Powerwalk

Har nyss varit ute på en powerwalk i solskenet med Amanda. Mycket trevligt. Nu ska jag packa så att allt är klappat och klar inför imorgon bitti när jag ger mig av och fortsätter turnén igen. Uddevalla blir nästa stopp, tjoho! :) Ikväll väntar en trevlig kväll tillsammans med mitt tjejgäng, blir nog en kanonkväll tror jag. Dock återstår mitt outfitproblem. Vad ska jag ha på mig ikväll med andra ord?  Hmm, kommer nog ta någon timme att bestämma sig om jag känner mig själv rätt. Ha en trevlig valborg allihopa!



2009-04-30 @ 13:42:20 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


Kvällens sällskap




kvällens sällskap är Ben&jerrys. Min största kärlek just nu! Hihi. Ben&jerrys är bra mot allt. Världens bästa medicin mot allt!
2009-04-29 @ 21:01:04 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Barnvagnsrace

Jag och Amanda tog en promenad med barnvagnarna. Oj, vad tungt det är att dra en barnvagn framför sig när man är ute och powerwalkar alltså! Världens träning för hela kroppen, skitbra! Jag ska bärja gå med barnen och barnvagnarna oftare.



Det var perfekt promenadväder! Varmt i luften men rätt molningt men ändå inte grått.






Någon undrade förresten vilket läppglans jag använde på bilden i inlägget här nedan. 90% av mitt smink kommer ifrån Make up Store.Så även detta läppglans som är en av make up stores vårnyheter, "twin gloss" heter det och har en rosa färg och doftar fräscht åt minthållet typ, verkligen en av mina nya favoriter! Vad det gäller läppglans är jag annars rätt såld på Lancomes "juicy tubes" och Dior-glansen "diorkiss".
2009-04-29 @ 15:09:33 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


God förmiddag


Vädret är sämre idag, men jag ska ändå röra lite på fläsket och gå ut en sväng, ha ha. Blir nog en liten titt hos mina kusiner.



2009-04-29 @ 10:53:42 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Sol

Oj, vad jag fick respons för mitt förra inlägg. Många tyckte att det var bra att jag sa ifrån, vissa tyckte att det var omoget. Ja, det kan ses som väldigt omoget och jag förstår mycket väl att man inte kan försvara sig för allt. Men jag ville bara uttrycka vad jag kände, och jag kände mig besviken och arg. Men som jag skrev i slutet av inlägget så gäller ju detta då bara en person. Någon som inte ens var mogen nog att skriva ut sitt namn, sin mailadress eller dylikt. Sak samma... Jag tror ni har fattat vilka/vilken detta gäller och att ni överiga absolut inte ska ta åt er. Nu släpper vi det!


Det har varit så härligt väder här idag! Jag och tjejerna tog en fika på stan, dock inte utomhus eftersom att de bygger om hela torget här i Gävle just nu och det står grävmasikner överallt vilket gör att det är extremt omysigt. Vi satte oss inomhus men kompenserade det sedan med att gå till boulongern (Parken) där vi tog en glass och njöt av värmen.


När jag kom hem fixade jag med en massa saker tills mamma kom hem och vi käkade middag ute i kvällssolen på altanen, jättemysigt! Har nu precis kommit in från en powerwalk. Det är så skönt att gå ut och gå tycker jag, rensa huvudet och bara få andas. Det är så härligt såhär ute på landet nu på våren. Naturen är så idylliskt vacker.

Det märks förresten verkligen när jag varit borta ett tag. Alla jag möter stannar upp och säger "nämen, det var inte igår! Hur är det?". Det är trevligt!  En av de bästa sakerna såhär med att bo på landet är att alla känner alla (nästan iallafall). Man blir thighta och det är en trevlig och mysig stämning. Okej, det kan i och för sig också vara en nackdel då allt som händer sprids som en löpeld. Det skvallras en hel del, fast det har ju sin charm det med såklart :) Jag uppskattade aldrig att bo på landet förrän jag började resa och vara borta mycket. Det är skönt för mig att komma hem till lugnet emellan åt fastän jag ju är en storstadsbrutta. Lite lugn och ro behöver vi alla ibland!






Victor (på bilden), Pontus och Mathias kikade också förbi.




Nu väntar en kväll i soffan framför tvn och "desperate housewifes" , ha ha.

2009-04-28 @ 19:57:44 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Vänta nu...

Någon skrev en extremt lång kommentar om att jag var bitter hit och dit och massa saker om mitt kärleksliv! Ursäkta mig, men ja. jag påstår att jag inte har tid för att träffa någon just nu. Och visst, precis som du skriver ska man ju TA sig tid. Men det handlar om att jag just nu är i ett viktigt skede i mitt liv. Jag har en karriär som står på spel. Jag har en bra start på en ev. framtida karriär och att inte lägga 100% på det nu vore helt och hållet fullständigt galet. Jag påstår inte att jag är något. Men jag försöker att bli något, jag försöker att uppfylla mina drömmar om att bli artist. Jag är målinriktad och tänker satsa. Går det åt helvete vet jag iallafall att jag gjorde vad jag kunde, att jag försökte och kämpade. Att någon påstår sig veta något om hur mycket fritid jag har i mitt liv gör mig förbannad. Ni har ingen aning om hur mycket jag jobbar och kämpar. Jag är nästan aldrig hemma. Jag är borta 90% av veckan (fråga min familj och mina vänner) och när jag väl är hemma vill jag umgås med min familj och mina vänner. Jag är precis som alla andra också människa. Jag behöver också äta och sova, vila för att må bra. jag har det extremt bra som jag har det, jag klagar inte! Vissa av er läsare verkar inte heller fatta ironi eller att man skriver saker på ett mer skämtsamt sätt. Jag tycker inte att någon utav er ska anklaga mig för något eller försöka läxa upp mig, ni har som sagt var ingen aning om hur mitt liv ser ut egentligen. Hur mycket mer jobb det finns bakom allt än det ni ser här i bloggen och i media. Jag tycker att det är respektlöst av er som anklagar mig och klankar ner på mig och tror sig veta något om mitt privatliv. Det gör att man tappar lusten att skriva!



För övrigt älskar jag alla er läsare som uppskattar att jag skriver, det värmer att se alla era fina kommentarer. Det är för er skull jag skriver. Ni förgyller mina dagar!

2009-04-27 @ 23:15:49 Permalink Allmänt Kommentarer (42) Trackbacks ()


Pollenallergi, jag hatar dig!

Helt utmattad utav veckans äventyr kröp jag i säng sent i natt. Vaknade upp och ett stort leende klistrade sig fast i fejjan så fort jag insåg vilket underbart väder det var. Powerwalkade en timme och strosade sedan runt här hemma i huset. Slappade och packade upp den stora resväskan vilket tog lite tid såklart. Åkte sedan med min mamma in till stan och uträttade lite ärenden medans hon var iväg på ett viktigt jobbmöte. Sedan blev det shopping. Jag belönade mig själv med en hel del härliga kläder som ska få flytta in och trängas i min garderob. Letade också förgäves efter ett par skor, ett par högklackade med remmar, typ som högklackade gladiatorsandaler. Hittar inte ett par dugliga någonstans. Alltid är det någon detalj som inte duger för mig. Trots att jag är ett skofreak är jag också väldigt kräsen på skor. Klacken får inte vara för låg, de ska bara lagom smala för min fot och hit och dit. En massa små detaljer. Det är så jobbigt när man vet exakt vad man letar men inte hittar det någonstans. Då duger inget helt plötsligt, för att man har en bild i huvudet av  hur det ska se ut.




Jag känner mig sjuk. Helt utmattad och sjuk. Jag tror att det beror på min pollenallergi. ÅH, det är så jädrans jobbigt med pollenallergi. Jag blir megaallergisk såhär på våren och sommaren och vissa dagar kan jag knappt gå ut. Pollenallergi borde inte få finnas!

2009-04-27 @ 20:59:00 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


TÄVLING!!!

Såhär som en lite glad överraskning till er läsare ordnar jag en ny tävling tillsammans med cocoo.se. Härligt va?


Tillsammans med Cocoo.se - Sveriges största smycke butik på nätet, så ordnar jag alltså nu en rolig tävling där det enda du behöver göra är att skriva in en kommentar i bloggen med smyckets artikelnummer + din mail adress/blogadress så har du chansen att bli den lyckliga vinnaren! :-)

Tävlingen pågår till den 10 maj 2009. Vinnaren meddelas per mail och även här på bloggen. Lycka till!!!

__________________________________________________________________________________________


Specialerbjudande:
I samband med tävlingen har jag även ett specialerbjudande hos Cocoo.se till mina läsare;

15% rabatt på hela sortimentet om ni anger rabattkoden: Alice

(erbjudandet gäller så länge tävlingen pågår)

2009-04-27 @ 12:42:04 Permalink Allmänt Kommentarer (99) Trackbacks ()


Blåmärken

Nu sitter jag äntligen på tåget hem! Ska bli sååå skönt att komma hem även om jobbet varit jättekul. Jag har alltså åkt runt med dansskolan Funky Kidz som finns runt om i hela Sverige och varit med i deras terminsavslutningsshow (oj,långt ord där. Ha ha) De åker runt på alla dessa ställen där dansskolan finns och gör en avslutning som ser likadan ut på alla ställen. Barnen (som är mellan 4 och 12 år ungefär) dansar och showar och mitt upp i allt kommer jag in och sjunger som "gästartist". Det är väldigt roligt att få åka runt på i de olika orterna och städerna och få se alla dessa barn. Fastän det är samma dansen överallt är det ju olika barn och det blir en helt annan grej. Kvalitén varierar och det är bara väldigt kul att se hur de olika barnen reagerar.
Allra roligaste är det att se hur barnen reagerar när jag kliver ut på scenen. I slutet gör vi nämligen 2 nummer tillsammans. Jag sjunger och barnen får hoppa och dansa hur galet de vill. Det är så kul att se hur de uppför sig på scenen i mitt sällskap. Under vissa shower har barnen tappat hakan och blivit alldeles stela och chockade. De rör inte ens på sig, de bara står och kollar på mig och ser ut som små fågelholkar. På andra ställen blir det helt tvärtom och barnen blir helt vilda. Idag var jag med om en situation jag aldrig varit med om förut. Under låtens gång dansade barnen riktigt galet, de hoppade runt som små grodor runt omkring mig. Skitkul var det, haha. Det bildades liksom som en ring runt mig och helt plötsligt tog en liten flicka tag i min hand. På mindre än en sek ville alla andra barn också hålla mig i handen vilken gjorde det hela rätt problematiskt. Jag har ju faktiskt bara en hand ( eftersom att jag håller mikrofonen med dne andra). De försökte istället grabba tag i min arm. Där stod jag och sjöng med en hel drös ungar hängandes i min arm. De som inte fick "plats" att hålla mig på/i armen tog istället tag i något annat på min kropp. Några barn tog tag i min tröja och hängde sig fast, andra i mitt hår. Inte heller ville de släppa fastän musiken tog slut. Nej de fortsatte att ta på mig i säkert 5 min till innan danslärarna kom och tog bort de små liven. Ja det måste ha varit en ganska speciell syn. Galet men kul!


Förresten, på tal om inget har jag fått världens blåmärken! Detta alltså efter att han konkat runt på min mycket rosa och mycket stora resväska som måste väga min dubbla kroppsvikt nu ungefär. Den är som en stor gris. Det är som sagt var inte det lättaste att resa runt med "grisväskan" på tåg hit och dit, men byten och vette sjutton allt vad det nu är. Efter en vecka är alltså hela kroppen full av blåmärken soim ser ut ungefår såhär...

Detta är på knät. USCH, det ser så vidrigt ut! Och vidrigt ont gör det också ska ni veta.
Antar att det kan ses som en "arbetsskada", ha ha.
2009-04-26 @ 19:47:55 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Blinddate?

Min syster har fixat en blinddate till mig. Hon är väl för go ibland. Inte för att jag tror att jag kommer att våga gå på den här blinddaten. Men egentligen, varför inte då? Man måste våga för att komma någonstans här i livet. Det här kanske dock är lite FÖR vågat, HA HA. I och för sig säger Bella att vi måste börja dejta mer, hur ska vi annars kunna träffa någon om vi inte ens dejtar? HA HA HA. Ja det är ju hennes syn på det hela. Min åsikt är nog mer att inte leta. Nej, när den rätta dyker upp säger hjärtat till och då för huvudet säga vad det vill! ( Eller hur Samuel!?) Sedan tror jag faktiskt tyvärr inte att jag har tid för sånt härnt tjafs nu. Nej, det skulle bara bli väldigt synd om den killen som skulle behöva stå ut med mitt liv just nu, jag är för upptagen med allt annat. Det skulle vara någon som har lika mycket att göra som jag då isådanafall. Men nej. Nog om det nu...


 

Jag sitter i logen med en ELLE-tidning och kommer på mig själv med att nästan dreggla över alla de snygga klänningarna och skorna, och alla dessa ursnygga moderepotage. Nu börjar barnen droppa in och snart gör vi genrep.

2009-04-26 @ 10:49:16 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Italiensk kyckling

blev det till middag på hotellrummet. På resturangen där jag köpte den blev det en massa viskande och pekande så fort jag klev innanför dörren och det slutade med att jag fick skriva autografer till hela resturangen, hihi. Jag är helt slut efter dagens arbete. Det var mycket uppskattat iallafall av både barn och vuxna ( fick även höra det från arrangörerna att det var mycket bra respons!) så det var kul. Men nu ska jag bara slappa på mitt hotellrum och sedan sova. Ska upp tidigt imorgon...
2009-04-25 @ 20:45:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glassfrossa i logen

Jag sitter i logen. Väntar på att dagens sista föreställning ska börja. Jag har precis vräkt i mig världens största glass. Det är ju trots allt lördag, då är det tillåtet att äta mycket glass. ( Inte för att jag håller mig till det. jag äter alltid mycket glass! Varje dag! )

Jag roade mig med att göra en flippad bildserie. HA HA. jag bjussar på det, enjoy!








Den ursnygga jackan kommer ifrån Koola Anna.(
www.koolaanna.se)
2009-04-25 @ 16:55:35 Permalink Allmänt Kommentarer (25) Trackbacks ()


Otur?

 

Läste dagens horoskop, och jag kan ju inte direkt säga att det lät allt för lovande,tyvärr.



Tur
Chanserna att vinna något är små. Man har för det mesta tur när man minst anar det, så ta det lugnt ett tag.


Okej, ingen tur idag alltså. Men förresten. har jag någonsin haft särskilt mycket tur?

  
 

Hälsa
Ditt liv är kanske annorlunda nu. Inte lika stressigt och det gör att du mår bättre.


Vänta nu här? jag gör ju för sjutton 4 föreställningar idag! Hur kan det vara mindre stressigt?

  
 

Ekonomi
Om någon frågar dig om ett mindre lån idag bör du inte tveka. Du kommer få tillbaka pengarna på utsatt tid.


Alright, det låter ju rätt safe iallafall.

  
 

Arbete
Du kan se arbetet som ett måste idag, vilket kan få som effekt att du kanske inte trivs som du brukar göra. Anledningen kan kanske vara en gammal konflikt.


Arbete är väl alltid ett måste? men jag älskar ju mitt jobb! Så vad gör det?

  
 

Kärlek
Problem hemma kan göra dig nedstämd. Kanske söker du tröst hos en kär vän.


Jag undrar vem utav alla mina kära vänner som kommer att bli den utsatte.

  
 

Relationer
Ett telefonsamtal kan irritera dig idag. Låt det inte få allvarliga konsekvenser.


Med andra ord, ring mig inte idag! Ingen bra dag för det tydligen.



Intressant men nästan deprimenande att läsa, HA HA. Hoppas att morgondagens horoskop ser mer lovande ut.

2009-04-25 @ 11:47:59 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snarkningar i korridoren

Jag var uppe med tuppen imorse. Kl.6 ringde klockan och det var dags att gå upp. När jag var påväg ner till frukosten möttes jag utav en gräslig upptäckt i hotellkorridoren. Där låg en man i en soffa och snarkade högljutt. Så högljutt att hela korridoren skakade. Jag smög mig snabbt förbi och ville inte reta upp denne man genom att väcka honom. Väl i receptionen stammade jag fram något som "eh, det ligger eeeeeeeeeh, en typ, eller någon och snarkar, eller majeh, typ sover där uppe" varpå mannen i receptionen fick ett oroligt ansiktsuttryck och utbrast "VART?" . "där uppe! På tredje våningen" svarade jag och gick sedan för att äta min frukost.

Nu kan man ju tro att det inte är allt för många som väljer att gå upp kl.6 en lördagsmorgon. Där spatserade jag in och trodde mig ha hela frukostsalen för mig själv. Men ack så fel man kan ha! Där var redan massor av folk. Åt iallafall min frukost och blev sedan upphämtad på hotellet. Nu sitter jag i min loge och försöker vakna till liv. Jag halvsover fortfarande känns det som. Idag gör jag inte mindre än 4 föreställningar. Im gonna die! Eller åtminstone vara helt utpumpad och falla ihop utav utmattning efter den sista föreställningen i eftermiddag. Puh, nu ska jag ladda!


2009-04-25 @ 08:37:56 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Götet

Jag har haft en underbar dag i det fina vädret med min vän Andreas som jag inte träffat på 4 år. Fattar ni? 4 år!!! HEEEEEELT sjukt! Andreas och jag sjöng tillsammans när vi var 12 år gammla och turnérade runt varje helg i 8 månader i landet som modeller för klädkedjan Lindex. Han var fortfarande samma härliga, goa kille pch var sig väldigt lik, men oj vad han hade växt. Så himla kul att träffa honom! Vi käkade och tog sedan bussen in till Göteborg där vi strosade och mumsade glass längs vattnet. Urmysigt!






Just det, när vi satt och käkade ute i det underbara vädret blev det helt plötsligt lite kaos. Ni förstår folk började förstå att det var jag som satt där, så på mindre än 5 min hade halva stan ställt sig i kö för foto och autograf.


Vädret är ju heeelt otroligt, fantastiskt underbart. LOVE IT!


söta va?
 
Så här såg vi ut 2005, visst var vi söta? Hihihi

2009-04-24 @ 19:04:37 Permalink Allmänt Kommentarer (19) Trackbacks ()


Dagens viktigaste måltid

sägs vara frukost. Sicken tur att jag käkat så onaturligt mycket idag då. Jag har käkat så mycket att hela magen är helt uppsvälld. Om jag rör på mig känns det som om jag ska spy. Måste nog sätta mig ner och smälta all denna mat en liten stund innan jah beger mig ut i solen. Och nej, jag är fortfarande inte hemma. Jag är ute på turné.
2009-04-24 @ 11:03:20 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Kväller

Jag är så trött, trött i hela kroppen och i hela huvudet. Jisses... Jag tror att jag sabbade lite utav showen idag alltså. Det är nämligen så att när barnen får syn på mig bakom scenen kommer de av sig och dansar in i varandra, ramlar o s v. Sedan ägnar de resten av låten till att peka och snegla på mig istället för att dansa som de ska, fniss. Jag får nog ta och ställa mig på ett ställe där jag inte syns imorgon så att jag inte sabbar allt!  Nu är jag trött, MEGATRÖTT! Jag somnar vilken sekund som helst. Förresten fick jag en jättefin present idag. En jättegullig liten hund. Jag som alltid önskat mig en hund! Dock är ju denna inte levande, men minst lika söt som en riktig liten valp. Någon gång när jag blir gammal och har tid ska jag skaffa mig en hund!

Min kompis Mickis smsade mig ett sånt där drygt kedjesms idag. Det stod  "Den perfekta kille är: Killen som säger "älskling" till "dig" och inte sexy när ni slutat ert samtal, som stannar uppe för att se hur du sover och kysser dig på pannan. Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med rufsigt hår. han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är över att du är hans. Han som säger till sina vänner att - Hon är den rätta!" Osv, ja en massa sådana dära exempel. Så avslutades det med orden att man då skulle skicka detta vidare till minst 15 pers och bla bla bla, annars skulle man komma att få otur vad det gäller kärlek resten av sitt liv.  Jag struntande i att skicka det vidare. Jag tänkte att det inte spelade någon roll, ni förstår man kan inte ha mer otur i kärlek än vad jag har! Så vad skulle det spela för roll om nu fick lite extra otur? Ha ha. Förresten, jag menar det finns ju inte en enda grabb i hela världen som stämmer in på den beskrivningen. Fast faktum är att jag faktiskt drömde om the perfect guy i natt! The love of my life. Fast han finns ju inte på riktigt tyvärr. Eller det kanske han gör? Han kanske finns där ute någonstans. Nu när jag drömt om honom vet jag ju iallafall hur han ser ut, vilket gör det lite lättare. När jag ser honom, OM jag någonsin gör det. OM han nu finns, så ska jag iallafall berätta för honom att han är the love of my life, så kommer vi att bli blixtkära i varandra, gifta oss och leva lyckliga i alla våra dagar. Kanon!




tills dess får jag väl nöja mig med att pussa på min lilla hund då
2009-04-23 @ 21:25:29 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


Upp på scenen

Om 10 min börjar det. Barnen står redo och är så taggade att de inte ens kan stå stilla. De flänger omkring och hoppas och studsar, hihi. Idag kör vi två gig så jag kommer inte att anlända till hotellet förrän sent ikväll. Nu måste jag gå och jobba, det är brådis!
2009-04-23 @ 16:56:04 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Godmorgon

Har precis käkat frukost. Det var inte en kotte nere i frukostsalen, bara jag. Så där satt jag i 45 min och vräkte i mig samtidigt som jag tittade på nyhetsmorgon på tv4 där de pratade med mamman till "mirakelbebisen" som alla pratar om just nu. En 18årig tjej som inte visste att hon var gravid och rätt var det var så ploppade det ut en unge bara sådär. Hmmm, låter helt osannolikt för mig men vad vet jag!? Jag har ju inte direkt några egna erfarenheter av det här än så länge (tack och lov!). 



Såhär ser det förresten ut när barnen dansar på turnén. Detta är en grupp 4 åringar, de är så söta!
2009-04-23 @ 09:35:33 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Mat

Jag sitter och käkar på mitt hotellrum samtidigt som jag sneglar på "vänner", väldigt bra serie som man på något konstigt sätt aldrig tröttnar på. Kom plötsligt att tänka på mig kompis Carl som älskar "vänner", faktum är att han nog faktiskt kan alla repliker i hela serien? Nästan iallafall... Han är för övrigt en extremt bra pianist också. Jazzpianist som gör stora turnér med kända jazzmusiker. Grym kille med andra ord, har tyvärr inte träffat honom på ett tag dock eftersom att vi jobbar så mycket båda två. Det är en sak som är lite jobbigt med mitt jobb. Att man är borta mycket och inte hinner träffa vänner och familj så mycket som man kanske önskar att man kunde göra. Men jag älskar ju att resa och jag älskar mitt jobb. Tur att jag har världens bästa vänner och världens bästa familj/släkt som alltid finns där för mig och ställer upp i alla väder. De är så fint att se hur mycket de bryr sig om mig. Det värmer verkligen att t ex upptäcka ett sms eller mail, eller bara en kommentar här på bloggen där de helt enkelt bara skriver något som "Ta hand om dig" , "hoppas att du mår bra" eller "Vi längtar efter dig här hemma". Något så enkelt kan betyda så mycket! De är engagerade i min karriär allihopa och tycker nog att det är minst lika spännande som jag tror jag.

Från en sak till en annan... De har bra service här på hotellet förresten. Det knackade nyss på dörren och de frågade om jag ville ha mer mat eller en extra madrass i sängen för att göra det skönare och mjukare. "Hmm, nej. Jag klarar mig. Men det är lite problem med tvn dock. Den brummar jättehögt!? Det är något konstigt med ljudet!" svarade jag. " Okej, ja tyvärr kan vi inte byta till en annan tv för hotellet är fullt" svarade hon. Attans, tänkte jag. Men för övrigt är här  väldigt bra service.

2009-04-22 @ 19:49:28 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Logehäng

Jag hänger i logen just nu och väntar på att  få entra scenen med en massa glada barn, hihi. Min dator har blivit sjuk tror jag, fått något virus. Den stänger av sig själv hela tiden och blir helt svart och död. Åh nej, mitt enda sällskap nu såhär på resande fot :/ Får inte hända. Jag undrar vad jag ska ge den fär medicin? Den borde få kurera sig lite och vila kanske. Hmm...

2009-04-22 @ 17:03:44 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Tibro

Jag är i tibro. Ja, man kan undra vad jag gör här. Det gjorde till och med tågkonduktören som förvånat kollade på min biljett och utbrast " Tibro, det är då inte alla som åker dit inte. Du kan inte mena att du gör det frivilligt!?" Jag hann svara  "Ehum, eller nä, eller jo eller alltså"  innan hon i all hast gick vidare. Nu är jag dödstrött, vad är det för fel på mig? Måste käka något och sedan kommer alla barn och då börjar showen.

2009-04-22 @ 15:07:24 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Kallt

Jag sitter på mitt hotellrum och ser på Grey´s. Jag fryser. Jag fryser nästan jämt. En smart person, eller inte så smart. Eller jag vet inte, men sak samma en person iallafall gav mig en gång smeknamnet kallice.


1233421777_resized

2009-04-21 @ 18:12:48 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


Vilken sko är du idag?

När man köper skor väljer man efter humör har jag kommit på. Eller jag gör det iallafall. Om man är på glatt humör och det är fint och soligt väder ute blir det lätt så att man köper färgranna, glamorösa partyskor. Om vädret är grått o s v blir det lätt att man köper lite tråkigare vardagsskor typ. Så känns det för mig. Därför kan jag alltid mäta mitt humör o s v med "skomått". D v s "Vilken sko är du idag?" Idag inhandlade jag ett par svarta tygskor. Så jag kände mig nog inte riktigt på topp idag kanske. Men å andra sidan har jag haft en jättetrevlig dag med Anneli. Shoppingrunda och lunch nere vid vattnet i solskenet. Så jag kompenserade upp de svarta tygskorna med att köpa mig en blommig och färgglad klänning. Nu längtar jag tills det blir sommar så att jag kan få strosa runt i den i solskenet.







Vi träffade på Alex. Den här bilden är dock ifrån gårdagen då vi tog en trevlig fika :)

2009-04-21 @ 16:35:48 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Middag

Spelningen idag gick bra och barnen var nöjda och glada :) Efter spelningen kom lilla Julia förbi mitt hotell och hämtade upp mig och vi gick till stadsteatern i Borås där Robin hade spelning. De tog med mig hem på middag och resten av kvällen har spenderats i härliga familjen Bengtssons hem, så trevligt! Älskar att vara här, det är skön atmosfär i Svenljunga. Bilder får ni imorgon, nu orkar jag inte skriva mer. Godnatt

2009-04-20 @ 22:07:52 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Lunch

Jag har precis lunchat med Victor, världens snällaste är han! Han skulle tillbaka till skolan nu och jag ska gå och ta en fika med Alex. I eftermiddag har jag gig här i stan. Skriver mer sen, hej så länge

2009-04-20 @ 13:34:32 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Tåg

orebro

Just det ja, såhär fint såg det ut när jag åkte tåg idag. Att åka tåg är ju inte sådär jätteunderhållande, så man gör ju vad man kan för att roa sig, ha ha.

2009-04-19 @ 20:45:20 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Borås

Efter en dags resande och en spelning i Vårgårda har jag hamnat i Borås. Helt ensam i Borås. Kan bli rätt spännande kanske, ensamt men spännande. Jag känner mig som ett litet barn som gråter "mammaaaaaaaa, jag vill inte vara här helt själv", jaja skitsamma tänker ni. Hon är ju för fasen 17 år. Iallafall så gick mitt första gig idag bra, barnen var lyriska och nöjda och när de fick syn på mig från scenen de dansade på kom de av sig. Gulligt värre. Nu ligger jag och slappar på mitt hotellrum och kollar på gossipgirl.

2009-04-19 @ 19:38:27 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Grannyra

Jag har världens bästa grannar. De är så treliga ska ni veta! Idag har vi grillkväll, skitmysigt! Idag har jag mest pickelipackat och fixat och donat inför tunrén i veckan. Många har undrat vart jag ska och som jag tidigare berättat är det ingen "öppen turné" utan en turné med spelningar som bara är för speciellt inbjudna. Den kommer att sträcka sig mest runt Göteborgshållet så ni kanske får en skymt av mig på stan iallafall, hi hi. Nu ska jag gå och joina de andra vid middagsbordet. Återkommer senare...

2009-04-18 @ 18:40:25 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Packa

Nu packas det för fullt. Imorgon bitti drar jag ut på miniturné! Jag är nog världens sämsta på att packa praktiskt, tyvärr. Jag tar alltid med mig för mycket och tänker att "men jag borde nog ha med mig den här jackan också ifall att det skulle börja snöa". Jag är alltid på den säkra sidan. Går alltid och oroar mig över småsaker. Just nu är den stora frågan hur många par skor jag behöver ha med mig!?1 par per dag känns kanske lite väl onödigt? Ja, hur som helst. Oavsett vad jag bestämmer mig för vet jag redan nu i förväg att den stora rosa väskan kommer att väga mer än min egen vikt när jag ger mig av imorgon. Jag kommer aldrig orka konka på den mellan alla tågbyten. Funderar på att ragga upp någon snygg, stark kille som kan följa med mig på turnén och bära min väska!? Låter väl som en rätt bra ide? Ha ha


förvirrad flicka

2009-04-18 @ 12:37:49 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Hemåt

Så sitter jag nu äntligen på tåget hemåt efter en mycket trevlig dag i den kungliga hufvudstaden, Började med ett mysigt möte ute på Eckerö och sedan har det flytit på hela dagen. Tiden har bara runnit iväg och jag har glassat runt i en fet bil mellan en massa ärenden och möten. Rolig dag men nu är jag trött som en gris. Tåget åkte förresten nyss genom en tunnel, skitjobbigt man får lock för öronen och det vill inte släppa så nu sitter jag här helt döv. Å andra sidan var jag halvt döv redan från i helgen då jag åkte i poolen med kläderna på och fick in vatten i öronen. (Anton du borde ha spö!) Fast lite dövhet är inte det mest oroande i mitt liv just nu, det känns som en baggis när jag tänker efter. Skitsamma!



Okej, riktigt såhär fin tågvy har jag inte. Men nääääästan lite iallafall.



Ni är lite dåliga på att kommentera må jag säga, kan ni inte bara slänga in lite goa kommentarer ;) Skulle göra mig glad, hihi.

2009-04-17 @ 20:21:14 Permalink Allmänt Kommentarer (25) Trackbacks ()


Sthlm

Jag sitter på tåget till Sthlm. Jag mitt klantarsel har glömt hörlurarna till min i-pod så nu vette sjutton hur jag ska underhålla mig. Å andra sidan sitter det ett litet barn och sjunger här i samma vagn som mig. Levande radio är väl kanske inte heller fel.

tågtrött




Just det ja! Tidingen FRIDA har utnämnt mig till "sveriges sötaste svensson-tjej", det ni! Väldigt smickrande (tack så mycket), hihi.

dsc00372


2009-04-17 @ 11:42:40 Permalink Allmänt Kommentarer (19) Trackbacks ()


Meningen med livet och sånt

Jag har tänkt. Hela dagen har jag tänk. Mest legat stilla och tittat upp i taket och tänkt. Tänkt på allt mellan himmel och jord. Hur ont det gör att bryta ett ben, hur många olika glassorter det finns i hela världen, meningen med livet. Ja, ni fattar. Förresten hade jag en klok lärare på mellanstadiet som sa att man inte skulle tänka på meningen med livet utan istället fråga sig " vad är meningen GENOM livet?". Inte för att det var en lättare fråga direkt, men sak samma.



Jag har iallafall kommit fram till att man borde göra en film om mitt liv just nu. Fasen vilken bra film det skulle bli! Sjukt intressant och härlig film skulle det bli. Jag undrar vad den skulle heta? Och vem som skulle få spela huvudroll (dsv mig)? Kanske jag skulle spela mig själv? Nä, jag är nog inte tillräckligt bra skådis för det. Det sägs att jag är lik Eva Longoria. Kanske hon skulle få den stora äran, eller Lucy Lui? Hmm, tål att tänkas på.

2009-04-16 @ 19:04:20 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Gråkallt

Jag har varken lust eller ork till att göra så mycket idag, ändå bara längtar jag egentligen efter att få sätta tänderna i något nytt och spännande jobb konstigt nog. Minst sagt blandade känslor. Jag får fan ta och rycka upp mig alltså!  Det kanske är vädrets fel? Här är helt grått och molningt, rätt kallt också.



Just det ja, jag inhandlade ett par nya skor igår att kära ner mig i. Jag blir glad av skor!

2009-04-16 @ 12:02:56 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


?

jag har fått något slags cant eat,cant breath, cant sleep-symtom. (vilken film kommer det citatet från förresten? Har glömt). Ögonen är helt uppsvällda, jag kan knappt se längre. Nu ska jag slänga mig in i bilen och åka och shoppa. Det är den sporten jag är allra bäst på! Man blir glad av shopping.


2009-04-15 @ 16:29:54 Permalink Allmänt Kommentarer (20) Trackbacks ()


Bebismys

Jag behövde tänka på något annat, släppa loss lite. Så jag åkte till mina kusiner.

Mitt ansikte är lite svullet. Jag ser ut som en bulle.

Här är Anton, min nya kärlek. 2 veckor är han. Bebisar är underbara. Mindre underbart är det när de spyr dock. Ibland önskar jag att jag också fick vara bebis. Bara gosa hela dagarna och mysa ner i en varm filt i en skön vagn.  Men jag skippar nog det där med att spy tror jag,ha ha.

2009-04-15 @ 13:13:47 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Strax över ingenting

Jag kan inte sova. Fast klockan är ju bara "strax över ingenting" (citat av en mycket klok man vid namn Jocke)...

eskimåflicka

2009-04-15 @ 00:32:59 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Godnatt

Jag orkar inte vara vaken mer nu. Jag lägger mig. Det måste vara något fel på mig. Det spelar ingen roll hur mycket jag än sover så är jag ändå alltid trött. Har nyss pratat i telefonen med en av mina bästa vänner Bella. Bella är bra, ja man kan tillochmed säga att hon är bäst. När allt känns som mest hopplöst peppar hon mig alltid. Vi har ett motto som lyder "vi klarar allt". Hon kommer alltid med de klokaste orden och säger alltid det man behöver höra i precis rätt situation och tillfälle.

"du kommer klara det hur bra som helst, och jag är vid din sida hela tiden"

Så ska en vän vara. Jag älskar mina vänner. Jag älskar min familj.


"just nu känner jag mig som Carrie i sex & the city- filmen"

"I curse the day he was born, HA HA"


'

Här är de, de allra bästa! Bella och Mickis och så jag där på en liten kant, hihi.

2009-04-14 @ 22:30:30 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


På tal om...

På tal om kläder och stil fick jag idag en leverans från Koola Anna,ett av mina absoluta favoritmärken. De har kläder som passar mig otroligt bra. Enkla, coola, fräscha, moderna, ja ni fattar. En massa fint kom det, b la denna jacka som passande nog heter "Alice", fniss


Alicejackan

Love it!


Nu ska jag iväg på bullparty, ha ha

2009-04-14 @ 19:19:51 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Ghettogirl?

Någon skrev och frågade om jag började gå från chic till ghettogirl. Nejnej, No way! Jag kommer nog aldrig att bli en riktig ghettogirl, jag är för chic för det ;) Eller,Jag kanske borde fundera på det där med att byta stil? Det är ju himla viktigt för en artist att ha rätt image, right? Fast å andra sidan vet jag ju knappt själv vad jag har för stil? Tror det är något åt modernt/fräscht/klassiskt/färgstarkt/enkelt/flickigt/tufft= allt blandat i en stor röra typ. Sak samma, jag har viktigare saker för mig än att sitta här och spåna på sånt därnt strunt.


Idag ska jag ta tag i en massa saker. Börja planera resor och boende hit och dit inför den kommande lilla miniturnén som börjar nu i helgen. Spännande och kul ska det bli! :)

3146_72744688446_576653446_1591458_437796_n

Just det ja, så här fint gick det till i helgen...

2009-04-14 @ 11:24:24 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


OJ

oj, vad mycket nya läsare det kommit :) Vad glad jag blir! Jag läser alla era kommentarer, tyvärr har jag ju dock inte möjlighet att svara på dem allihopa. Vissa av er gillade inte att läsa bloggen på katrinsgoodiebag, så jag tänkte att jag publicerar inläggen här med under veckan så får ni välja att läsa vart ni vill:)


Inlägget jag skrev tidigare idag:

Efter en mycket trevlig bildfärd på 5 h med Kim och familjen Jansson är jag nu äntligen hemma. Okej, jag erkänner att jag sov någon timme men 90% av tiden var jag vaken och det var väldigt trevligt. Hela den här helgen har varit väldigt trevlig ska ni veta! Urtrevlig, urkul, urmysig,urbra helt enkelt. Tack snälla för i helgen (ni vet vilka ni är allihopa, jag behöver inte nämna några namn va!?).

dsc00331

Jag fick en jättefin sten av Andreas igår, titta!

dsc00316

Kim kör bra!





Förresten, Jag, Andreas och Therese spöade grabbarna grus i kubb igår, HAH!

Kim blev lite butter men det gick över efter en liten stund, fniss


ägigikubb & ärligikubb

2009-04-13 @ 21:54:25 Permalink Allmänt Kommentarer (19) Trackbacks ()


Hemåt

Den här veckan gästbloggar jag på www.katrinsgoodiebag.se
 Därför får den här bloggen vila i veckan och ni får flytta över, men bara en vecka. Sedan är jag tillbaka här på bloggen.


Nu ska jag och Kim ta och åka hem :)
2009-04-13 @ 10:32:26 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


Påskigt

Som ni säkert märkte tog jag en day off från bloggen igår. Inte så att jag hade planerat det direkt, det bara föll sig så. Hoppas att ni kan förlåta mig, hihi. Det var en mycket trevlig dag igår med fint väder. Idag har vi gått strandpromenad och suttit flera timmar i solen och myst.

dsc00309

jag träffade en ny kompis igår, fniss...

dsc00326

Fikamys i solen. Jag diggar den nya magnumglassen!


dsc00318

Anton hade kul i bilen igår!


dsc00325

Kim tyckte att tvspelet var roligast, ha ha

2009-04-12 @ 17:06:32 Permalink Allmänt Kommentarer (93) Trackbacks ()


Långfredag

Roligt att höra att ni gillar den nya designen. Många tycker att jag är väldigt olik mig på bilden och tycker att det mer ser ut som en "supermodell". Hmm, jag vet inte hur jag ska ta det? Menar ni att jag i vanliga fall inte är så snygg då? Eller menar ni att jag är snyggare i vanliga fall? Eller att jag inte är snyggare än i vanliga fall? Det finns många sätt att tolka på det. Ha ha ha, nejdå. Jag väljer att ta det positivt  ;) Jag befinner mig som sagt var på hemlig ort denna soliga långfredag. Fint väder men jag mår lite, pyttelite illa. Jag har ont i magen, men hoppas att det ger sig snart så att jag kan ut och göra stan osäker ikväll ;) Se upp om ni precis jag alltså befinner er på "hemlig ort" ( dvs i samma ort som mig) Ha ha. Nu ska käka påskgodis i vårsolen och njuta utav ledighet. GLAD PÅSK!

2009-04-10 @ 13:12:22 Permalink Allmänt Kommentarer (42) Trackbacks ()


Hejdå Hedesunda

Ja, jag åker om någon timme. Till hemlig ort. Jag längtar efter vila. Vädret här är dåligt idag, mulet och lite regnstänk så jag har då en himla tur som får åka iväg.  Det har ju varit fint vårväder hela veckan. Jag tar med mig solen och sticker, hihi. Det är ju förresten skärtorsdag idag. Kanske det kommer några påskkärringar och knackar på dörren? Bäst för mig att jag går och handlar hem lite påskgodis så att de inte blir besvikna och arga och kastar ägg på mitt hus...

2009-04-09 @ 12:07:15 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Ny design

Jag har fått en ny design, visst är den snygg? :) hihi
2009-04-08 @ 22:09:18 Permalink Allmänt Kommentarer (44) Trackbacks ()


Fullt hus

I natt har det verkligen varit fullt hus här. Sju personer var vi som försökte sova här i huset men det gick bra. Min lillasyster och hennes kompisar höll sig rätt tysta ändå så jag kunde iallafall somna. Jag sov länge idag, jag kände att jag behövde det. Behövde landa och vila lite. I påsk ska jag nog åka iväg, till hemlig ort. Vila lite så att jag är laddad och taggad för en massa jobb. Jag ska ut på en ny turné som börjar nu nästa vecka och det ska verkligen bli jätteroligt. Det är dock ingen turné med spelningar som vem som helst kan gå och se på tyvärr. Det är en turné med spelningar och uppträdanden för slutet sällskap så att säga. Speciellt inbjudna gäster, i detta fall ska jag åka till en dansskola som finns i ett tjugotal städer och sjunga på dansskolans terminsavslutning. Det ska bli spännande att få vara med på! Samtidigt ska jag jobba på mitt hemliga projekt för fulla muggar.


Jag har tänkt på att jag tror att allt som händer har en mening. Allt ont för också något gott med sig och förr eller senare tror jag att man helt enkelt får ut vad man förtjänar även om livet ibland känns orättvist. Jag tror att allt som händer har en mening helt enkelt. Så efter regn kommer solsken... ( Det mottot har jag använt mig flitigt av de senaste dagarna)


busfrön

Jag bjuder på en bild från i lmåndags då jag var och gästade "idol" igen. Jag och Liam rockade loss som ni ser. ;)

2009-04-08 @ 19:59:46 Permalink Allmänt Kommentarer (20) Trackbacks ()


Att vara kräfta

Jag satt och läste en massa horoskop,riktigt intressant faktiskt. Jag är kräfta och det här stämnmer läskigt bra in på mig i vissa delar alltså. Riktigt läskigt.


Den typiska Kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad - reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecknen är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran.
Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket. Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv.
Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person. Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar omhand. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, liksom en varm och omtänksam läggning.
Kräftan är pysslig, omhändertagande och mån om att man ska hålla ihop.
Behovet av att känna stöd och trygghet tar sig ofta uttryck i en tendens att klamra sig fast vid det historiska, det förflutna, till exempel barndomsminnen, gamla ägodelar och tonårsförälskelser. Denna romantiker är känd för att ha ett påfallande bra minne samt samlarintresse av något slag.
Karaktäristiskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten.
I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom sitt skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots reservation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset - att bli omtyckt och uppmärksammad.
Med Månen som härskare blir Kräftan intuitiv, lyhörd och fantasifull och har en fenomenal förmåga att avläsa stämningar och känslolägen i omgivningen. Mottagligheten och lyhördheten resulterar emellertid i att sinnesstämningarna växlar snabbt.
Kräftan är en aning överkänslig och har en benägenhet att oroa sig och ängslas, med påföljd att hon är tämligen lättpåverkad och känslig för kritik. Att känna närhet, stöd och trygghet är livsnödvändigt för en Kräfta.
Eftersom denna yin-natur är en omtänksam person, som sätter känslorna i centrum, söker sig Kräftan vanligen till något människovårdande yrke, alternativt något kreativt verksamhetsområde där fantasin och skaparkraften kan komma till användning.


Kräftans egenskaper

Kräftor är av mycket emotionell natur och de känsliga för hudkontakt. I det offentliga kan de låtstas vara coola och distansierande, men de är verkligen mycket mjuka och kärleksfulla. För dem är det viktigt att ha djupa känslor för sin älskare/älskarinna, för dem är sex ett emotionellt band mellan två parter. Kräftor har stora humörssvängningar och de är mycket hämndlystna och långsinta. De kan inte acceptera otrohet då sex är mer än en fysisk tillfredställesle, för dem är det ett emotionellt engagemang.

Stjärntecken:Kräftan
Datum:22/6 - 22/7
Plats i zodiak:Fjärde
Planet:Månen
Element:Vatten
Bra egenskaper Kräftan:Vänlig, kärleksfull, livlig fantasi och sympatisk.
Dåliga egenskaper Kräftan:Osäker, lättstött, känslig och slarvig.
Kvalitet:Ledande
Polaritet:Negativ



Där är två exempel...

2009-04-08 @ 15:04:00 Permalink Allmänt Kommentarer (19) Trackbacks ()


Åh nej

ja, till min stora besvikelse är desperate housewifes inställt ikväll också p g a hockeyn. Åh, jag som hade sett fram emot en kväll i soffan och bara pusta ut med lite glass. Inte direkt vad jag behövde nu... Men jaja. Jag satt och kollade igenom gamla fina bilder för att få mig ett gott skratt.

Kolla in den här sköna bilden på mig och Molly (sandén) ifrån sommaren 2006. Det var ju ett tag sedan kan man säga. Det syns väl på bilden också antar jag, ha ha

2009-04-07 @ 20:37:17 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()


Grinig

Jag har haft en fullkomligt vidrig dag. Helt kass. Förutom att jag varit i Stockholm under dagen och fixat och donat med en massa hemligheter (vilket var väldigt roligt!!!)har det varit en katastrofal dag utav många anledningar. Vad gör mig glad? ja, det finns en massa saker som gör mig glad som jag försöker fokusera på istället för att gå och gräva ner mig(även om det är precis det jag skulle vilja göra. Eller typ bara lägga sig ner på marken och dö,ge upp)


Jag och mina vänner utrrycker oss ofta med ordet "dö" eller "dör". I både positivt och negativt syfte. Det kan t ex vara i ett sammanhang man ser något så löjligt som ett par skor. Ett par mycket snygga skor, ett par så speciella och snygga och perfekta att man bara utbrister "jag dör" för att man bara måste ha dem. Mest använder vi ordet i negativa sammanhang, när något t ex är så jobbigt att "jag bara vill dö". Man kan säga att vi missbrukar ordet. Det är inte så bra, vi borde sluta med det annars får det ingen effekt när vi väl menar det på riktigt. Jag och Bella är nog de som missbrukar ordet mest utav oss i kompisgänget, och Mickis brukar sucka och säga "ni och erat vill döande". Idag var det en riktig "jagvilldö-dag", men efter regn kommer solsken!?

2009-04-07 @ 18:51:53 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Glassigt

I det här fina vårvädret blir man så himla sugen på glass! Idag har jag struttat omkring på stan. Var och fixade mina naglar hos Mia på "poppitopp", tack till henne! Jättefint blev det. En sväng i butikerna och jag fick med mig ett par skitcoola och snygga jeans från cubus, ni ska få se dem så fort jag hunnit ta en bild. Efter det tog jag en sväng ut till gasklockorna och hälsade på produktionen och spelade in lite inslag med webb-Mårten, hihi. Ikväll ska jag nog på fotboll, vi får se men just nu låter det väldigt lockande.

Hörs senare...

2009-04-06 @ 17:08:54 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


finfrämmande i stugan

Vi har fått finfrämmande idag. Det är ingen mindre än lilla söta Julia Bengtsson som anlänt till lilla Hedesunda. Mycket trevligt! Idag har jag inte gjort så mycket för att vara helt ärlig. Pappa väckte mig imorse och började prata om min garderob, ha ha. Dörrar hit och dit och allt vad det nu var, Jag väntar fortfarande på mina garderobsdörrar jag beställt som sagt var. De bör väl komma när som helst nu hoppas jag. Fixade och städade i mitt rum fram tills efter lunchtid då vi tog en sväng till Valbo köpcentrum där jag hittade mig ett par snygga, vårfräscha, slitna jeans. Träffade Bella och Karin och fick en mycket trevlig stund med mycket skratt. Sedan var jag och gratulerade min morbror som fyller år idag, GRATTIS! Nu ska jag ta en mysig kvällsfika... Godnatt

2009-04-05 @ 22:46:01 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Idolhäng

Oj vilken rolig dag jag haft. Blev upphämtad megatidigt imorse och anlände till gasklockorna där idols audition skulle hålla till vid 7.15-tiden ungefär. Satt i sminket med Petra och hade under tiden ett mycket trevligt samtal med Peter Jihde. Undre morgonen/ förmiddagen spelade jag in tvinslag tillsammans med Peter och gjorde ett uppträdande för att peppa den långa kön som kommit för att förverkliga sina drömmar.

Efter lunch åkte jag på dejt med dessa grabbar...

puddingar

De är för härliga alltså. Man kan inte annat än älska dem. Vi hade en trevlig liten "fika-fyrmanna-dejt" eller vad jag nu ska kalla det. Vi hängde och hade trevligt ihop med andra ord, ha ha. Sedan var det dags för grabbarna att ställa sig på scenen och uppträda inför en stor publik på valbo köpcentrum och jag stod vid sidan av scenen och diggade med.


Nu såhär mot kvällen har jag bara tagit det lungt. Jag är helt slut efter den här dagen så det blir nog en lung hemmakväll i soffan. Vädret idag har förresten varit helt fantastiskt! Tur för dem som stod i idolkön. Bättre köväder finns inte att hitta, hi hi.

2009-04-04 @ 19:48:07 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()


Mötte våren i Stockholm

Nere i Sthlm är det vår. Världens finaste, härligaste vårväder. Vid medis var det smockat med folk och alla uteserveringar i hela sthlm verkade vara helt sprängfyllda. Jag såg tillochmed tonårstjejer springa runt i shorts. Det var väl kanske att överdriva för SÅ varmt var det inte, även om det nu var varmt.



Vad jag gjort idag? Dagen fick en fin start då jag var på morgondejt med Danny, Ha ha. Jättetrevligt!  Resten av dagen har jag har glassat runt i en fet bil och pumpat musik på högsta volym och vart på en massa, massa roliga och spännande möten. Angående min karriär då såklart. Lunchade på ett jättemysigt ställe vid odenplan där jag fick smaka den omtalade "saffranspastan" som alla under förmiddagen hade lovordat och pratat så mycket om. Nu sitter jag på tåget hem och är helt slut i hela kroppen. Den skriker "SOVA". Det blir nog att lägga sig tidigt ikväll för imorgon mina damer och herrar, ska jag till IDOL-auditionen här i Gävle och kolla in alla som ska söka :) Jag ska vara med på ett, eller några, eller rättaresagt flera hörn under tvinspelningen. Men vad jag ska göra är än så länge hemligt. Det mesta i mitt liv känns rätt hemligt just nu faktiskt. Jag är hemlig av mig, hi hi. Ja, ni som ska söka och kommer dit imorgon lär ju få veta.  


Jag såg en jätterolig annons imorse förresten, ha ha..,


dsc00264

2009-04-03 @ 19:01:00 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Medium

Vädret idag var inte så dåligt som jag trodde ändå...När jag väl pallrade mig ut visade det sig att det var varmt och skönt. Vårigt och varmt, dock inte soligt. Jag och mamma åkte iväg på kvällsshopping och idag blev det inredningsstuff till mitt nya rum där det nu äntligen börjar bli mer ordning även om det fortfarande ser ut som att en ångvält kraschat sig fram. Men det går åt rätt håll iallafall.

Blev nyss medbjuden ut ikväll, men jag åker tidigt med tåget imorgon bitti mot Sthlm så det kändes inte som om det var en sådan bra idé att festa ikväll. Nej, det får bli en annan kväll. Istället fastnade jag framför tvn och sitter nu och tittar på "medium". Rätt creepy, tänk om man var som henne...

2009-04-02 @ 21:16:32 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Det värmer i hjärtat


Jag fick ett meddelande på facebook, och oj vad glad jag blev utav det alltså! Sånt här blir man rörd av :)


Min dotter x och min son x tycker du är så gullig och sjunger så bra!! :) De vill ha dig till storasyster! :) Min minsta tjej t.o.m grät när hon kom hem från björkmans bil när ni uppträdde där...hon ville att du skulle komma o hälsa på ! :)

(ja, jag valde att ta bort namnen eftersom att jag inte vill lämna ut någon utan tillåtelse.)


2009-04-02 @ 14:46:26 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Snälla?

resa


Kom igen, ta mig diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit...

2009-04-02 @ 12:02:03 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


SMguld

jajamensan, äntligen ett guld! Stort grattis till Brynäs j20 som spelade hem det första smguldet (junior) på 26 år (?) tror jag det var. Det var en spännande match och det var också väldigt kul att det var mycket folk på matchen! Det var de verkligen värda. 
 Sedan åkte jag på någon slags efterfest, och Johan firades eftersom att han precis fyllt år- 40 år!  (Mäktigt). Det var den hemliga surprisen jag skrev om igår, ha ha. Jag kunde ju inte skriva det på bloggen eftersom att han hade kunnat läsa det och då hade det ju helt enkelt inte blivit något surprise. Jag kom i säng sent iallafall vilket gjorde att jag sov länge imorse.

Idag är vädret inget vidare, trist. Jag känner mig inte peppad på att jag göra något överhuvudtaget. Men det kan inte hjälpas att man inte vill. Måste man så måste man.

Nu ska jag gå och gräva ner mig över att vädret är så dåligt


bilden lånade jag från GD.se, hi hi
2009-04-02 @ 11:45:52 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


första april

Jag vaknade av ett sms imorse, ett aprilskämts-sms. Jag hade helt glömt bort att det var första april, jisses vad tiden går fort. Jag är ingen hejare på det här med aprilskämt alltså. Nej, jag har nog aldrig lyckats lura någon på riktigt, jag är dålig på sådant helt enkelt! Vädret idag är kanonfint, så jag funderar på att ta en promenad nu innan lunch. Ikväll ska jag gå och se SM-finalen mellan brynäs och HV71. J20 är det som spelar och jag tror de vinner! Ska bli väldigt roligt att se iallafall.  Efter det funderar jag på att åka iväg på en rolig tillställning som mina vänner ordnar. Kan nog bli roligt, vi får se om jag hinner.

2009-04-01 @ 11:12:25 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


RSS 0.91