tycker jag, ha ha.


Nu ska jag joina de andra i bastun!

2009-03-26 @ 19:03:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fjälldag

Här är så fint ska ni veta. Solen har tittat fram titt som tätt och då är det helt underbart här i vintervädret. Tog nyss en promenad och nu sitter vi här och myser med ett glas "glüwein" framför brasan i huset. Ja det är ingen liten stuga ska ni veta! Det är minsann ett stort hus och dessutom ett mindre på gården som är som en egen lägenhet ungefär.


lekfulla barn hoppar runt i stugan


husen

utsikten

huset ligger på ett ställe som heter "Höglandet", utsikten är otroligt fin!

mys

i backen


Roger och skotran

Roger tog fram skotrarna

När man kommer in från backen är man ju lagomt fräsch! Men jag bjuder på den här iallafall, även om Amanda ( t h på bilden ) kanske kommer att spöä upp mig, ha ha.


Ikväll väntar en god middag, bastun och en massa mys.

2009-03-26 @ 18:03:40 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Lofsdalen




Hej Lofsdalen, här kommer vi.....



Nu ska jag gå och packa klart, hihi
2009-03-25 @ 21:59:12 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Fikapaus





idolbebisarna, ha ha




Jag och Johan hade jättetrevligt idag! :) Han är som en lillebror för mig, hihi. Vi har alltid skitkul tillsammans.

2009-03-25 @ 21:06:40 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Den kungliga hufvudstaden

Ja, så var jag här igen då. Stockholm i mitt hjärta. Åkte hit i morse med tåget och fick trevligt sällskap av Emelie som vars slutstation var Uppsala och alltså därifrån lämnade mig själv på tåget, då fick Ipoden rycka in som sällskap. Var på ett rätt kort möte och gick sedan till vasateatern där "Talang 2009" för fulla muggar spelas in. Johan Pråmell min artistansv. från idol  ("idolpappan") sitter ju i årets jury och jag tänkte kila in för att säga hej till honom, Till min besvikelse hade han inte kommit än. Istället bestämde jag mig för att träffa en annan Johan P. Närmare bestämt Johan Palm, vars singel som släpps snart är asbra förresten. Sedan tar jag tåget hem till Gävle ikväll igen.

Jag har sovit dåligt i natt alltså. Vridit och vänt på mig och vaknat till då och då. Kan kanske bero på att jag varit orolig för Robins skull, för er som inte vet vad som hänt mådde han alltså väldigt dåligt igår och uppsökte hjälp på sjukhuset. Han hade ett tryck i bröstet som gjorde fruktansvärt ont och hade svårt att andas "jag kommer att dö" som han själv uttryckte det, och kan ni gissa om jag som bästa vän då blerv skapligt orolig!? Där sitter jag 60 mil bort från min bästa vän som "håller på att dör" och kan inte göra ett skit. Det kändes ju måttligt bra. Orolig var jag iallafall men jag pratade med honom nyss och nu kändes det tydligen bättre tack och lov!

Nu ska jag och Johan fika.....

bild från stureplan.se ( rockbjörnen)

2009-03-25 @ 15:18:51 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Svaren


Jag hade suttit och svarat på en massa frågor men av någon anledning ville datorn inte samarbeta och allt raderades. Det kom en hel del fula ord ur min mun kan jag lova! Okej, jag gör ett nytt försök. Jag kommer inte att kunna svara på alla frågor men så många som möjligt såklart.


Ellinor :Har du bra kontakt med många av idol-kompisarna fortfarande? I så fall vilka?

Svar: Ja, med så gott som allihopa. Senast förra veckan träffade jag ju Lars och Johan. Annars blir det mest telefonkontakt.


Carro: Har du och robin glidit ifrån varandra lite? verkar nästan som det!?!?

Svar: Hmmm, vi pratar timtals i telefonen varje dag. Jag vet inte direkt om jag ser det som att vi glidit ifrån varandra!? Ha ha


Ida: har du någonsin ridit?
typ på nån ridskola eller nått? :)

Svar: ja, dock aldrig på ridskola. Jag är ju uppvuxen på landet och mina kusiner har häst. Så ja, jag har ridit.


Sara:Går du inte i skolan längre?

Svar: Nej, jag skrev av mig från skolan nu i vår. Jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på musiken i vår och se vart det tar mig. Det har varit fullt upp med turnén fram tills nu så skolan hade jag inte hunnit och då skrev jag av mig för att slippa känna att jag missar så mycket och får dåliga betyg eller att jag får ofullständiga betyg i de kurser jag inte slutför. Vad som händer till hösten får vi se. Jag tycker att skolan är viktig och jag hoppas kunna plugga klart på ett eller annat sätt såklart.


Anonym: hur lång är du?

Svar: 1,56. ( skulle snarare säga "hur kort är du", ha ha)


Sara P:Har du kul alice? :)

Svar: Jag har för det mesta kul, ha ha. Men jag precis som alla andra har såklart dagar som känns mindre roliga. Ett skivkontrakt skulle göra mig ännu gladare ;)


Anonym:Vilket är ditt favoritämne i skolan?

Svar: Hmm, på högstadiet var det nog SO iallafall.


linis:Hej Alice! Om du skulle vilja "va någon annan" kändis någon dag, vilken skulle de vara??
Svar: Oj... hmm... Jag tror jag skulle vilja vara Beyonce, christina aguilera eller varför inte Britney kanske. Det skulle nog vara intressant. Eller Barck Obama? :) hihi.

Julia: Hej Alice. Hur många är det ungefär varje dag som besöker din blogg? Hade varit kul att veta :D

Svar: Jag vet faktiskt inte exakt eftersom att jag skriver på två bloggar. Men runt 5000-6000 om dagen ungefär tror jag. Det varierar såklart från dag till dag.


Alexandra: Jag undrar var du köpt dom röda skorna du hade på idol när den va rock?:D JAg vill ha såna på mig till min bal:D<33

Svar: Åh, jag älskar också de skorna! Det är ett par specialskor som gjordes speciellt till mig för den där outfiten. Skorna kommer från bianco men färgades med siden/satin-färg av någotslag. De finns alltså inte i rött att köpa. Men köpa ett par och färga kan du ju göra.


Pim:Hej!
hur ska du göra för att förbättra klädstilen på Robin så att han blir en snyggare accessoar till dig när du går på galor och andra event.

svar: HA HA. Jag tycker att Robin är fin precis som han är. Han klär sig snyggt! Tycker du inte det alltså? Vad skulle du vilja se honom i istället då? Hihi.


Hanna: Åhhh vad jag längtat efter en frågestund igen alice ! :D
Vem hejar du på i finalen i let's dance?
(själv hejar jag på Laila
Ser du på Robinson ?
Choklad muffins / Blå bärsmuffins ?

Svar: Vad kul att du längtat efter frågestund! :) Jag hejar på Laila såklart. Ja, jag tittade faktiskt på Robinson i lördags. Definitivt Chokladmuffins! ;)



Emma: Hejhej :) Jag undrar om du har något tips till mig som ska söka idol ? Tack på förhand, du rockar! Puss & Kram Emma

Svar: Vad kul att du ska söka idol !:) Jag har väl egentligen inget tips mer än att vara sig själv! Dessutom bör du tänka på vad du ger dig in i. Att vara helt orutinerad och inte ha en aning om vad som väntar är nog rätt tufft. Idol är absolut inte bara en sångtävling, man måste klara så otroligt mycket mer. Jag är så stolt över att jag klarade det! Jag trodde aldrig att jag var kapabel till att göra så mycket. Man måste vara otroligt psykiskt stark och vara förberedd på det mesta.


Hanna: Vart i fjällen ska du? Har du åkt mycket utförsåkning?

Svar: Jag ska till Lofsdalen och jag är ganska dålig på utförsåkning ;) ha ha.


Anonym : vad ville du bli när du var liten?

Svar: Jag har faktiskt alltid velat bli artist. Det har aldrig funnits några andra drömmar för mig.


Alicia: Hur ser din tandborste ut?

Svar: Ha ha, vilken härlig fråga! Den är rosa med en fågel på, hihi.


Anonym: Hur gammal är han som du dejtar?

Svar: Han är 19 år.



Anonym om Våren?:

Nu när det har gått lite tid, kan vi inte få höra lite mer om vad som hände under kärleks- och gospelveckan i idol?
Det var mycket snack om en svacka och tappat enerigin osv?
Vad hände egentligen?
Var det otäcka hot i bloggen och sånt eller utmattning eller vad var det?
Var det musiken de veckorna?
Det var lite dubbla budskap om du gillade låtarna eller inte eller hade valt dem i brist på bättre? Jag undrar för du sa att t ex Beyoncé är en stor förebild och precis som Andreas trodde jag att det där var nära den musik du vill göra.
Och du har en helt speciell talang för det där r&b-svänget som i shackles, crazy in love och independant woman.
Du snackade om att det inte kändes rätt?
Menade du att det var svårt eller att du inte gillade låtarna?

Svar: Jadu, det var helt enkelt så att jag var lite sjuk och inte kanske riktigt var på topp. Alla har vi dåliga dagar, och just kärleksveckan var jag som sgat var lite sjuk och lam i kroppen. Så egentligen var det väl inget som hände, alla vi deltagare hade ju bra och mindre bra dagar. När jag hade min dåliga dag uppmärksammades det dock lite väl mycket kanske. Dessutom hade jag då fått låtar som inte riktigt kändes 100 % vilket gjorde mig ännu lite mer osäker. Som du säger så älskar jag ju beyonce och jag älskar den låten jag sjöng, den är otroligt svår ( den svåraste i årets idol sa de). Ännu svårare att göra sådär med liveband eftersom att låten i sitt orginal är så producerad.  Att gå ut och göra den med glädje och energi efter sågandet av mitt första framträdande var otroligt tufft. Bara sekunder innan jag gick upp på scenen grät jag floder och trodde inte att jag skulle klara att samla mig och ens öpnna munnen. Det är en av de saker jag är stolt och glad över att jag klarade.


aliceforever :Brandy gör klubbspelningar i Sverige:
KB Malmö 16/5
Trägårn Göteborg 14/5.
Vill du/Ska du gå?
 Svar: Om jag har möjlighet att gå kommer jag absolut att göra det! :)

Sten: Fråga A: Om man är jättekär i dig, vad ska man göra då??
Fråga B: Vad tycker du om Ove Molin? :D

Svar: Ojdå. Jag vet inte om du menar att DU är kär i mig? Eller om det helt enkelt bara var en allmän fråga? Jadu, jag vet inte. Försöka charma mig? ;) Jag tycker att Ove Molin är en legend! En grym spelare.


Kiet: Gillar du Michael Jackson?

Svar: Ja Michel Jackson är grym, eller var iallafall, hihi.


Jessica :Hej, vem av killarna i idol skulle du vilja sjunga en duett med. och spela in den så den sen kommer ut på CD?

Svar: Jag skulle vilja göra duett med dem allihopa. De är så bra på olika sätt :)


Davve: För det första vill jag säga att som vanligt blir man glad när du skrivit ett inlägg, du skriver jättebra och är finast! Och sen vill jag tacka för att du rekommenderade Eric Hutchinson - Rock & Roll på din blogg förra veckan. Har spelat den non stop sen dess, sjukt bra låt! Hm, sen skulle man kunna slänga in några frågor också.. Vad följer du för tv-serier? Vad är din favoritfilm? Vilken var den senaste filmen du såg? Har du någon favoritskådespelare? (tror det var ganska lätt att ana ett tema i mina frågor men :P ) PUSS
Svar: Åh, tusen tack för dina fina ord. Det värmer! Jag hinner tyvärr inte följa så mycket tvserier men när jag tittar så blir det desperate housewifes, gossip girl och Grey´s och Sex & the city. De är mina favoriter! Min favoritfilm är nog "the nootebook", jag gråter varje gång jag ser den. Hmm, den senaste filmen jag såg var nog "tropic thunder" (tror den heter så?) Jag har ingen favoritskåids faktiskt, hihi.

Marielle :Accepterar du vänförfrågan på Facebook?

Svar: Tyvärr kan man ju bara ha 5000 vänner på facebook så tyvärr inte. Men det finns dock en fansite där man kan gå med där jag är lite aktiv ( så ofta jag kan). Den heter nog "Alice Svensson idol 2008" om jag inte minns fel. Gå med där!


Nina:Om du fick välja en butik att gå in i och rycka åt dig allt du hann på 5 minuter, vilken butik skulle du då välja?

Svar: Oj vilken svår fråga. Topshop kanske? De har det mesta. Eller kanske gucci.

Anonym: Är du bra kompis med Danny saucedo?
Svar: Jag och Danny känner varandra och han har varit ett jättefint stöd för mig under idol! Peppat mig massor och det gör mig jättemegglad! Han är världens goaste!


Rebecca:Om ditt liv skulle bli en film, vad skulle den heta och vem skulle spela dig? =P

Svar: Hmmm, kanske "if you can dream it, you can do it" ;) Jag tror att Eva Longoria eller Lucy Lui skulle få spela mig ( har hört att jag är lik dem)


sara :Beskriv din och Robins kompis relation.

Svar: Jag säger som i "FRIDA", Robin betyder jättemycket för mig och finns alltid där som stöd. Det känns väldigt tryggt med honom och jag känner att jag kan prata med honom om det mesta, han är världens bästa!


Sofia:Eftersom att du ändå skriver om kläder i detta inlägg så tänkte jag passa och fråga om just kläder.
Är du modeintresserad och följer modet? Hur skulle du beskriva din stil?

Svar: Jag älskar ju kläder, smink, mode, styling och allt som har med det att göra. Jag är väldigt modeintresserad och skulle beskriva min stil som "enkel, modern, färgstark"


alma: Är du kär?

Svar: kanske det ;)


Anonym: varför blottar du dig så mycket ? äckligt ju !

Svar: Ojdå. Ledsen att du tycker att jag är äcklig. Jag ska försöka bli mindre äcklig! Ha ha


Max: Ångrar du att du slog mig i revesjö?

Svar: HA HA HA, Max! Du vet att du förtjänade det ;) Du vet att jag tycker om dig också! (hela frågan är ett internskämt, inte så roligt för er läsare kanske, sorry)


Isabelle: När tror du att du vill flytta hemifrån? :)

Svar: Oj, jag vet inte faktiskt. När det känns som rätt läge. Just nu är jag borta så otroligt mycket och ute på resande fot vilket gör att jag tycker att det är jättesmidigt och skönt att få komma hem till en fast punkt och bara få bli lite omhändertagen ;) hihi. Jag kommer antagligen att flytta hemifrån rätt snart ändå, det beror på jobb och sådant såklart.


Anonym :brukar du vara på gotland på sommrarna? du sa det när du, kevin & Robin B var och sjöng på ica MAXI.

Svar: Ja, min familj har väldigt goda vänner som bor i Visby så vi brukar hälsa på dem :)


Alice Svensson älskare: Var det du som ville vara med i idol? Eller var det dina kompisar som tyckte det? Och inget du behöver svara på (privat) men vilken del av världen kommer du ifrån??

Svar: Det var mitt eget beslut. Det är något jag velat länge. Jag är adopterad från Vietnam.


Anonym: Vem dejtar du?

Svar: Det är en hemlighet ;) Jag vill inte lämna ut honom såhär officiellt förrän han tycker att det är okej, och har vant sig lite. Ha ha.


Isabella den store: Kommer du att köpa Kevins, Lars och/eller Johan Palms skiva? :)

Svar: Kevins platta har jag redan och kommer såklart att köpa både Lars och Johans också:)


Fia :
Vet att du gillar att shoppa och jag undrar:
1.Vilken är din favorit butik?
2.Vilket är ditt favorit klädesplagg?

Svar: Jag har faktiskt ingen riktig favoritbutik, jag blandar gärna budget med lyx också. Men Zara, Topshop, Monki m.m. är väldigt bra butiker. Vad det gäller märke är jag väldigt förtjust i det svenska "Koola Anna". De har en stil som passar mig väldigt bra. Enkelt och stilrent men modernt, coolt och färgstarkt!



Såååå, det var allt för idag. Nu ska jag sätta mig framför tvn och invänta desperate housewifes. Idag känner jag mig nästan som en "desperate housewife" idag. Det är bara en rik man och några barn som fattas ;)

2009-03-24 @ 20:19:40 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Fortsätt fråga



det har kommit en massa kommentarer och frågor....

den här t ex

malin om Shoppingdag:  fina skor men ful alice

okej, tack för den :)



svarar på frågorna ikväll!

Hej så länge
2009-03-24 @ 16:53:09 Permalink Allmänt Kommentarer (23) Trackbacks ()


Våren?

Imorse hade jag väntat mig strålande solsken och vackert vårväder när jag gick ut för en liten powerwalk. Men tjiiii fick jag, för när jag klev utanför dörren möttes jag utav kalla vindar och snöfall. Vart tog våren vägen ? Den vände i dörröppningen och ångrade sig tydligen... usch.

Hela förmiddagen plockade jag med alla kläder och fixade i nya garderoben. Det är långt ifrån klart men det ser mindre tomt ut nu iallafall



Den har ju fortfarande inga dörrar vilket gör att den ser lite konstig ut såklart. Men det blir nog bra när dörrarna kommer.


Dagens sällskap har varit min katt, hihi. Hon älskar när jag är hemma och fixar och donar tror jag. Hon har myst runt omkring mig hela dagen.



Jättekul att höra era idéer kring bloggen förresten. Det fanns en hel del olika önskemål. B la mer bilder från idol, "dagens outfit-bilder" , frågestund m.m.

Så jag tänkte börja med att ha en frågestund. Från och med nu tills imorgon kväll alltså. Fråga på! :)
2009-03-23 @ 18:49:31 Permalink Allmänt Kommentarer (78) Trackbacks ()


-

Eftersom att det tydligen inte uppskattas att jag skriver på ett visst sätt eller om vissa saker här på bloggen så tänkte jag att ni läsare helt enkelt ska få önska och tycka till om vad jag ska skriva om.... Ut med idéerna :)
2009-03-23 @ 12:06:07 Permalink Allmänt Kommentarer (31) Trackbacks ()


Godmorgon

Det måste vara något fel på mig. Jag kan sova hur mycket som helst! Jag vaknar aldrig av att jag är "pigg". Och om jag mot förmodan gör det, vilket händer typ en gång per halvår så är det för att jag vaknar vid 13-tiden på dagen. Herregud, det spelar ingen roll hur tidigt eller sent jag går och lägger mig. Jag kan ändå sova hur länge som helst. Vaknade för en timme sedan ungefär, men har legat kvar och dragit mig i sängen. Nej, nu får jag skärpa mig! Nu ska jag ut på powerwalk, jag behöver rensa skallen lite. Sedan ska jag börja fixa till här i mitt nyrenoverade rum.

2009-03-23 @ 09:55:26 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Balklänning

Jag är lite slö, hela jag. Hela kroppen. Jag vet inte varför. Garderoben är färdigmonterad nu och imorgon ska mina kläder få bärja flytta in. Tack och puss mamma och pappa som har renoverat hela dagen och slitit häcken av sig. Love you!

Jag provade min balklänning. Jag har världens finaste balklänning den är designad och uppsydd av Berit Axelsson som hjälpte mig förvekliga min drömklänning. Jag hade en idé till en design som hon sydde upp. Den är så fin. Makalöst fin! Guld & svart, med släp och en stor svart rosett i ryggen som blir som en extrasläp typ. Axelbandslös med otrolig vidd i kjolen. Precis som jag önskade den.


Till min förskräckelse upptäckte jag dock att jag blivit för tjock för min egen balklänning? Hur i h*lvete kunde detta gå till? Jag får göra något åt det alltså!


img_0646


img_0656

img_0667

img_0660

img_06502


Visst är den väl helt underbar?

2009-03-22 @ 21:06:21 Permalink Allmänt Kommentarer (35) Trackbacks ()


SÅ typiskt

Ja, det blev ju inte riktigt som jag ville som sagt var med garderoberna. Jag hade tänkt mig en hel vägg av garderob men eftersom att IKEAs mått inte ville passa min vägg och mitt rum fick jag ju kompromissa. Imorse började pappa montera upp den och upptäcker då att vi fått fel mått på garderoben! SÅ typiskt. Ni ska veta hur noga jag var igår med att beskriva exakt hur det skulle vara för säljaren och påpekade säkert 10 ggr för mycket att jag "vill ha det precis som den där modellen ni byggt upp, PRECIS så". Men inte fick jag det. Nej jag fick en garderob med helt andra mått, så pappa och mamma fick snällt åka tillbaka imorse och byta.Köpa en ny garderob. Nu monteras det för fullt igen iallafall...




Min kusin och hennes dotter kom in en sväng på en fika och det är himla trevligt att träffa dem alltså :) Vi diskuterade män, karlar, killar ja kalla det vad ni vill. Slutsatsen för mig blev iallafall att män är egoistiska svin. Okej, inte alla. Men personen i fråga iallafall. Jag undrar ibland vad det tänker med, om de tänker överhuvudtaget eller om de helt enkelt tänker att de inte ska tänka!? Ja, helt oförståeligt för mig iallafall. Skärp er för sjutton! (skärp dig!)

2009-03-22 @ 14:50:34 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Vi taggar fjällen

Bettan har köpt nya skidbrillor och är skitstolt över hur snygga de är. Vi åker till fjällen på torsdag och taggar och peppar genom att fota roliga bilder i skidbrillorna, ha ha.


image200903210003

vi är så snygga, ha ha. Eller inte....

2009-03-21 @ 19:27:53 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Familjedag på IKEA

Vaknade imorse och blev så frustrerad när jag upptäckte att min telefon inte funkade som den ska. ÅH, jag är helt beroende av min telefon och jag blir helt galen när det inte funkar. Jag provade både det ena och det andra, startade om den, provade sim-kortet i en annan telefon osv. Men ingenting hjälpte. Jag gav upp och åkte med familjen till IKEA. En riktig familjedag på IKEA. Jag har införskaffat mig en ny garderob till mitt nya rum. Det behövdes kan jag lova! Det ligger klädhögar med kläder och skor överallt här i huset för att det inte får plats i mina garderober. Det väller över, men nu minsann ska det bli ordning! Problemet kom dock när säljaren på IKEA beröttade att garderoben inte fanns att få enligt mina planer och önskemål. Varför händer det alltid mig? Jag är alltid så bestämd över vad jag vill ha. Men det går aldrig att få tag på. Det finns inget som liknar det jag vill ha!? Egentligen skulle jag tvingat pappa att bygga en garderob så hade jag kunnatr forma den precis som jag ville, men efter mycket om och men hittade jag väl ett alternativ som var helt okej. Då kom nästa problem. Dörrarna till garderoben jag valt ut kommer inte att komma förrän i april. Så tills dess får garderoben vara utan dörrar då. Det blir nog bra tillslut iallafall.


 Pappa frågade "Men när det blir fullt i de här också då? Hur hade du tänkt göra då?" Jag svarade " Då flyttar jag hemifrån. Gifter med en rik man som får köpa mig en walk-in-closet". Ja, tål att tänkas på allt. Jag får nog börja leta min rike man redan nu känns det som, ha ha. 


Kom nyss in från en powerwalk (i det härliga vädret) och nu och sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll.... Party eller hemmakväll? Vi får se.

Pwalk i vårvädret




Förresten, ni har väl köpt FRIDA!? ;)

2009-03-21 @ 17:28:39 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Mysiga fredag

Åh, jag har myst runt hela dagen. Stor del av dagen med sköna gänget vilket framkallade en hel del skrattanfall. Mickis och Victor disskuterade t ex avbeställningsskydd på utomlandsresor och det slutade med att Victor förlorade 100 kr i ett vad. Bella är äntligen hemma från Malaysia och var så brun och fin. Jag blev så avundsjuk att jag när jag kom hem desperat började leta "sista minuten-resor" på nätet fastän jag vet att jag inte kan åka iväg just nu. Jag längtar efter sommaren. Idag kändes det iallafall som om det är ett steg närmare, det var nämligen världens härligaste vårväder här idag. Jag valde bort vinterjackan och tog på mig en tynnre vårjacka och gick glatt ut i vädret.


Under kvällen har jag tittat på let´s dance, och oj vad tufft det är nu. Jag vet ju iochförsig kanske lite själv hur det är att stå sådär, att vara så nära, hur gärna man vill. Nu kommer visst resultatet, spännande att se...

2009-03-20 @ 22:32:59 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Jag är kär

i den här mannen, heeelt såld! Eller ja, i hans musik iallafall. När jag var på rockbjörnen i vintras ick han äran att presentera de nominerade i "årets låt-kategorin" genom att sjunga en liten snutt av varje låt. Helt otroligt, fantastiskt bra var det! Det bästa på hela rockbjörnen enligt mig.


Nu är han ute med låten "Hurtful" som spelas flitigt på radion, och jag älskar den. Erik Hassle är hans namn. Jisses, jag är förälskad i hans musik.


2009-03-20 @ 12:45:33 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


OBS

Observera att detta inte betyder att jag bekräftar att jag fått skrivkontrakt. Nej, det står att JAG HAR HEMLIGA GREJER PÅ GÅNG. Sedan får ni klura på vad det kan vara :)

2009-03-19 @ 23:02:34 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Hemlis



Titta vad jag hittade! Skitkul att läsa, jag blev jätteglad av dessa fina ord :)





Äntligen., höll jag på att säga. Läser i dagens Aftonbladet att Alice Svensson, som borde ha vunnit Idol istället för Kevin Borg, är på gång att få skivkontrakt, även om allt är "hemligt". Tydligen har Anders Bagge skrivit kontrakt med Lars Eriksson, han som var bra i början när han sjöng Dylanstuket, men sedan inte alls motsvarade förväntningarna. Alice däremot, med sin lite hesa soulröst, borde klara sig bra. Här sjunger hon vinnarlåten.

från
http://blogg.svd.se/tvbloggen?id=12643 ( Harry Amster SVD)



2009-03-19 @ 22:17:48 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Tårtkalas

Min kusin Amanda fyller 25 år idag, GRATTIS. Du börjar ju blir ritktigt gammal nu ;) Ha ha, nejdå men det är lite roligt att retas. Jag kom nyss hem ifrån tårtkalaset och det var mycket trevligt. Skönt att träffa hela släkten på ett och samma ställe liksom. Alla flugor i en smäll ;) De klagar på att de aldrig ser mig nu för tiden, och det kanske jag iochförsig kan hålla med om.


glad 25åring

Camilla är så gravid man kan vara nu alltså! Jisses, bebben skulle ha kommit i lördags men den ville tydligen stanna lite till. Helt sjukt var häftigt att se hur den sparkar och rör sig där inne i magen. hihihi. Gulligt!

höggravid glad camilla


Efter en extremt tråkig och lång tågresa mellanlandade jag i Sthlm, uträttade ärenden och tog en mysig fika med Lars och Johan. Så kul att träffa dem :)  Tog sedan tåget hem mot Gävle. Mysis

Förresten angående tshirten jag köpte på mässan skrev jag fel! De säljs i förmån för Amnesty International och inte rädda baren. Så fel av mig! Den kommer från PrinTee och är skitsnygg, ni ska få se den någon dag :)

2009-03-19 @ 22:15:14 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Ojdå

Jag fick med mig Robins kamera hem i väskan, Ha ha. Klantigt men han får skylla sig själv när han lägger den i min väska. Jag sitter fortfarande på tåget.... Mindre kul!

dsc00061

Något som dock är/var kul var att rocka loss på GH med gulljullan :D En sån go tjej!

2009-03-19 @ 10:14:02 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Uppe med tuppen

kl.5 ringde klockan, dags att stiga upp. Usch, jag hade gärna sovit 5 h till, jag var helt slut i hela kroppen. Så jag tog en dusch och började sedan packa ihop. Jag slappade en stund i min onödigt stora svit innan jag beställde frukost. Jag gick sedan ner till frukosten och möttes där utav ett uppdukat bord bara för mig! EFtersom att furukosten inte ens hade öppnat än fick jag hela mysiga salen för mig själv.

dsc000731

Jag gjorde förresten ett tågbyte i Lund. Ännu en gång detta krångel med SJ. Ursäkta men när jag kom fram och hade 10 min på mig att byat och ska gå och kolla vilket spår mitt tåg går ifrån så finns mitt tåg inte ens med på skärmen!? Ehum, där fanns info om tågen som fick från kl.7 till typ 7.35 men mitt tåg som gick där mittemellan fanns inte med. Ja, då är det ju lätt att veta vart man ska!? Jag rasslade iväg med min 1 tons tunga väska och frågade de som jobbade i informationen. Inte éns de visste!? "eeeeh, tror det går från spår 5". Ja det kändes ju säkert och bra. Chansade iallafall på spår 5 och lyckades komma på rätt tåg och spår ändå. Tack och lov, jäkla tur där! Nej jisse vad jag är trött på alla tågkrångel nu!

2009-03-19 @ 08:00:12 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Helsingborg

Nu sitter jag i min svit på hotellet i Helsingborg och kollar på grey´s. Jag är helt slut efter dagen och kommer att somna vilken sekund som helst. Under dagen har vi alltså varit i varberg där Robin uppträdde på UF-mässan, Jättespännande att se alla roliga montrar. Vi inhandlade b la riktigt fiffiga tårtspadar och jag skaffade mig även en riktigt snygg tshirt som dessutom var både miljövänlig och genom att köpa den stöttade man rädda barnen. Skitbra idé! :) Efter det böev det skynda sig in i bilen och åka mot Helsingborg där vi hade ett företagsgig för speciellt inbjudna VIPgäster i en bilhall, hihi. Imorgon väntar en lång dag. Måste upp vid 5-tiden, usch!!! Så nu ska jag börja göra mig i ordning och krypa ner i sängen. Godnatt

2009-03-18 @ 21:30:45 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Varberg

Ja, jag har hamnat i Varberg. Vad jag gör här berättar jag senare ;) Nu vet ni vart jag håller hus iallafall...

2009-03-18 @ 13:57:26 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Shoppingdag

Hela dagen har bara vart en massa shopping. vilket gjort mig rätt glad alltså ;) Claes frågade om jag ville följa med honom till Göteborg i morse. Han skulle jobba där under några timmar vilket betydde att jag hade några shoppingtimmar i GBG, vem tackar nej till det liksom? Perfa ju! Efter någon timme hade jag hunnit skramla på mig en massa fint! B la dessa godingar

Pump w. Bow Rose pump

(De rosa skorna är samma modell som de jag bar i idol, dock i en annan färg då. Så smarrig färg, man vill bara käka upp dem för att de ser så söta ut ;) )


och en massa annat kjol, parfym, skärp o s v ja ni vet, massa smått och gott. Vistelsen i GBG avslutades på ett jättemysigt fik där de hade himmelskt god varm choklad! To die for! Tack Claes!


Sedan stannade vi till i Gällsta där det finns hur mycket roliga outlets som helst! Världens ställe, ha ha. Där mötte jag upp Linus, Benjamin och Robin och där inhandlades ännu en del fynd. En hel bunt med Frank Dandy-trosor t ex, ha ha. Efter shoppingrundan i Gällsta tog i en fika och sedan bar det av hemåt eller ja, hemåt Bengtssons då dvs. Där möttes jag av Julia och hennes FRIDA-tiding, och vem var med i den om inte jag!? :D Spring och köp FRIDA nu allihopa!


alicefrida5

FOTO: PONTUS JOHANSSON, FRIDA



Nu ska vi se "den rätte för Rosing" HA HA. Kanske kan jag någongång i framtiden också få ett dejtingprogram, "The prefect guy for Alice" !? Det låter väl bra, eller vad säger ni ? ;)

2009-03-17 @ 20:01:40 Permalink Allmänt Kommentarer (23) Trackbacks ()


Pizzatime

Robin bjussade oss alla på pizza, ha ha. Så snällt!  Så nu sitter vi här nöjda och glada i soffan och ser "Ballar av stål". Skitkul, hihi.



Vi disskuterade det här med tåg och flyg. Det tar lång tid att åka tåg och det är så jäkla dyrt alltså. Det går jättesnabbt att flyga och det är billigt. Men SÅ mycket mer omiljövänligt. Man borde sänka priserna på tågresor så att man då hellre valde att åka tåg, det skulle vara bättre för miljön. Men just nu väljer man ju flyget eftersom att det är både snabbare och billigare. Det finns förresten en flygplats utanför Gävle, Rörberg heter den för att då vara exakt. Men den används inte? Eller jo, för gods och för en del privatplan. Varför utnyttjas den inte mer? Det är jag jättebesviken på!!!! När det finns en flygplats, varför används den då inte? Det borde den göra. Eller ja, det vore ju mer omiljövänligt, lite dubbelt där. Men jo, den borde användas alltså!

Såhär ser det ut vid Rörberg flygplats





Någon önskade mer bilder, här kommer några roliga...
carolaalice

Jag och Carola under hennes julkonsert på Cirkus i Sthlm i dec


gran

på julgransvenissage på birger Jarl anordnat av ingen mindre än bästa Bindefeldt

signering på turnén


så det var allt för ikväll. Godnatt



 

2009-03-16 @ 22:38:41 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


"Fejjan"

Jag sitter och funderar på facebook. Facebook är en helt makalös uppfinning alltså, som kanske icohförsig börjar gå till överdrift. Men jag tycker att det är skitbra! Det tycker jag verkligen. Det bästa med fejjan är att man kan hålla koll på vad som händer. T ex såhär när jag nu befinner mig nere i Svenljunga kan jag ändå ha full koll på vad alla där hemma gör.  Amanda min kusin t ex är nu äntligen frisk och ska ta sin dotter Thea till frissan idag läser jag på hennes status. Intressant.... Jag kan tjuvtitta på folks bilder vilket faktiskt ärt jätteintressant och kul, jag kan tjuvtitta på vilka som för konversationer med varandra och om vad. Världens bästa spionverktyg liksom. Det är på facebook man hittar allt skvaller. Man kan se vilka par som gör slut/ blir ihop/ gifter sig eller kanske har statusen "its complicated". Man får reda på det mesta genom fejjan och när jag sitter och pratar om allt mellan himmel och jord med mina tjejkompisar kan det låta såhär ungefär:

- Han hade skaffat tjej förresten

- jaha!? Vart hörde du det?

- Det stog på facebook!

- Jaha, oj. Vem då? Vem är hon?

- Nej det vet jag inte. Vi får snoka på facebook.


Haha, ja facebook är allt en bra uppfinning alltså. Fast en grej jag tycker är mindre bra är det här med att "tagga" foton. Eller ja, det är väl bra kanske och rätt kul och användbart. Men varje dag taggar jag av dussintals bilder på mig som dyker upp. Det kan vara allt ifrån bilder från dagis till osmickrande partybilder då jag väl kanske inte riktigt varit i mitt esse. Varje dag taggar någon där ute i världen mig i ytterligare ett par hemska bilder som egentligen borde censureras och raderas från alla hårddiskar i hela världen. Det är inte kul alltså! Nej, det gäller att hålla koll på de där "taggarna" och se till att ta bort det snabbt som attan och hoppas på att ingen hann se det. Å andra sidan tycker jag att det är jättekul att tagga andra personer och se foton på andra, så visst fortsätt tagga, men räkna med att jag kommer att tagga av mig själv på de flesta bilderna jag blir taggad i. Okej, nu blev det lite mycket av ordet "tagga".

2009-03-16 @ 14:40:45 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Rock n roll

Robin går omkring och sjunger "rock n roll" med Erik Hutchinson, lyssna på den hörrni. Riktigt bra låt! Vaknade rätt tidigt imorse, efter 8-tiden någon gång. Vi har nördat Guitar Hero och nu ska Robin till skolan, själv vette sjutton vad jag ska göra!? Ta en powerwalk kanske, eller en powernap, ha ha, Vi får se. Skriver mer senare :)
2009-03-16 @ 12:17:14 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


Glassgalen

Under eftermiddagen har vi b la annat fikat med söta Carl som är 8 år och Robin och Julias kusin. Toksöt och ett riktigt energiknippe. Han hader tydligen längtat efter att få träffa mig och sagt "kan inte Alice komma hit snart så att jag kan titta lite på henne", hihi. Vi har spelat Guitar Hero-rockbandgrejen som ett tremannaband och jag kan erkänna att jag var sämst. Jag förstörde nog mest för Robon och Julia, ha ha. Nu har vi precis vart och köpt en massa Ben&jerry´s-glass och en massa gósaker att smaska på till filmen vi hyrde. Ni får en recension på den sen! :) Kanske tillochmed utav självaste Robin Bengtsson som råkar vara något utav en expert på det där med filmrecensioner. Jag ska försöka övertala honom ;)

Robin tog förresten ut corvetten idag och gasade loss. Den är så snygg! Nu vill jag också ha en snygg bil att flasha runt i....

2009-03-15 @ 20:18:24 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Morgon i Revesjö

Gårdagskvällen var väldigt trevlig. Jag och 6 grabbar i en stuga. Melodifestivalen framför brasan och en massa skoj. Linus skrattade nonstop i 2 timmar, hihihi. Jag vaknade utav världens smärta i magen och sedan gick vi upp och åt frulle. Nu sitter vi och ser på film, det blir nog en lugn dag tror jag. Vad tyckte ni om Melodidfestivalen förresten? Jag tyckte faktiskt att de flesta var bra men på olika sätt. Nejm nu ska jag vara social med grabbarna. Hej så länge

2009-03-15 @ 11:55:22 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


Godkväll

Godkväller, ledsen att jag inte bloggat förrän nu. Men det har varit full rulle hela dagen och batteriet i datorn tog slut! :/ Efter en natt i crossbussen vaknade vi och gick upp för att äta frukost. När jag klev ut ur bussen möttes jag utav en hel del massa folk som kommit under morgonen som förvånat stirrade på mig. Jag såg nog rätt fel placerad ut kan jag lova! Efter frukost skyndade sig Robin ut på banan och körde gasen i botten. Det var väldigt mycket folk där ska ni veta! Inte mindre än 150 st förare som om vart annat trängdes på banan. Lunchpaus och sedan ut på banan igen. Riktigt kul att se! Fort gick det och det såg livsfarligt ut, men kul. Vi åkte hem under eftermiddagen och jag somnade skönt bak i bussen.

 dsc_0002-300x199

Jag, Robin och Matte

dsc_0011-300x199

In action, ha ha

dsc_0015-300x199


När vi kom hem hoppade vi in i bastun med Julia och Cassandra, jätteskönt! Nu har vi precis käkat middag och Max, Benjamin, Viktor och Linus,som förövrigt söker tjej (han är blond och nyklippt. 187 cm lång, lite fräknig och söt. Gillar långa skogspromenader, mysiga hemmakvällar och att lyssna på idolrobin) har kommit. Vi ska ut till Viktors stuga och kika Melodifestivalen! Benjamin hejar på Backstreet boys hälsar han. Nu ska vi åka. Hej då så länge...

2009-03-14 @ 19:41:39 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Crosscamping

Jag är i Veinge, utanför Halmstad. Nu undrar ni var sjutton jag gör där!? Jo minsann, jag är medbjuden på crosscamping. Här sitter jag i en crossbuss har precis käkat en crossmiddag bestående av makalöst goda revbensspjäll och potatissallad tillsammans med otroligt trevligt sällskap. Massa crossåkare ska ni veta!


Johodå, jag lever efter flygturen men har inte haft tid att blogga förrän nu, sorry! Jag fick världens sushisug så jag köpte sushi och åt på planet. De andra passagerarna måste ha tyckt att jag var helt rubbat alltså!  Flyget gick bra iallafall men landningen var lite skakig så jag vinglade ur planet lite yr och illamående. Nu mår jag bra iallafall.



Var det någon som hörde mig och Robin i radion i eftermiddags? Mixmegapol Borås var det för att vara helt exakt. Skitkul hade vi och fick vara med i Fredriks eftermiddagsprogram. Robin spelade två låtar och utmanade sedan Fredrik i armbrytning. Eller det var rättare sagt Fredrik som utmanade Robin, förlorade gjorde han iallafall så det spelar inte så stor roll. Senast de utmanade varandra var i straffar på hockeymålvakten fårn Borås. Den tävlingen vann Robin, så vi konstaterade att det är mycket manligare att spela hockey än att bryta arm ;)



Imorgon ska det alltså köras cross och Robin och Matte ska försöka omvandla mig från en "hockeytjej" till en "Crossbrutta". Chansen att de lyckas är ju inte allt för stor (hockey i mitt hjärta, HAHA), men skam den som ger sig. Försöka kan de ju göra iallafall.

Nu dags att börja göra sig i ordning och lägga sig. Upp med tuppen imorgon. Godnatt


n901300654_5380792_9515

Skoter mot cross? Kanske lika kul? Kanske lika enkelt? Kanske lika olagligt att köra ? Jag kanske är grym på cross, vem vet?

2009-03-13 @ 21:33:02 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Godmorgon Stockholm

Jag gick upp väldigt tidigit idag. 05.20 ringde klockan och jag palrade mig in i duschen. Nu sitter jag i Stockholm, ska uträtta lite ärenden och sedan ta flyget ner till Landvetter., Jag skippade det där med tåget alltså! Jag orkade inte tjafsa mer med biljetterna som inte fanns. Så någon kom med den smarta idén att jag kunde flyga ner. Tror ni att det var lättare att boka en flygbiljett? Nej, icke sa nicke. De visar sig att det bara går att flyga kl.12 som ungdom. Vill man boka biljett på något annat plan står det bara ett streck!!? En sak var iallafall bättre än SJ. Det går att ringa Bromma flygplats!!!! För ni ska veta att det minsanna inte går att ringa SJ heller. Nåväl, lätt var det inte, men tillslut fick jag iallafall tag i någon som kunde fötrklara för mig varför det bara gick att åka kl.12. "Är det fullbokat frågar jag". "Nej, det är bara det att vissa avgångar är reserverade för vuxna. Du kan alltså inte åka som ungdom utan får då köpa en vuxenbiljett" "Ehum, 3000 spänn alltså" frågar jag. "Ja. Precis. Vi gör så för att dessa avgångar är med populära. Ungdomspriserna finns bara på avgångar som alltså inte är lika eftertraktade". "Jaha" svarade jag besviket. Men jaja, det blir att flyga vid 12-tiden då. Det fanns ju inte så mycket annat att välja på liksom. Om jag då inte kunde tänka mig att åka tåg ner vid 18-tiden ikväll för 2000 spänn vilket tar 5 h och dessutom inkluderar 2 byten. För det var vad som fanns att boka på SJs hemsida....


Nu sitter jag alltså här i lugn och ro med min morgonlatte. Förresten var det jättemycket folk på tåget. En skolklass t ex som fnissade och pekade lite diskret när de gick förbi mig. Eller så kanske de fnissade åt något annat!? :) Fnissade gjorde de iallafall. Det är rätt många som fnissar när de ser mig, varför vet jag inte, men jag tycker att det är gulligt när de fnissar sådär lite diskret, hihi.



Skriver mer när jag landat!




Titta vad jag hittade! Söta va!? Vi ser så små ut, hihi

2009-03-13 @ 09:40:16 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Nya frillan



Just det ja! Ni ville ju se min nya frilla. Kortare och kortare snedlugg. Jag saknar mitt svall, men det växter nog ut snart igen. De var så slitet så det behövdes klippas!



Bilderna är sepidehs :)


img_1027_31658492


img_1015_31658154

2009-03-12 @ 20:24:35 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


Trött på SJproblem

Jag ogillar SJ just nu. Jag sitter och irriterar mig på att det är så himla krångligt. Allt med SJ är krångligt ju. Att tågen är försenade är något som förekommer ofta. Nu ska jag boka en biljett.... Via nätet. Men inte en enda jäkla biljett dit jag ska finns. Nej. Jag menar?! Kan tåget/tågen verkligen vara fulla!? Ja, jag försökte ringa SJ. Tror ni att det gick? Nej. Ingenstans går det att få tag i SJ. Jag är så arg. Vad F*N menas med det här liksom? Jag har försökt på alla sätt och vis...

tag




Jag har varit arg nästan hela dagen. Inget går som jag vill. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att det var fredag den 13e idag och inte imorgon. ÅH!


En sak hade jag iallafall tur med idag. Jag fick en akutdropin-tid hos nagelteknolog. Det var kris! Tack snälla för att jag fick komma med så kort varsel! Ni förstår, jag har gelöverdrag på mina naglar. Inte för längdens skull och inte för förstärkning. Nej, bara för att jag ska slippa göra om min manikyr varje dag. Så jag har alltså en geléöverdrag med manikyr. Jättebra! :) Så slipper man bry sig så mycket och göra om manikyren gång på gång. Jättefint blev det, så vill ni ha snygga naglar ska ni gå till salong "Popp i topp" på N.kungsgatan här i Gävle. De är grymma! :)

dsc00033


Imorgon åker jag iallafall= packa väskan. Åh, jobbigt. Jag måste ju försöka köpa en biljett också? Hur nu det ska gå till när SJ inte är så samarbetsvilliga tydligen.... GAH. Jag måste fortsätta packa nu, och försöka lösa den här hemska biljettproblemet, hur nu det ska gå till....

2009-03-12 @ 20:04:05 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


SATC

Jag och Mickis har haft en otroligt mysig eftermiddag. Först tog jag en shoppingrunda på stan och hittade en massa fint som fick följa med hem :) hihi. Efter det blev det en lång fika, och tänk att jag hade kunnat sitta kvar där hela natten om jag hade kunnat! Det tar liksom aldrig slut, det finns hur mycket som helst att prata om och skratta åt. Så härligt! Jag är så glad att jag har mina vänner, och vi pratade faktiskt om hur otroligt speciell och fin vänskap vi har. VI började också klura på vilken av karaktärerna i sex & the city vi skulle vara om vi var dem. Vi kom fram till att vi nog båda skulle vara "Carrie", jag tror att alla har en liten "carrie! inom sig, hihi. ( Det där fattar nog bara ni som sett Sex & the city tror jag, så det var lite internt. Sorry!)


Jag åkte hem tillsammans med min kusin Evelina, som för övrigt är skitcool ska ni veta! Vi dunkade partymusik hela vägen hem i bilen. Hennes bil är "partybilen", hon spelar alltid den bästa partymusiken högt i bilen. Tjoho!





Nu ska jag se på Sex & the city och äta glass, hihi...

satc


Förresten på tal om inget så är ju nu Brynäs säsong är över, attans också! Tråkigt värre....

2009-03-11 @ 23:18:28 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Katrins Inlägg

Katrin Zytomierska är en av sveriges största bloggare. Hon ledde även idoleftersnack i tv400 unde hösten. Hon är för rolig alltså. Jag diggar henne! Hoin är cool och tuff och himla härlig. Hon skrev ett väldigt roligt inlägg om mig i decd förresten, alldeles efter idolfinalen...Here it is. (www.finest.se/katrin)



Alice!


söndag 14 december 11:47

Jag vaknar nu. Efter 12 timmars sömn känner jag mig mycket utvilad. Jag sätter på tv:n och ser hur Tilde intervjuar Josh Groban. Jag ser att han är läcker och spännande. Jag kliver upp för att kissa och sen går jag till köket och sätter på vattenkokaren. Jag har tröttnat på den där flotta espressomaskinen, så numera är det endast nescaffe som funkar för mig. Jag gör mig en kopp och återvänder till sängen. Jag funderar på Alice. Alice är en pralin. Hon är ett litet kex som jag tror hon kan bli Sveriges Brittney. Jag hoppas att musikmänniskorna fattar hennes potential. Jag ser den. Då borde de se den kan man tycka. Fan, Kevin i all ära, men han kommer att bli en radiostyrd liten man i några månader och sen får man hålla tummarna för att det fortsätter. Jag tror inte på detta. Det är så förutsägbart och osexigt. Det går bara hem hos svennefolket och det resulterar i att man blir poppis hos dem. Precis som Picasso, Lindström och Fagerwall. De var ju också små praliner med potential när de vann. Eller näe, det var de inte. Det var Sebastian, Darin och Amanda som var pralinerna.


Jag undrar om det står i Kevins kontrakt att han inte fick festa på finalfesten. Eller om det kanske är så att han var så fylld av lycka att det var bra så. För jag såg inte Kevin alls. Han kom in. Han sjöng sin låt och sen var han borta. Jag hoppas verkligen inte att anledningen till det var att han skulle vara med i morgonsoffan dagen efter. Igår såg jag honom på faddergalan. Och nu ska han väl sätta igång med att spela in en skiva. Ja, kanske att han blir den första Idolen som faktiskt lyckas. Vi får se...


Fan, jag är inte avis på Idolerna nu. De hoppas ju alla på skivkontrakt såklart. Jag tycker att de alla ska få det. Eller de som var sist ut. Lars, Robin E, Anna. Jag tycker verkligen det. De är precis vad Sverige behöver. En konstig/udda, en rocker och en sing-song. Jag håller i alla fall tummarna för dessa. Och Jesper också. Lilla Jesper. Han är så jävla söt. Sen tror jag att han har en stor framtid hos gaypubliken. Jag tror det. Jag driver inte. Det är sant! Det är nåt bra! 

Men framför allt vill jag se Alice i en sexig video med en kaxig låt. En sån där som man dansar porrdans till på krogen sen. 

2009-03-11 @ 13:38:59 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Onsdag

Idag är det en "göraingenting-dag". Det enda jag gjort nu framtills lunch är att ringa ett par jobbsamtal. Käkat lunch och bara gått runt här i huset och fixat o0ch donat med en massa världsliga saker. Jag har tillochmed brist på bloggämnen idag. Vad är det med mig? Slå mig i huvudet någon så att jag vaknar! Ha ha.

Bella har åkt till Malaysia och jag saknar henne redan efter några dagar alldeles för mycket. Jag är ändå glad för hennes skull och unnar henne välförtjänt vila och en härlig resa. Även om jag nu är jätteavis,hihihi... Jag vill också resa iväg. Slippa skitvädret här hemma och bara åka iväg och ha det skönt. Men det får nog vänta ett tag. Jag ska jobba hårt nu. Jag VILL jobba! Jag vill komma någonstans med karriären, NU. Fast det tar nog sin tid. Jag låter dte hellre ta lite tid än att stressa fram något som inte blir helhjärtat och bra.

Förresten måste jag varit världens sämsta kompis i lördags morgon alltså! På fredagkväll var jag och mina närmsta tjejkompisar hos Issa på hemmamyskväll. Jag mitt klantarsel glömde min plånbok där och skulle åka med tåget 06.30 morgonen efter. Så vid 6 tiden ringde jag runt till både den ena och den andra och väckte hela skaran. Tillslut ringde jag Bella och det visade sog att hon tagit hand om den och hade den hemma hos sig. Så jag droppade förbi hennes hus sådär mitt i natten/ på morgonkvisten och hon gick snällt upp ur sängen och öppnade för mig. Stackarn! SÅ klantigt av mig, Sorry!


Nu ska jag gå och göra något vettigt och sedan väntar en mysig eftermiddag med Mickis

.



Såhär har det sett ut när vi är ute på turnén.
2009-03-11 @ 13:24:04 Permalink Allmänt Kommentarer (19) Trackbacks ()


Snö

ja, det har snöat hela dagen, usch. Inte såhär fint vackert, soligt, vinterväder. Nej, grått, mulet, kallt och snöigt. Jag tog en lång powerwalk och på sluttampen fick jag sällskap av min kusin som också skulle ut och gå. VI diskuterade fjällresa :) Det ska bli så himla skönt!


Efter min lilla motionsrunda mådde jag bättre, jag kände mig piggare. Så jag bakade bullar,hihi. Kanel- och vaniljbullar. 60 st, ha ha. Ska det va så ska det va! Det tar himla lång tid att baka bullar alltså. Det ska jäsas hit och dit, men när man väl är klar känner man sig så nöjd. Nybakta bullar är något utav det godaste som finns.



Efter det gick jag minsann ut och skottade, duktigt värre. Hämtade sedan ut ett paket som kommit från Koola Anna (
http://www.koolaanna.se/). Några jättefina tröjor och blusar, Tusen tack! :) Jag visar er läsare senare någon dag!



Nu ska jag käka middag, jag är så hungrig!

img_0639

2009-03-10 @ 18:51:01 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Godmorgon

Jag är fortfarande sjuk. Inte allt för kul. Men jag tänkte ändå tvinga mig själv ut på en liten powerwalk. Dessutom snöar det förresten, inte allt för trevligt väder ute. Mulet och snöfall. Men det kan jag behöva, jag kanske tillochmed förhoppningsvis blir piggare av en liten powerwalk?! I eftermiddag ska jag försöka ta mig in mot stan en sväng för att möta upp Alec och kolla upp något om en spelning i sommar. En spelning är i Gävle. Jag vet inte hur officiellt det är att jag ska vara med, men håll ögon och öron öppna! Mamma är också sjuk. Men hon dammsuger i hela huset ändå. Hon skulle ha opererat ögonen idag men nu går det ju såklart inte då hon är sjuk. Hon grämer sig och klagar hela tiden över hur otur det är att hon är sjuk precis idag! Jag kan inte annat än att hålla med, men en ny tid har hon fått så operationen blir ju av förr eller senare ändå.



Förresten, jag har hittat en ny favoritjuice (på tal om inget). Jag måste bara nämna det för den är så fantastiskt god OCH nyttig ska ni veta! "Godmorgon nypressad Valencia" heter den, ni vet den juicen de gör reklam om på tv om att apelsinerna kommer ifrån en och samma skörd?! Ja, den är det iallafall. Makalöst, jättemegagod juice. Try it!


juice

2009-03-10 @ 12:42:05 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Sjuk

Jag tror att jag är sjuk. Jag är hängig och trött i hela kroppen, lite yr också. Usch, mamma måste ha smittat mig. Hon är sjuk hon med. Attans också, jag får inte bli sjuk nu!


Eftersom att mamma är sjuk och varken lilla Bettan eller Pappa var hemma blev det jag som fick göra middag. Jag slängde ihop en kycklinggryta med bulgur och riktigt bra blev det, 5 av 5 var betyget för min gourmetkocksmamma. Ni ska veta att hon är kräsen! Efter maten käkade jag 5 kanelbullar... Inte allt för bra för figuren om man säger så.


Nu ska jag gå och lägga mig. Så att jag blir frisk fort!


Godnatt

2009-03-09 @ 23:01:25 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Vinnaren är...



Vinnaren i Cocoo.se-tävlingen blev:


"Camilla Snellman"

ARTIKEL NUMMER: 12446

gillar dej verkligen Alice :)
hoppas man får höra mycket av dej i framtiden, stort lycka till!

Du kommer att kontaktas så fort som möjligt utav Cocoo.se. Stort GRATTIS och hoppas att du blir nöjd och glad :)



2009-03-09 @ 22:16:48 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Bilder från Elmia mässan

img_0578


Zara: Jag har en lös tand!

Robin: Du får en 50-lapp om du drar ut tanden på mindre än en min.

3 sek senare än tanden utdragen och Robin blir tvungen att stå för dte han precis lovat och ger Zara en 50-lapp, Ha ha


290260_729_488_1

Min frisör Linda från Nääs Skönhetsfabrik (http://www.skonhetsfabrik.se/) fixar mitt hår inför kvällen med lite fuskshjälp från extensions från Gocciani för att få håret fylligare.


290249_729_488_1

Jag och Robin strosade runt på mässan...

Sedan var det dags för galafesten där speciellt inbjudna gäster från frisörbranchen och en massa kändisar fanns på plats, b la Börje Salming, Kirsti Tomita, Jonathan Fagerlund, Magnus Carlsson, Loulou och Seph, Erika Johansson m.fl


img_0584-kopia

Jag och min älskade mamma


img_0586-kopia

Fina Anneli och jag under middagen



img_0592

Jag och söta Zara


img_0607

Samuel "tsatsiki", David och Jag hade nattprat i korridoren, ha ha


img_0633

Några utav de produkterna jag fick i de olika goodiebagsen.  B la en helt nykonstruerad fönborste från Glanz som syns där på bild, produkter från Crush, Vision, Goldwell m.m. 


img_0615

Lars Wallins visning. Min favorit är den guldglittriga, långärmade, korta klänningen till höger on Lars. To die for!

img_0622

Nääs Skönhetsfabriks visning, skitbra visning!

dsc_8576

Röda mattan (Rosa mattan var det förresten). Klänning från Koola Anna, hittade tyvärr ingen bild där den syns på helkropp.

2009-03-09 @ 15:12:20 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


Vinnare

Vinnaren i tävlingen med Cocoo.se avslöjas ikväll..... hihihi. Spännande va!? :)
2009-03-09 @ 14:04:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Konkurrent

Jag har fått en ny bloggkonkurrent. Eller ja, får en imorgon för att vara exakt. Det är ingen mindre än vår käre Robin Bengtsson som imorgon börjar blogga på Katrin Zytomierskas nya site. Jag är lite avis..... Han skriver förjäkla bra alltså. Jag har fått ta en tjuvtitt och en exklusiv förhandsläsning nu under kvällen. Jag får göra en uppryckning om jag ska kunna vara med och konkurrera alltså ;)

2009-03-08 @ 23:31:26 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Hår

ja, nu har jag varit på hårmässa två dagar i rad. Hår och mode. Jag har hunnit med att skaffa mig en ny frilla och en massa nya spännande produkter. Efter lite tågkrångel kom vi tillslut fram till Jönköping igår och gick någon timme på mässan. Vi hann väl inte direkt kolla runt så mycket på mässan eftersom att vi fick stanna var 5 m och ta foto med en massa folk och skriva autografer.  Efter det åkte vi tillbaka till hotellet Savoy där vi fixade till oss inför galamiddagen på kvällen som hade schlagertema. En middag med en massa frisörfolk och kändisfolk. God mat och härlig underhållning, Pernilla Wahlgren och Magnus Carlsson uppträdde. Sedan var det party all night long b la med våra frisörer från Nääs skönhetsfabrik, underbara tjejer. Seph och Loulou var också med, jättetrevligt! Jag och Robin åkte lite tidigare därifrån och hamnade på nattklubben på hotellet. Sedan droppade "mammorna" in och vi satte oss ner i baren. Där vi blev kvar  ända tills de körde ut oss för stängningsdags. På väg upp till mitt hotellrum träffade jag på Samuel (även kallad Tsatsiki, hihi) och David. Vi slaggade och la oss ner i en korridor där vi pratade om en massa skoj.  Efter 10 min kom mamma och Agneta och frågade "vad fasen vill höll på med", och då klockan ändå var över 3 bestämde jag mig för att gå och lägga mig.


Efter en natts välbehövlig sömn käkade jag en mysig frukost med Mamma, Robin, Anneli och Agneta. Sedan bar det iväg till Elmia mässan igen. Idag såg vi visningar som t ex Lars Wallin och Nääs skönhetsfrabriks. Lars Wallins visning var otroligt rolig att se, såååå undebart fina kreationen. Jag blev helt kär! Den bästa visningen var nog ändå Nääsvisningen. Den var häftig att se då modellerna var dansare som dessutom var från andra länder. Lite extra roligt eftersom att det var "våra" frisörers visning.


Nu är vi påväg hem igen och här sitter vi med Agneta och Zara ( ja, Zara från talang. Många har undrat om det är hon. Så ja , det är det :) )på tåget och fikar. Trötta är vi men det har varit en fantastiskt rolig helg. så TACK till bindefeldt ab förresten, hihi.


Bilder kommer senare när jag kommer hem och kan ladda in dem!

289546_729_488_1

bjuder på en från finest.se så länge. Inte världens bästa kanske, ha ha,Har väl sett bättre bilder på mig omn man säger så. Men Robin är söt :)


Hej så länge

2009-03-08 @ 18:17:14 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


På tåget

Jag sitter på tåget nu med Mamma, Agneta och lilla Zara. Vi har mycket trevligt och ska snart fika. Väl i Jönköping kommer vi att möta upp Anneli och Robin. Under dagen väntar en massa kul, visningar och shopping med galamiddag som fin avslutning.

zara

2009-03-07 @ 10:54:06 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


Fredag

Dagen började inte så bra... men efter frukost och dusch mådde jag bättre. Jag och pappa åkte en sväng till stan och köpte mig en ny telefon, hihi :) så nu är jag ägare till den här godingen


c950

Jag tänkte på Kevin när jag köpte den, för han har en likadan. Ha ha, det känns som om jag tar efter honom. Fast jag hade ju köpt den ändå såklart, vare sig han har den eller inte. TIll lunch åt jag förresten potatismos vilket ännu en gång fick mig att tänka på Kevin. Han älskar potatismos!



Sew kom förbi oss och skulle fixa något i vårt nyrenoverade badrum. I vårt hus är det alltid något på gång. Alltid något som renoveras känns det som. Både på insidan och på utsidan utav huset. Just nu alltså badrummet. Min kusins man kom också in och ville kolla på det eftersom att han hört att det skulle vara så fint. De förde en rätt rolig diskussion som jag fnissade lite åt i smyg. "Fruarna säger alltid att nu ska vi minsann renovera. Men det blir ändå bara vi gubbar som gör det". HA HA. Jag tänkte för mig själv att det nog kanske är bra att ha en man som kan renovera med andra ord. Jag får se till att skaffa mig en sådan sedan när jag blir stor ;) Ha ha, nejdå. Skämt å sido så håller jag på att packa nu. Jag spelar musik på högsta nivå och dansar runt i mitt rum medans jag titt som tätt slänger ner ett eller annat plagg i min stora resväska. Det ser just nu bara ut som en stor hög, jag måste ha mer struktur på det här med packningen! Nu ska jag packa klart och sedan väntar en mysig lugn kväll med trevligt sällskap.


2009-03-06 @ 16:01:35 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Förlust

Jo, de förlorade. Attans.... Det kan alltså inte varit jag som ger dem tur. Eller ja, min sång kanske!? Jag sjöng ju inte idag. Det kanske var därför? :D ha ha. Nejdå. Spelade bra gjorde de iallafall ska ni veta. Nu måste de vinna på lördag alltså. Jag undrar om man skulle kunna göra något för att få dem att spela hem en vinst, tillföra något liksom? Ha ha, knappast. Men en rolig tanke iallafall. Jag hade en trevlig tid under matchen med Hasse iallafall och träffade Britt i pausen, så söt!



På tal om brynäs... I helgen när jag var i Jönköping och spelade kom det ett gäng i brynäströjor i signeringskön. "vi hejjar också på brynäs" sa de till mig och log stort och såg så stolta ut. "WOHO, bra där" utbrast jag. "Vem tycker ni är bäst i brynäs då" frågade jag. "jacob Markström" svarade de allihopa, hihi.



Imorgon ska jag ta med mig pappsen på stan, sedan blir det tjejmyskväll med gänget. Så måste jag ju packa också. Åh, jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :(

2009-03-05 @ 23:19:26 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


panik

jag letar i panik efter ett brev. Ett brev som har varit borta jättelänge men som jag bara MÅSTE hitta. Det är fårn Lars. Ett brev som Lars skrev till mig natten då hade åkt ur idol. Fan också, jag får inte ha tappat bort det. Jag måste hitta det! Jag har letat i över 1 h i mitt rum. Jag måste bli bättre på det här med att hålla ordning på mina saker alltså....

2009-03-05 @ 16:40:06 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


Slaskväder

Vädret idag är verkligen förfärligt. Igår var det blask och slask. Idga vet jag inte vad jag ska kalla det? Det småsnöar titt som tätt och det är tö men ändå kallt liksom, och isigt. Mest av allt är det grått. Grått och mulet. Åh, jag vill inte att snön ska töa bort. Det absolut fulaste och värsta vädret jag vet är töväder när snön blir smutsig och det liskom är mitt emellan vår och vinter. Jag hatar det. Man blir dyngsur om fötterna  så fort man går utanför dörren dessutom.

Idag gick jag upp rätt sent. Runt 11 tror jag klockan var innan jag hoppade in i duschen. Under dagen har jag fixat och donat med en massa saker. Städat igenom mitt rum och hittat en massa roliga saker jag helt glömt bort att jag hade. Hittade en massa roligt som jag sparat på mig under idoltiden, såsom roliga lappar och helt galna saker men som är jätteroliga att se på såhär i efterhand, ha ha.


Nu längtar jag efter sommar och sol. SOL! Jag måste till sol och värme NU! Jag ska kolla efter "sista minuten resor". Det tror jag skulle vara precis vad jag behöver nu.


Ikväll är det dock allt annat än sol och värme som väntar. Jag ska på hockey, hoppas nu att de vinner ikväll!


annayazalice

Anna, Yaz och Jag


GRANCANARIA  AUG 08



 

2009-03-05 @ 15:34:45 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Beslutsångest

Jag håller på att packa upp resväskan från helgen. Samtidigt klurar jag på vad sjutton jag ska ha på mig i helgen. Åh, beslutsångest! Jag och Robin ska ta med våra mammor på modemässa och ha trevligt. Se en massa roliga visningar (t ex. Lars Wallin m.m.) shoppa, träffa roligt folk och bara ha allmänt kul. Extra viktigt att ha något riktigt rätt på sig sådär när det är en modemässa, ha ha.


Efter långfikat idag hämtade mamma upp mig och vi träffade Camilla från Koola Anna och jag fick kolla in den nya vårkollektionen som kommer i butik nu i mars/april/maj. Otroligt mycket snyggt, är helt kär. Håll utkik i buktikerna! Jag kommer att visa mina favoriter för er sedan förresten, när de kommit :)


Nu ser jag på grey´s anatomy samtidigt som jag fikar. Blev mycket fika idag känner jag, ha ha. Inte så bra kanske. Nej, nu måste jag koncentrera mig på programmet.

Hej så länge

2009-03-04 @ 21:06:00 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Fikamys

Jag och mina allra närmsta vänner sitter och fikamyser på java. Jag har inte träffat dem på en hel vecka!



Såhär kan det låta när vi går igång med våra disskusioner, ha ha...

Kartin utbrister " hon ser ut sonm en sån där, ni vet. Med snabel"

victor svarar "en elefant?"

"nej" säger hon.

"en sån där myrslok?"

"ja en myrsnok"


Vi pratar om det mesta, både dittan och dattan. Roliga diskussioner ska ni veta!


Nu är det Mickis som har ordet:

Jag sitter här med Allies coola minidator. Äntligen sitter vi här och fikar! Vi har inte träffats på kanske 100 år men det är så det blir när man har en vän med kanske 100 bollar i luften.. Härligt att få lite glamour-snack och skvaller till det annars så händelselösa Gävle. Nu ska jag förtsätta att vara social, det gäller passa på att prata allt vad vi har medans vi kan!

2009-03-04 @ 16:59:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Grattis

img_0344-kopia


Lilla "lillebror" Johan fyller år idag, Grattis, Grattis, Grattis :) hihi

2009-03-03 @ 20:23:23 Permalink Allmänt Kommentarer (33) Trackbacks ()


Långa köer

Jag stör mig ofta på långa köer. På centralen vid biljettförsäljningen (ni vet receptionen typ) är det alltid långa köer. Fruktansvärt, äckligt långa köer. Jag hatar att köpa min tågbiljett där. Oftast köper jag min tågbiljett via nätet och det är så smidigt! Dessutom kan man nu också få sin tågbiljett direkt till mobilen vilket är en fantastisk uppfinning. Idag hade jag jättebråttom och blev helt hysteriskt stressad utav den extremt långa kön. Det var över 20 nr innan mitt. Jag gav upp och ringde i panik min mamma som fick köpa mig en biljett över nätet. Vips sa det så hade jag biljetten där i mobilen. Sicken tur att mamma hade tillgång till dator i just den sekunden, tack mamma :) Men alltså, de måste ju göra något åt det där SJ!? Det är alltid likadant. Jag ska aldrig mer ställa mig i den där kön!


Nu är jag hemma. Hemma i mitt eget hus. Jag, mamma och Bettan har nyss käkat middag. Jag åkte tidigt imorse från Svenljunga som sagt var. Gjorde ett stopp in Sthlm där jag först mötte upp världens goaste Mia. Vi lunchade och pratade och skrattade om allt mellan himmel och jord, himla mysigt! :)

img_0569

Hon är för mysig alltså! Världens goaste!




Efter det  var jag och besökte Make Up Stores huvudkontor. Fick en massa fina tips och råd utav William och gick därifrån med en massa godsaker. Tack william! :) Jag köper så gott som all min make up på Make Up Store. Jag tycker de har bra kvalité och produkter som verkligen passar mig. Love it! Nu inför våren har det kommit en massa nya roliga produkter! T ex nya läppglans som heter "twin gloss", de kommer att komma i butikerna nu under våren, de gillade jag skarpt.  Ta en titt in i butikerna tycker jag!




Jag fick hem 3 par skor jag beställt idag förresten. De satt otroligt bra på min fot och jag är jättenöjd. B la dessa

skorjdwo



Jag fick ett rätt roligt sms nyss på tal om allt och inget. De var från min kompis Anton som skriver "jag såg nyss en liten tjej med alice-tröja och alice-mössa med bild på dig". Ha ha, oj vad gulligt !:) Så det finns alltså dem som trycker tröjor och mössor med mig på, coolt! Det visste jag inte ens om själv, men det kanske är världens marknadsidé, Ha ha ha. Nej, men otroligt smickrande att höra iallafall. Nu ska jag fika med min mamma.

Godkväller

2009-03-03 @ 19:54:43 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


On my way home

Jag är påväg hem nu äntligen, jag saknar redan Svenljunga dock. Men det är jobbigt att åka tåg! Min dator är inte särskilt sammarbetsvillig. Eller egentligen är det väl mitt mobila bredband som krånglar. Jag sitter iallafall och lyssnar på ipod och bläddrar i  nya Makeupstorekatalogen för att få lite inspiration. Har fått många kommentarer om att jag skulle vara sveriges svar på Brandy, kul att höra! sitter just nu och lyssnar på hennes nya album "human" som är sjukt bra! Rekommenderas starkt!



Bloggar ett längre inlägg när jag kommer hem och har en fungerande internetanslutning....


2009-03-03 @ 16:34:59 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Jag ser det snöar

Det snöar här idag. Mysigt men rätt jobbigt också. Här nere blir det mesta blaskigt, inte riktigt som uppe hos oss. Men det är väl mysigt ändå, snö är mysigt! haha :) Dte blir ett kort inlägg nu, vi ska iväg och hyra film. Det är ju trots allt värsta filmvädret. Julia, Robins lillasyster var hem en sväng på lunch. Hon har APU på Ica här i svenljunga, hihi. Hon är så söt. :)

p3190021_30793765

Julia



vi var som sagt var på JudasPriest i scandinavium. En rätt spciell upplevelsem tolka det som ni vill! Haha. So Robin uttryckte det "jag trodde att det skulle vara en massa gamla rockklassiker". Men det är alltid kul att gå på livekonserter och det var rätt häftigt. Tummisen var väldigt bra, och jag är impad av att sångaren fortfarande efter 38 år sjunger så pass bra live.

Nu ska jag kila.. hej så länge

2009-03-02 @ 13:58:41 Permalink Allmänt Kommentarer (22) Trackbacks ()


Godmorgon

Jag har nyss avnjutit en god frukost med fam.Bengtsson. Så himla mysigt! Igår var jag och Robin hos hans kompis Pontus och kikade Mello. Mycket roligt att träffa alla hans kompisar som för övrigt är jättrevliga.
 
Spelningen igår gick bra och det var mycket folk! Jätteroligt att se :) lite kaotiskt blev det som vanligt då alla bara rusar fram men det gör ingenting såklart, det gör mig mest glad att se att det vi gör uppskattas :) Jag blir glad av att se att andra blir glada utav mig! :)


Idag ska vi åka till Göteborg och se Judas Priest.  Hmm, jag är väl inget jättemegafan av dem men det ska bli kul att se. Det är alltid roligt att se livekonserter.

Skriver mer senare !





bjuder på en bild...



Jag, Kevin, Alex, Robin & Johan på Alex´s releaseparty i höstas.

2009-03-01 @ 11:04:00 Permalink Allmänt Kommentarer (23) Trackbacks ()


RSS 0.91