MAMMA!

Idag är det mors dag. Min mamma är världens bästa. Världens bästa! Fast jag har kommit på mig själv med att jag kanske inte är så bra på att visa det ibland. Jag tror ajg är för bortskämd. Min mamma har alltid funnits där för mig, oavsett situation så det blir lätt att man börjar ta allt fär givet. Min mamma stöttar mig i allt och utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag. Fast precis som alla andra mammor och tonårs döttrar bråkar vi titt som tätt såklart och ibland kommer hon med råd jag inte riktigt brukar vilja lyssna på, ändå stöttar hon mig i alla situationer oavsett beslut. Hon är världens bästa mamma, jag älskar henne!

2871_1051199045937_1404596861_30116453_6128085_n


Gårdagen var mycket trevlig. Underbart väder, god mat och härligt sällskap. Tack Bella för allt! I present av mig fick hon såklart en berlock till hennes armband från "tomas sabo", en liten kristall sten.

0136-051-140418-051-14

Den finns också i droppform (t h). Jag tycker de är så söta, hihi.


img_0737

Jag & the queen of the night , hihi ;)

img_0741

Nästan hela gänget

img_0739

Karin, Anna & Ida

img_0756

Den goda tårtan! :)

img_0760

Sedan träffade jag två grabbar som gärna ville vara med på bloggen, Martin och Sebastian. Det skall också tilläggas att dessa två är väldigt duktiga och lovande hockeyspelare!

dsc00675

Sedan träffade jag ännu en duktig och lovande hockeyspelare som ville vara med på bloggen, Ludde är hans namn.


Det blev en sen kväll och det var inte allt för kul att gå upp tidigt imorse måste jag erkänna. Anledningen till att jag pallrade mig upp är desto roligare, så det var det såklart värt. Begav mig till Sandviken och "Göransson Arena" där jag under dagen har sjungit. Otroligt fin arena! Jag sjöng "heavens on fire" tillsammans med kulturskolans körer vilket var en jätterolig och lyckad kombo. Jag sjöng också min splitter nya singel "Lady luck" (världspremiär idag eftersom att jag aldrig tidigare uppträtt med den) den fick bra respons av publiken och efteråt signerade jag i ungefär en timme. Kön ringlade sig lång. Jättekul ! :)

img_0781

Stor scen!

img_0789

signering

dsc00679

Sedan träffade jag den här snyggingen en liten snabbis. Kort men väldigt trevlig träff, som vanligt :)


Oj, det blev ett långt inlägg. Men jag hade ju en del att ta igen. Nu ska jag ut och njuta av kvällssolen... 

2009-05-31 @ 18:13:48 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


Födelsedagsfest

En av mina bästa vänner Bella fyller 18 idag. Äntligen! Som hon längtat må ni tro. Är på väg dit och ska fira henne nu.  :) STORT GRATTIS! Det blir förhoppningsvis en mycket trevlig kväll och vädret är ju underbart. Bloggar just nu medans jag sitter i bilen, effektivt va!? ;) Imorgon sjunger jag i Göransson Arena i Sandviken, be there!

4271_85055935770_617510770_2367587_7144215_n

Jag & födelsedagsbarnet tillsammans med Fredrick


bil

2009-05-30 @ 19:13:22 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Nejdu

nej, jag gick inte in på listan idag... Men ni får väl fortsätta att önska  så att de spelar låten ändå :)
2009-05-29 @ 18:57:18 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Bronzed

Tack Petré event och Make up Store för en härlig afton!


img_5431

Jag tog med min fina kusin Amanda. Det var första gången hon var på något sådant event så hon tyckte att det var jättespännande :) Synd bara att det regnade!

img_5452

Jag & Anna som alltid är lika trevlig. "får jag ta foto med dig till min blogg" frågade hon. "Absolut, då kan jag också passa på"  svarade jag, ha ha.

img_5457

Jag och Sara, Emelie och Emma från Caracola. De tjejerna har jag känns väldigt länge! Det var dock ett tag sedan jag träffade dem, så det var väldigt kul att få catcha up lite!

img_5476

Sibel hade med sig sin kompis Ida, de var på partyhumör :)

img_5430img_5477

På vägen dit och på vägen hem... jag börjar ana en trend, ha ha!

img_5478img_5479

Sedan åkte vi för att träffa och uträtta ett ärende med bröderna Palm.


Efter det slängde vi oss in i bilen nöjda och glada med kvällen och bilade hem mot lilla Hedesunda, så idag är jag hemma igen!

2009-05-29 @ 15:08:33 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


Rix!

Jag utmanar på rix topp 6,woho!!! Se nu till att rösta på "lady luck" innan kl.18 imorgon! Gå in på rixfm.se och RÖSTA nu,det är jätteviktigt för låten! Be alla nära och kära att göra det också. Skulle bli så glad! :)
2009-05-28 @ 23:34:20 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


SR & Stureplan

Var uppe på SR p4, radio gävleborg iförmiddags och gjorde en intevju som ni kommer att kunna höra imorgon eftermiddag. Missa inte det! Tog sesan en sväng på stan och gjorde sällskap hem med min kusin Amanda. Vi disskuterade planen inför ikväll då vi ska på Make up Stores "Bronzed-fest" som den kallas. Make up store lanserar sin nya kollektion "bronzed" och jag är bjuden på någonslags VIP/festkväll. Det ska bli jättekul!

Mindre kul är vädret idag. Det spöregnar... suck!

2009-05-28 @ 14:48:44 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Körkortsteori

Jag var och köpte en teoribok för körkortet idag. Ska ta mig tid att sätta tänderna i det nu, måste ha körkort! Vill ha körkort, NU! Ha ha. Jag har så dåligt med tid bara, men så fort jag kan och har möjlighet ska jag ta körkort.


I vilket fall som helst gick jag fram till disken och frågade

- Hej, jag vill köpa en sån där körkortsteoribok!

-  Du borde väl ha en bok för limousine med privatchaffis du! Svarade han i kassan.

- Ha ha, njae. Jag måste nog lära mig köra själv tyvärr...



atlanta-limousine-service-1

Jo ni, om man ändå kunde få åka runt i en sådan här varje dag...

2009-05-28 @ 13:40:04 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Villa

Jag och mamma gick nyss förbi min grannes lilla butik. Tommy är grossist på heminredning, trädgårdsmöbler m.m. En massa smått och gott!  Så mycket fint!  Jag blev så sugen på att köpa alltihopa att jag önskar att jag kunde köpa en egen stor villa att flytta in i redan nu och börja inreda och pyssla. Men det får nog vänta ett tag, ha ha.







En sådan här vill jag ha i mitt hem!

dsc00665


Än så länge bor jag ju faktiskt hemma. Det är så skönt, hihi. När man är borta så mycket som jag är behöver man en fast punkt. Jag älskar vårt hus!

Villa Svenssons
2009-05-27 @ 21:46:33 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


!

2009-05-27 @ 13:15:35 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


En röra

Mitt rum är enenda stor röra! Fastän jag försöker hålla efter och städa. Jag har för mycket grejer helt enkelt! Dessutom tappar jag alltid bort allt. Jag har dålig koll på vart jag lägger grejerna vilket resulterar i att varje gång jag letar efter något speciellt tar det ungefär en timme att hitta det. Eller så hittar jag det inte alls... Idag letar jag ett läppglans. Kan tyckas som en extremt sketen och onödig sak, och ja det är det väl egentligen också. Det är bara tanken av att jag inte hittar det som gör mir irriterad och frustrerad, jag måste bara hitta det! Fastän jag har tiotusentals andra läppglans att välja så bara måste jag hitta det där! Bara måste, bara för att. Jag kommer att gå och störa mig på det tills jag hittar det, därför måste jag ju hitta det! Ha ha.



På tal om röra... Gävle är en mysig stad, ja på många sätt iallafall. Just nu lite rörig med tanke på att de bygger om hela stortorget. En annan sak som gör den här staden rörig är att det går alldeles för mycket konstiga rykten i den här stan. Ni förstår, det är en rätt liten stad vilket gör att i princip alla känner alla, eller ja åtminstone vet vilka de flesta i den här stan är. Alla pratar om allt och alla! Och precis som i viskleken man lekte på dagis när man var fem år, får detta samma konsekvenser. Från mun till mun vandrar dessa rykten och tillslut finns det inget i det som överhuvudtaget stämmer överens om hur det egentligen var från början. Jag undrar vad folk in den här stan egentligen tycker om mig efter alla konstiga rykten som går... ha ha ha. Jag hoppas dock att folk inte tror på allt de hör. :) Fast jag gillar Gävle , det har sin charm. Gävle känns hemma, det är en mysig känsla.

Nu ska jag käka lunch och sedan fortsätta leta... Sedan ska jag åka till Adam :)


dsc00552

2009-05-27 @ 12:44:25 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


A&R

Min A&R Jocke (han är Sveriges bästa A&R! ) har kommit hem från England där har jobbat med Starpilots i helgen. A&R betyder Artist and Repertoar och är en person som arbetar hos skivbolag eller musikförlag och har som uppgift att se till att allt funkar. Jocke är alltså den som sköter allt man man säga. En A&R fungerar alltså som en hjälpande hand och coach.  Nu planerar vi veckans jobb. Både det ena och det andra ska hinnas med, men jag älskar ju jobb, ha ha.

På fäörmiddagen hann jag ligga ute och njuta utav solen på vår härliga altan

img_0729

Min nya favvo! En törstsläckare som är nyttig och god. Fullproppad med vitaminer! Älskar flädersmaken, men idag blev det smaken "grönt äpple".


img_0726

underbart väder!

img_0723

Här byggs det pool!


Någon som hört "lady luck" på radion ännu? :) Fortsätt lägga fram den som önskemål till radiokanalerna! ;)

2009-05-26 @ 18:12:59 Permalink Allmänt Kommentarer (26) Trackbacks ()


Återförening

av ren slump träffades 3 föredetta "popcorn"  på centralen i Sthlm. 4 år har gått, och av ren slump lyckas vi stöta på varandra sådär bara!? en onsdagseftermiddag på centralen i Sthlm. Fantasiskt! Här är de, idag något större och äldre men fortfarande lika goa och söta...



Nicki blev så chockad att hon knappt kunde prata!
2009-05-25 @ 22:09:02 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


sommar?

När jag vaknade idag var det 20 grader ute, helt underbart. Jag käkade frukost och slängde mig sedan ut i solen där jag suttit ända fram tills nu då solen till min förfäran gick i moln. Ikväll ska jag på syrrans skolkonsert, hihi. Det ska bli spännande att se!


"lady luck" är nu släppt till alla radiokanaler, så håll utkik och "önska" på och se till att de spelar låten nu, hihi.

2009-05-25 @ 13:30:14 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Parapapa

Jag har haft en jättemysig eftermiddag/kväll med bröderna Palm och Rasmus. Mickis hängde på också och vi har grillat och fikat och bara haft allmänt trevligt. Solen sken och vi har suttit ute på altanen och skrattat och skrönat.





Johan: Tänk dig han ifrån "priates of the caribbean"

Betty fick en dollar av Johan som belöning när hon för första gången drack kaffe.



hela dagen har jag haft "parapapa-låten" i huvudet, den vill inte ge sig....
2009-05-24 @ 19:39:06 Permalink Allmänt Kommentarer (26) Trackbacks ()


!

2009-05-23 @ 17:33:35 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Lördag

Jag tog med mig mamma och pappa och åkte och shoppade idag. Oj, vad vi alla kom hem med nya fina saker att fylla garderoberna med. Jag kom som vanligt hem med lite för mycket... Hmmm. När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur och oj vad det var skönt. Sedan satte jag mig och njöt av solen. Jag känner att jag tappat det här med bloggandet lite. Skärpning på mig! Ikväll är jag ledig och ska då naturligvis umgås med tjejerna. Vi får se vad vi hittar på...

2009-05-23 @ 17:02:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mysig kväll på Sturegård

Gårdagen var jättemysig. Jag tog med mig Bella och Jossan till invigningen av Sturegård. Vi mötte först upp med  härliga Fredrick, Johan och Lotta och vi gjorde sällskap med dem. Vädret var kanon och Sturegård var supermysigt. (ännu ett tack till Bindefeldt AB för en jättehärlig kväll) Envarm kväll ute på djurgården med utsikt över vattnet, fint väder och härlig stämning och bra sällskap. Vad mer kan man önska? Ha ha. Vi började sedan dra oss in mot stan och stannade till vid F12. Men vi valde istället att åka hem mot Gävle och leta en efterfest i vår egna hemmastad, ha ha.

306664_729_488_11

Lånade bilden från finest.se


Men endast två timmars sömn i kroppen begav jag mig imorse mot den traditionella picnicen min släkt och familj har varje år. Alltid samma dag (kristihimmelfärdsdagen) på samma plats. Jättemysigt att tillbringa dagen sådär ute i naturen nära sjön och bara mysa och ha trevligt.

dsc00659

dsc00657

Mindre trevligt blev det när jag kom hem tyvärr, jag blev nämligen sjuk! Nu ligger jag nerbäddad och sjuk! Jag vet inte riktigt hur det gick till, men snabbt gick det.  Nu ska jag sova tills jag blir frisk igen...

2009-05-21 @ 21:51:21 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


WOHO

Det är med stor glädje jag nu kan  meddela  alla er att jag äntligen släpper singel. Min debutsingel "Lady Luck" skickas till radio i dagarna, och kommer att finnas i butik i början av juni.



("Lady Luck" är en sommarpop-dänga som är skriven av Michel Zitron, Tobias Gustavsson och Peter Kvint som släpps på labeln Stenhammar Music Group.
Michel och Tobias fick 2008 en grammis för årets låt "Jennie Let Me Love You" med EMD. Michel och Tobias har även skrivit och producerat Danny´s hitsingel "Radio". Peter Kvint skrev Andreas Johnssons världs-hit "Glorious" och har samarbetat med artister som Britney Spears, The Ark, Carola och Heather Nova för att nämna några.)

  

Vi har redan fått mycket bra gensvar, så jag hoppas och tror att detta kommer att bli bra. Håll tummarna och håll utkik. Härnäst väntar en massa spännande saker och framförallt sommarturné. Info kommer att finnas på http://www.alicesvensson.se/ inom kort.



2624_56612109149_571114149_1613645_1917221_n

2009-05-21 @ 08:45:05 Permalink Allmänt Kommentarer (66) Trackbacks ()


Soliga morgon

jag vaknade vid 8tiden utav att Henrik palm ringde och ville påminna mig om att Johan och han skulle spela i nyhetsmorgon om 20 min. Så jag pallrade mig upp för att njuta utav lite musik sådär på morgonkvisten. Det lät mycket bra och jag är impad av att Johan ens stod på benen fastän det var så tidigt på morgonen och dessutom led han ju av jetlag eftersom han kom hem från New York igår. Bra var det iallafall. 17 grader visade termometern imorse när jag klev upp, fantastiskt! Varför blir det alltid fint väder när jag ska åka hemifrån!? Åker ner mot Stockholm vid lunchtid och ska jobba lite med Jocke och sedan ska jag möta upp Bella och Jossan som kommer ner för att festa lite med mig ikväll, haha. Vi ska till Sturegård som har premiäröppning kväll, det blir nog himla trevligt tror jag. Jag antar att jag inte kommer att hinna blogga mer idag, men jag ska gottgöra det senare, LOVAR!

Ha en trevlig dag.

2009-05-20 @ 10:48:31 Permalink Allmänt Kommentarer (24) Trackbacks ()


Klippas

giv2_16669d

Jag ska boka ny klipptid. Det behövs VERKLIGEN nu, haha.


2009-05-19 @ 19:52:48 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Underbara små ting

Som jag tidigare berättat här i bloggen bär jag och mina närmsta tjejkompisar en varsin silverlänk från Thomas Sabo runt handleden. Ungefär som de "bestfriendshalsbanden" man hade när man gick på lågstadiet typ, samma innebörd men något mer moget och definitivt snyggare, HA HA. I vilket fall som helst är ju meningen med dessa silvelänkar att man ska samla berlocker. Vi brukar då köpa berlocker i present till varandra när någon utav oss fyller år eller liknande. T ex innan jag åkte iväg till idol fick jag en silverberlock som var formad som en fyrklöver, och nog tillförde den tur allt! Det finns tusentals att välja mellan. Jag älskar dem allihopa! Jag är kär i dessa små underbara berlocker, jag kan inte få nog utav dem. Jag vill bara ha dem allihopa!

Så här ser silverlänken ut tillsammans med en massa berlocker.



Vad det gäller smycken bär jag annars oftast smycken från Snö of sweden (
http://www.snoofsweden.se/). Oftast dinglar enkla, stilrena och snygga silverkedjor omkring min hals. Dessa har jag fått otroligt mycket beröm för, och många har undrat varit från de kommer!

sno
2009-05-19 @ 12:19:49 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Jazzigt

Jag kom nyss hem från en konsert. Det var treorna på min linje "jazzlinjen" (Esmusik) som hade sin avslutningskonsert på konserthuset i Gävle. Grymt bra! Vilka fantastiska unga musiker och sångare det finns på jazzlinjen i Gävle alltså! Som bara väntar på att få komma ut i världen och slå igenom. Det var också väldigt roligt att få träffa en massa folk från skolan som jag inte träffat sedan i höstas!

Sara  :längtar du tillbaka?
Jag  : Njae. Inte till skolan direkt. Men till människorna på skolan.
Sara: Inte jag heller! (Hon gick ut förra sommaren, hihi)

2009-05-18 @ 22:59:06 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Starstruck

Jag är hemma efter en fartfylld dag. Oja, skyndat oss är precis vad jag och Rasmus gjort hela dagen. Dagen har haft sina fina och mindre finns stunder om jag säger så. Men gigen är såklart alltid skithärliga! Tack alla ni som kommit till mina gig i helgen! :)

När jag kom hem satte jag mig på altanen och slappade. Då jag plötsligt hör " Mamma, ser du? Där är Idol-Alice!". Ni förstår jag har nya grannar. Jättesöta är de små liven, tydligen lite starstruck utav mig också har det visat sig,hihi. Skitgulligt tycker jag!



Hittade den här bilden på nyheter24.se
Bildtexten löd :Idol-Alice tillsammans med Andreas Carlsson.
Janet utbrister "Men va!? Vad hände med mig och Lili?"
ja det kan man undra? de bara "råkade" missa att det finns fyra personer på bilden och inte två? Eller?

2009-05-17 @ 21:14:24 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Anglais i mitt hjärta

Idag har jag spelat i bilhallar. Ja , ni hörde rätt. Möllers bil som finns i massa olika städer i Sverige har invigning i helgen och jag har uppträtt och klippt band. Med mig hade jag världens bästa Rasmus. Han är grym! Nu har jag anlänt till Stockholm och Anglais. Anglais är som att komma "hem" eller ja, hemma är ju alltid hemma. Men jahg känner ändå en vemodig och varm känsla i kroppen varje gång jag stiger innanför dörrarna här på hotellet. Jag bodde ju trots allt här hela hösten. Ikväll blir det en slapp kväll. Är helt slut efter dagens jobb och måste vara pigg inför imorgon då jag pch Rasmus fortsätter att bränna mil ute på vägarna och uppträda i bilhallar, hihi.



Rasmus plockade mig en maskros, HA HA HA

Bilen

2009-05-16 @ 18:14:52 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Modefest

Sitter på hotellrummet med Janet som precis kom tillbaka från RIX FM. Vi är helt utpumpade idag, gårdagen var mycket trevlig. Var upptagen, så jag hann aldrig blogga. Sorry! Jag måste få pli på det här med mobilblogg alltså.



Hade möten och jobb först runt lunch. Lunchade med Jocke, Erik och Marie. Vi åkte sedan för att hälsa på grabbarna i EMD och kolla så att allt var under kontroll,ha ha. Efter möten, jobb och härlig tid mötte jag upp Janet och Pauline på hotellet. Jag och janet började fixa och dona och Pauline åkte hem mot götet igen. Efter någon timme droppade stylist-Johan och Fredrik Federley in.  De väntade på oss medans vi fixades oss i ordning och det gick inte snabbt kan jag säga! Beundrar tålamoded de hade. Har aldrig träffat en enda man i hela mitt liv som hade kunnat gå med på att sitta och väntra på två tjejer som springer omkring i kaos och fnittrar i ett hotellrum, ha ha. Någon timme senare kom vi äntligen iväg och tog oss mot Café Opera där modemagasinet KING ordnade modefest. Mycket folk och trevligt mingel. Tack underbara Bindefeldt ab för ännu en härlig kväll! Vi mötte upp Andreas och Lili och träffade massor av trevligt folk såsom Katrin & Bingo, Jonathan m.fl. Plötsligt kände vi ett extremt shoppingsug....


Vilken tur för oss att Topshop hade VIP-kväll under kvällen då! Perfekt! Vi tog en taxi mot drottninggatan där kön ringlade lång. "SUCK" tänkte vi, och flörtade lite med vakterna som släppte förbi oss. Ni kan ju tänka er hur resten av den 500 meters långa kön reagerade när det plötsligt slinker förbi två tjejer trippandes i skyhöga klackskor som får passera hela kön. De var ju mindre glada kan man lätt säga! Väl inne på topshop slirade vi runt med en drink i handen och famnen full med kläder och skor. Vi gick därifrån mycket nöjda och belåtna och funderade på att gå mot efterfesten på Spy Bar men bestämmer oss först för att käka. Tillbaka till hotellet och lämna av grejer och sedan mat. Det blev kebab, ha ha. Riktig nattmat! ;) Efter det var vi så mätta att vi knappt orkade röra oss, så vi skippade spy bar och somnade på hotellrummet... En mycket trevlig dag/ kväll med andra ord!

Imorse gick Janet upp runt 7 tiden för att åka mot Rix och jag fortsatte sova någon timme till. Käkade sedan frukost och nu sitter vi här med varsin dator i knät och bloggar.


Bild från Stureplan.se



Partyparty

Jag och Fredrik Federley

mitt uppe i shoppingtagen

2009-05-15 @ 12:12:16 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Orlando? Prins Carl Philip?



Just det, Prins Carl Philip fyller 30 år idag. Grattis till han! Undrar om han skulle vilja gifta sig med mig? Hmm.... Är han inte väldigt lik Orlando Bloom förresten. I vilket fall som helst, lik eller ej så är ju de båda väldigt snygga iallafall.

2009-05-13 @ 22:25:08 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


Spelningarna

Vet tyvärr inte vart i dessa städer spelningarna är. Men jag antar att det finns någon typ utav annosering i dessa städer, det vore om inte annat konstigt!? Men så fort jag får veta meddelar jag er.
2009-05-13 @ 21:44:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packa

Idag har jag packat...

Drar mot Stockholm imorgon. Imorgon kväll ska jag på modemagasinet KING´s modefest tillsammans med goa Janet. Hittade mig ingen tillräckligt duglig killdejt ;) Så det fick bli en tjej :D hihi. Helgens turnéschema ser ut såhär...

16/5  Strängnäs kl 12.00  
          Askersund kl 15.00  

17/5   Sala kl 12.00    
           Gävle  kl 13.30   
          Lindesberg kl 15.30  

BE THERE!



2009-05-13 @ 18:30:53 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


LINN

"Linn Tran" har vunnit cocootävlingen! Skriv en kommentar med din adress och mail här under så kommer snart ett paket hem till dig.
2009-05-13 @ 12:30:06 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Haha

Kolla in det här! Det här hade jag helt missat, haha.
2009-05-13 @ 00:36:25 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()


Vinnaren i tävlingen...

kommer att avslöjas imorgon ;) men en vinnare är dragen!
2009-05-12 @ 19:39:51 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Mot storstaden

Sitter på tåget... bjussar som vanligt på en traditionell "åkatågbild", ha ha,



Idag är jag jättesuperallergisk. Jag är helt uppsvälld i hela ansiktet, och som grädde på moset dessutom förkyld, SUCK!Jag hatar pollen...
2009-05-12 @ 11:09:20 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


SÅ BRA!

2009-05-11 @ 23:44:04 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Mickismys

Jag och Mickis tog en kort mysig fika nu under kvällen. De andra tjejerna stannade hemma för att tokplugga inför det nationellaprovet i matematik som de har imorgon. Karin ursäktade sig med "Mickis är ju smartare än mig. Så hon behöver ju inte plugga. Hon har tid för fika. Inte jag!" Pratade om helgen som gick och om allt och alla. Imorgon åker jag till storstaden igen, möten och fix på gång :) Förresten har vi börjat få igång min hemsida mer och mer nu. Där kommer ni att kunna läsa om allt som händer runt mig, turnéschema m.m. Men den är just nu under construction, så håll till godo! Ni kan ju ta en tjuvtitt ändå så länge om ni vill, http://www.alicesvensson.se/


Bilden är dock från ett annat tillfälle
2009-05-11 @ 21:18:47 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nattprat

Jag sitter och pratar med Henrik (Johans bror). Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Skittrevligt och gott om
skratt. Han är så skön den killen!
 
A: Jag vill också ha en storebror!
H: ja eller kanske en pojkvän? En 35 åring?
A: det var väl kanske att ta i.
H: du får sätta in en annons på blocket: "Pojkvän sökes. Snygg och glad utan storhets som gillar att lyssna på Vincent-pop och skaffa feta klädsponsorer till sin flickvän. Rika har förtur."


ungefär sådär roligt har vi, fniss....
2009-05-11 @ 01:58:30 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


17 again

Kom nyss hem, har varit på bio med Amanda, Frida, Andreas, Marie och hennes lillasyster Andrea. Vi var och såg "17 again" och herre min skapare vad Zac Efron är snygg. Gift dig med mig? snälla!!! HA HA HA. Filmen var bra, väldigt gullig!


Idag har jag mest gått runt och oroat mig över Robin. Robin kraschade idag under crosstävlingen och fördes till sjukhus med ambulans. Innan jag fått reda på riktigt hur allt gått till och hur det var med honom hade jag hunnit inbilla mig både det ena och det andra, och jag trodde nästan att han var påväg att dö. Tack och lov var det "bara" en hjärnskakning. Det är inte så bara, men han lever och mår hyfsat nu iallafall. Thank god!



2009-05-10 @ 23:36:19 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


All night long

Jag ignorerade min smärta i halsen igår och tog mig ut under kvällen ändå, trots att jag hade bestämt att jag skulle ligga hemma och kurera mig, ha ha. Antar att jag är rätt svag för grupptryck eller något kanske? Å andra sidan kunde jag bara inte stanna hemma och inne när jag faktiskt var ledig och hemma i stan. Så jag tog tillfället i akt och festade och dansade hela natten lång tillsammans med Mickis, Karin och Jossan (och en massa annat folk!), och oj så trevligt det var.  Ha ha

Jag träffade Calle som för övrigt är en väldigt duktig hockeyspelare. Han gav mig sin supporterhalsduk och tyckte utan tvekan att jag skulle bära den på turnén i sommar,ha ha.

dsc00597

Det här är Adam, jag har känt honom sedan barnsben. Jag lovade honom att jag skulle skriva att han är singel förresten, ha ha. Världens goaste kille, ett riktigt kap hörrni!





Nu ska jag ut och powerwalka!

2009-05-10 @ 10:36:57 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


Helges Talangjakt

Trots att jag var sjuk och lät lite som en kråka igår pallrade jag mig ut. Jag var ju så illa tvungen när Helges Talangjakts final gick av stapeln. Det kan man bara inte missa! Helges är en fritidsgård i Gävle, en speciell fritidsgård där de har en såkallad "musikavdelning". De har studio, reprum och hela köret. Dit får barnen komma och sjunga och öva hos Johan, en helt fantastisk kille som jag har mycket att tacka för i min karriär. Det är i helges studio jag fått lära mig och fått utveckats under åren. Helges har blivit mer och mer känt under åren och numeran kommer barn och ungdomar långväga för att få sjunga på helges. Varje år ordnar de en talangjakt som håller världsklass! Där morgondagens stjärnor slåss om en första plats. Men det är inte bara för tävlingens skull man kommer dit, det ses mer som en häftigt gig inför mycket folk än som en tävling. Mest kommer man dit för att få vara med i den härliga stämningen. Idag är tävlingen så popäluär att man får anordna ett kval, en semifinal och sist då en final. Så under veckan somDessa barn har alltid fått lära sig att man inte ska konkurrera vilket har lett till att det blir en väldigt mysig och familjär stämning. Alla älskar varandra och det är väldigt fint att se hur de 10-åriga barnen stöttar varandra och peppar. I denna "skola" har alltså jag växt upp. Jag började på helges när jag var 11 år och sedan dess har jag varje år varit med och sjungit på den årliga talangjakten. Jag tror att jag kammat hem 2a platsen inte mindre än 4 ggr. Vilket kan ses som det ultimata, då man inte får vara med med någonsin om man vinner.

I vilket fall som helst pallrade jag mig som sagt var dit och kollade på alla duktiga barn och ungdomar. Jag tror inte någon fattar vilken hög klass det är alltså! De är helt extremt duktiga. Jättetrevligt var det att träffa en massa folk, många utav dem hade jag inte träffat på ungefär ett år. Jättetrevlig kväll! Åkte sedan hem och däckade i min säng, har hostat hela natten och låter som en kråka i halsen.




Lite smink så såg jag genast piggare ut



Det här är Ida och Amanda, två otroliga tjejer som jag "växt upp med".Det var de som fick dras med mig när jag var 11 och skitdryg! Ha Ha.  De har lärt mig både det ena och det andra och varit stora förebilder för mig. Jag tycker själv att det är otroligt viktigt att vara en bra förebild, och det har jag lärt mig från dem. De sjunger helt fanastiskt båda två! Verkligen i världsklass. Igår stod de som körtjejer.


i pausen rev de av världens dragigaste rocklåt
2009-05-09 @ 11:36:10 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Sjukling

Jag är sjuk... Det är hemskt! Jag har ont i halsen,jätteont. Och ont i magen, jätteont. Och känner mig slö i hela huvudet. Vad gör man om man har ont i halsen? jag har provat allt! Glass är bra, för det är gott. Läskiga häxdrycker med vitlök, citron och allt vad det nu är, är också bra. Men inte lika gott. Inget av det hjälper särskildt mycket ändå verkar det som.

Min gode vän Mattias fyller 18 år idag, Grattis till honom. Jag och Mattias har en rätt rolig grej på gång. I höstas satt vi en kväll och pratade och klagade över allt jobbigt som hände i våra liv. Ni vet, vanligt tonårsprat om hur jobbigt det var med läxor och allt osv. Jag ansåg att jag minsann jobbade dubbelt så hårt som honom, och han likaså då såklart. Därför bestämde vi oss för att skriva en bok om våra liv. Jag skulle skriva en bok om mitt liv och han en om hans, och så skulle vi ge den till varandra den dagen vi fyllde 18 år som födelsedagspresent. Idag fyller Mattias 18 år som sagt var, och jag skulle ha gett honom min bok. Tror ni att boken är klar? Nej, naturligvis inte. För att vara helt ärlig har jag inte ens börjat på boken ( Sssscchhh! En hemlis ;) fastän jag vet att du läser bloggen Mattias). Men vi kan ju låtsas att jag har gjort det ;) Å andra sidan vet jag ju att han inte heller börjat skriva så saksamma, ha ha. Jag har iallafall en hel del massa tankar och idéer om hur den skall skrivas. Vi får se när jag tar tag i det, och framförallt när det blir klar...




Förresten, vad tycker ni om den nya designen då? Utav några väldigt viktiga skäl (kan inte berätta vad ännu, men ni kommer att märka så småningom!) var vi tvungna att byta bild...
2009-05-08 @ 14:40:07 Permalink Allmänt Kommentarer (30) Trackbacks ()


Backstage

Satt och kollade igenom bilder från i höstas, skitkul! :) hihi. Jag bjussar på lite backstagebilder...




jag och Anna at Berns salonger. Jag vet inte riktigt vad jag försöker med på bilden här ovan!?



Jag & "min man" på Gran Canaria. Jo, det är sant. VI gifte oss faktiskt på gran canaria ;) Anna är vår dotter och Jesper vår hund, HA HA HA


Ha ha ha, påväg till Grönan...

Gulliga vi är va!?

Typ väääärldens mysigaste bild ;) Jag och mina johanar, ha ha. Och kevin där lite på kanten, hihi.
2009-05-07 @ 15:19:01 Permalink Allmänt Kommentarer (22) Trackbacks ()


jobb


Favorit i repris....
Idag jobbar jag hårt! Har en massa saker att ta tag i!
2009-05-07 @ 14:52:55 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Mellan hägg och syren

Var och fixade naglarna vid lunchtid och efter det tog jag en låååång lunch med Amanda och Nadja som var i stan, har inte träffat dem på ett bra tag så det var väldigt trevligt!





Träffade på lilla gullpojken Ludde som gärna ville vara med och fula sig lite på bild. Ha ha


Var sedan ute och powerwalkade med mamma, och oj vad det är fint ute i naturen nu! Helt makalöst vackert med allt som blommar. "Det är som vackrast mellan hägg och syren", eller hur är det nu man säger?


Gick förbi och busade lite med småkusinerna och Lydia var lite putt som vanligt.


Min faster och kusin var nyss här och fikade och småpratade om allt mellan himmel och jord. Jättemysigt! Det är så mysigt med besök när man är hemma. Träffa vänner och familj försöker jag att prioritera så gott det går när jag är hemma och ledig. Det har varit en mysig dag med andra ord!
2009-05-06 @ 22:46:46 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Morgonbesök

Hmm, det hände nyss en rätt rolig grej. Ni förstår, jag satt vid datorn och jobbade lite, då det plötsligt plingar på dörren. Nyduschad som jag var satt jag fortfarande i morgonrock. Men jag var ju tvungen att öpnna dörren ändå! Jag får panik när jag inser att det är en kille på bron med ett paket i famnen. Det är alltså ingen jag känner utan en helt främmande karl som står på min bro medan jag i panik försöker att hitta mina nycklar så att jag kan öppna dörren! Jag hittar dem inte och inser att det kommer att ta alldeles för lång tid att försöka leta på dem, så jag springer ut bakvägen. Ut genom altandörren i morgonrock och tofflor. Ni skulle sett hans min när jag kommer runt hörnet i denna utstyrsel. HA HA HA! Ja ja, jag skrev på ett papper och fick sedan mitt paket som visade sig vara en leverans från USA och Victorias secret. Bikini och skor från Colin Stuart gjorde mig genast gladare igen. Budkillen måste ju också ha fått sig ett gott skratt alltså, HA HA. Pinsamt värre!



Nu längtar jag till sommaren så att jag kan glassa runt i den här snygga bikinin på stranden...
2009-05-06 @ 11:26:01 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Svampbob, Sushi och spots

Dagen har tillbringats i Shtlm. Jag, Jocke och Marko var på Nickelodeon och MTV som spelade in tvspots som det kallas. Så håll utkik på nikelodeon så kommer ni att få se vad det hela handlar om ;) De börjar sändas inom någon vecka. Efter det träffade jag två helt fantastiska killar som heter Tobias och Michel och vi jobbade i någon timme. Sedan satte jag mig på tåget hem. Oj vad fort dagen gått!


Jag och Geo i smink&hår
2009-05-05 @ 22:12:47 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sthlm

Jag sitter på tåget till Sthlm. Idag ska jag spela in tvspots och jobba med en massa annat kul :) Återkommer senare...


nicktag

2009-05-05 @ 11:21:24 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Jordgubbsnarkoman

Jag sitter och smaskar på jordgubbar. Jag älskar jordgubbar. Jordgubbar och Ben&Jerry´s är lätt mina absolut största laster.


2009-05-04 @ 20:12:38 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


Utan el

Ledsen att jag inte bloggade mer igår, hade tänkt göra det på tåget hem men skrattretande nog hade tåget ingen el! Hur otur kan man ha. 7 h utan el och både min dator och min ipod var urladdade på batteri, suck. Det brukar i vanliga fall ta ungegär 4 ½ h med direkt från från Göteborg till Gävle. Igår tog det 7 timmar?! Dessutom fick jag sitta bredvid en gubbe som stank en blandning mellan piss och svett. Kul va? Jag kan knappt fatta själv att jag tog mig igenom resan och genomled dessa 7 h och kom välbehållen hem. När jag väl var hemma byttes dock denna bitterhet till stor glädje då jag blev upphämtad på stationen av min granne. Hon är världens bästa granne, inte vilken granne som helst! Vi har bott grannar så länge jag kan minnas och har alltid haft en väldigt nära relation, typ som en syskonrelation. Under, höst, vinter och vår jobbar hon i Åre men kommer hem om sommaren. Nu är hon äntligen hemma igen, så nu blir det att catcha up all den tid vi "missat" med varandra i vinter, Ha ha.


here she is!



Innan jag hoppade på tåget igår mötte jag upp den här snyggingen och tog en snabb fika i Göteborg. Vi har alltid så hysteriskt mycket att prata om när vi ses och var har alltid så hysteriskt mycket att göra båda två så det blir att man inte hinner ses så ofta. Igår lyckades vi dock pussla ihop våra scheman. Skitkul och skitmysigt! Vi peppade och laddade inför sommaren, vilken kommer att bli en galet härlig sommar! cant wait...


Ni läser väl hennes blogg?
http://madeinsweden.se/blogg/Janet

2009-05-04 @ 09:58:04 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Tåg

Jag sitter nu på tåget från Halmstad till Göteborg. Idag gjorde jag sista spelningen för "Funky kidz" och den gick mycket bra. Barnen diggade det, sjöng med och dansade som galningar. Jag tror och hoppas att det var mycket uppskattat. :)
Tåget var smockfullt så jag fick stå upp tills vi passerat Falkenberg. När jag väl fått sätta mig ner läste jag tågtidningen "kupé", och vad hittade jag där om inte detta...



Så nu allihopa, vet ni vart ni ska vara den 17e maj! ;) hihi
2009-05-03 @ 17:17:07 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Det värmer i hjärtat

Varje dag rasar den in en massa fina kommentarer på mina bloggar (har ju två stycken just nu). Det är så härligt att läsa dem, man blir så glad! Det är ju trots allt för er jag skriver så att få respons och tankar och ditt och datt är alltid väldigt uppskattat. Idag fick jag en kommentar som verkligen gjorde mig rörd. Helt underbart att få höra, det gör mig varm och lycklig i hela kroppen!




Kim : Jag brukar inte kommentera men idag känner jag att jag måste förklara för dig hur bra du är. För det är du verkligen!
Alice, jag beundrar verkligen dig. Du är verkligen min stora förebild. Att vara aktiv, utåtriktad och framförallt så ambiös som du är, är en dröm för mig.
Sedan att du varit med i idol och klarat av all press och till och med tagit dej till final! Jag vågar inte ens gå till audition...
Men jag känner hur jag utvecklats när jag läser din blogg. Så kanske någon dag står jag inför tusentals människor i globen och sjunger. Och då är mycket av de din förtjänst.
Jag vill egentligen bara säga; alice du är bäst!

2009-05-03 @ 14:30:49 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Numera skräptant

Vaknade runt 9-tiden, det var himla skönt att sova ut lite! Pallrade mig ner till frukosten och hoppades på lite lugn och ro. Tji fick jag, för nere i frukostsalen möttes jag utav ett stort gäng killar, nä män. Ett gäng högljudda män som skrek och gormade hit och dit om bärs och vem av dem som fick med sig vilken brud hem igår. Som ett manligt sex&thecity-gäng typ. Dock med en helt annan attityd än vad vi tjejer har. Rätt var det var kom en bricka uppslängandes på mitt bord. En bricka med disk och matrester som dessa män då tydligen tyckte stod i vägen för dem. Så istället slänger de upp skräpet på mitt bord!? Ursäkta, men ser jag ut som en soptunna? ja, tydligen. Det tyckte väl dessa män iallafall eftersom att de fortsatte att flytta över disk och skräp till mitt bord. Jag gick därifrån medan de fortsatte att spela 80-tals musik på sina mobiler och skrika om vem av dem som var mest lämplig och nykter för att köra bilen hem.



Efter denna trevliga lilla frukoststund gick jag och tog mig ett välförtjänt bad. Lite lugn och ro, tack och lov! Låg i badkaret i säkert 10 min innan jag blev för rastlös och fick  myror i brallan. Började istället packa. Någon promenad blev det dock inte då jag till min besvikelse insåg att jag helt enkelt inte hade några lämpliga promenadskor med mig. Fasen också!

2009-05-03 @ 13:04:41 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Gå vilse?




Nu sitter jag och ser på Robinson.
Imorgon ska jag ta en morgonpromenad och försöka att inte gå vilse i Halmstad tror jag.
2009-05-02 @ 20:21:22 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


Halmstad

Äntligen framme i Halmstad. Tokmysig stad såhär på våren och sommaren, det är jättefint här! Spelningen idag gick bra, förutom att jag lät lite som en kratta i rösten, extremt hes. Kan kanske möjligtvis ha att göra med pollenallergin har jag listat ut. Sak samma... Jag hade dötid på centralen i Göteborg, så jag tog en fika på espresso house där jag som vanligt tog en citron+vallmofrömuffin, världens godaste muffins! Jag måste försöka fixa det receptet så att jag kan baka och käka dem varje dag. Köpte en bok gjorde jag också för att fördriva tiden på tåget. "Sanningen om diamanter" av Nicole Richie, kunde vara intressant att läsa tänkte jag. Efter 5 min i min väska var dock den lilla pocketboken helt mörbultad. Helt knölig och sne. Då blev jag arg och struntade i att läsa. Istället började jag prata med en mycket trevlig man vars 6åriga dotter tydligen avgudade mig. Det var roligt att höra, hihi. Han hoppade dock av i Varberg så under den lilla sträckan jag hade kvar mot Halmstad fördrev jag tiden genom att beskåda den vackra utsikten från fönstret. Västkusten är så vackert. Speciellt på våren och sommaren då som sagt var. Jag tror att jag ska köpa mig ett sommarhus här när jag blir stor! Det är väl en bra plan!?


2009-05-02 @ 19:44:20 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Flygel i logen

Min loge ska innehålla minst en flygel står det i min kravlista, och här i stenugnsund har de varit duktiga. Jag har fått en jättefin flygel i min loge.

dsc00536


Okej, nä skämt å sido. Jag bloggade aldrig senare igår, ledsen för det. Jag anlände till trevliga familjen Nilsson i Uddevalla sent igår eftermiddag och de tog mig ut till fina Lysekil (tack snälla för att jag fick komma och våldgästa ert hem) där jag träffade ett gäng extremt roliga grabbar.


dsc00519

dsc00524

dsc00516

dsc00532

dsc00517

dsc00530

"Du, jag ska fixa vääärldens bild till din blogg. Ge mig kameran!!!"



Ja, ni ser ju själva vilka förfärligt bra bilder karln tog, HA HA

2009-05-02 @ 12:03:12 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Valborgsmässoafton

Det var en mycket trevlig kväll igår. Jag och tjejerna käkade och mös först hemma hos Bella i kvällssolen innan vi drog oss ut mot Utvalnäs där vi träffade en hel del trevligt folk.



Mickis fick den otrevliga uppgiften att skära lök. Men lika glad var hon för det.


Felicia och Karin väntar på maten


Bella och jag käkade jordgubbar i väntan på maten


"Hej jag heter Ida och jag ska doppa huvudet" HA HA (internskämt)

Bea, Linda och Issa hade kul!

Partyskivan gick sönder

-nu måste vi ju få vara med på bloggen!
- Okej, ställ upp er då!


När jag kom hem i natt käkade aftereight-kladdkaka. Megagod! Bra nattmat va? ;)




Nägot som var lite mindre kul var ju att gå upp megatidigt och sätta sig på tåget. Men ja ja. Det ska bli skitkul så jag får väl ta att det är tråkigt att åka tåg och jobbigt att gå upp tidigt.
2009-05-01 @ 13:35:08 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


RSS 0.91