I feel good

Okej, jag har kommit på tåget mot jönköping som för övrigt var försenat. Nu känns det bättre igen. En massa glada barn har pekat och viskat "mamma, där är alice" och så ler de, jag ler ännu större tillbaka och fnissar lite, hihi. sånt blir jag glad av! :) Jag blir glad av glada barn som blir glada av att se mig helt enkelt.
På tåget (som förresten är proppat med folk) är hälften av min vagn upptagen av asiatiska utbytesstudenter (tror de är från Kina).Jag tror att konduktören trodde att jag hörde till dem fölr när han nyss kom och frågade efter biljetten sa han "hello". Jag svarade "hej" och "tack" på svenska. Han blev nog lite förvirrad men svarade sedan på svenska "byte i nässjö ja". Så han fattade nog tillslut att jag inte hörde till dem.


Nu ska jag och min Ipod touch ha trevligt på tåget några timmar. Lyssna på bra musik och kolla på film. Sova en stund ska jag nog göra också.

tagbiljett

2009-02-28 @ 10:53:53 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()


Morgonlatte

GIck upp megatidigt imorse och stressade för att hinna med tåget. Pappa fick tjata och tjata på att jag skulle skynda mig,Jag sitter nu på Sthlmcentral och väntar ivrigt på att få hoppa på tåget mot jönköping. Jag ska göra ett byta och emellan har jag 1 h väntetid här i Stockholm. Inte allt för kul. Satte mig ner på et fik för att få lite lugn och ro och njuta utav en latte. Jag sätter mig vid ett bord som har fyra platser och helt plötsligt dyker det upp en tant, som sätter sig precis bredvid mig jättenära. Fastän det finns säkert 10 lediga bord i rummet!? Dessutom skall tillsäggas att jag inte såg allt för inbjudande ut. Varför? Varför måste hon sätta sig så nära mig när det finns andra väldigt lediga bord? Hon luktar illa och kommer konkandes på säkert 8 påsar fulla med tomburkar!? Ehum.... Det säger väl kanske en del. Varför? Dålig start på dagen!Jag har precis upptäckt funktionen "webcam" på min lilla bloggdator, hihi, Nog för att jag visste att det fanns en liten kamera där uppe i kanten, men jag har aldrig förstått mig på hur den funkar tills nu. En tidig lördags morgon på Sthlmn central. Perfekt tillfälle för att undersöka allan funktioner på datorn. Jag använder bara den ghär datorn på resande fot osv. Vilket gör att jag inbte lägger så mycket tid på att lära mig alla funktioner på den, men nu kan jag använda webbkameran iallafall. Jag bjussar på en bild jag nyss tog, hihi.

latte
morgontrött och slö... hoppas att jag blir pigg av latten.

2009-02-28 @ 10:04:49 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Trendsetter?

Haha, jag sitter och kollar på let´s dance. Det är rocktema och vad dyker upp i rutan, om inte detta....

3064864_1b07dd630b_m1
och inte bara i ett ex. Nej på flera personer under kvällens program både i juryn, bland deltagarna och programledarna. Samma halsband som jag och Lalia bar under idolfinalen,hihihi.

Let´s dance har samma stylist som vi på idol hade, Stefan Wåhlberg. Han är helt fantastisk! Jag saknar honom!
2009-02-27 @ 20:40:35 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()


Fredag

Det är skönt med fredag. Fredagar är mysiga. Idag har det varit en lugn dag. Sov ut imorse och sedan åkte jag med pappa till stan för att uträtta en del ärenden och sedan gick vi för att köpa en ny mobil till mig. Det blidde igen idag eftersom att den jag ville ha inte fanns hemma, så de beställde en åt mig och den kommer väl kanske nästa vecka då förhoppningsvis. Får se om den passar mig, jag kanske hinner ändra mig innan nästa vecka, haha.Vi åkte förbi bilhallen och hämtade upp vår bil som varit på service. Passade på att kära ner mig i en Audi TT. PUH! Im in love! En sån ska jag ha, eller ja... VILL ha . I en snygg, fräsch, cool färg. Sedan saknas bara körkortet, haha.

audi_tt_1

Snälla audi, ge mig en bil. Hihihihi....  (skämt för er som inte fattade det)
Nejdå, nog om bilar nu.


Ikväll ska jag bara vara hemma med min familj och ha en mysig fredagskväll. Imorgon bitti åker jag tidigt, tidigt ner mot Jönköping! Vi ses väl där? ;)2009-02-27 @ 17:13:07 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()


Titta vem jag träffade på

titta vem jag hitta , hihi:)Jonathan Fagerlund, aktuell i Melodifestivalen är en sångkompis till mig sedan många år tillbaka. Skittrevlig kille ska ni veta!
läs hans blogg på  
http://nightlife.se/Jonathan

2009-02-26 @ 22:09:31 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Hemligt projekt

Jag sitter och käkar sen sushilunch i Sthlm ("surrelurre" (till dig janet ;) haha ).  Idag har jag varit i studion vid östermalmstorg och spelat in en liten hemlig grej. Eller ja, så hemlig är den kanske inte. Men det är en liten rolig grej sådär. Jag ska fråga om jag får lov att blogga om det sen.  Inspelningen gick iallafall mycket snabbt. Lite mer än en timme bara, men kul var det. Efter det blen det en shoppingrund på stan. Gissa om min pappa kommer att sucka högt när jag kommer hem ikväll, haha. Han är så trött på at jag har så mycket kläder och skor nu som bara ligger huller om buller för att det inte får plats. Han får bygga en ny garderob! Helst ett helt dressingroom, men det får inta plats tror jag, tyvärr.Imorse åkte min kompis Bella med tåget upp till Åre där hon ska tillbringa helgen med Mickis. Hennes tåg gick ungefär en halvtimme innan mitt så vi trodde att vi skulle hinna vinka av varandra sådär gulligt som de gör i filmer (samtidigt som vi båda skulle gråta febrilt, tillade hon!), men vi missade varandra precis. Istället satte vi igång en mycket intressant smskonversation om både det ena och det andra. Om fula byxor, skrikande barn, trånga bussar och en massa annat knäppt. Den mest seriösa delen i hela den här långa konversationen handlade om hur vi saknar varandra. Jättegulligt, jag vet! Hihihi. Vi konstaterade att vi klarat oss utan varandra vi tre hela hösten. Eller ja, nu har ju läget varit så att det mest är jag som varit ifrån dem. De har ju haft varandra i närheten hela tiden medans jag varit på idolöventyr. Så även i detta fall, de är i åre och jag i Stockholm. Om vi klarat det hela hösten bör vi väl med lätthet klara en helg! Bella avslutade den disskusionen med att skicka mitt ett sms där det stod " vi klarar allt! Ingenting kan någonsin skilja oss åt". De här med "vi klarar allt" är lite av våran lilla grej. Det uttrycket används ofta. Together we can move the mountains typ, haha :) Om man inte tror att man kan klara det, så gör man det inte. Man måste tro på det man gör, tro att man ska klara det. Annars går det inte, oavsett vad det gäller. Fake it til you make it!


På tal om allt och ingen är det verkligen "DanielochVictoria-feber" överallt nu, åh jag skulle också vilja vara prinsessa! Nu har det börjat spånats på hurvida hennes bröllopsklänning kommer att se ut. Något åt de här hållet kanske. Eller det är nog för "highfashion" jag tror att hon kommer att bära något väldigt elegant och klassiskt.


Jag vill också få bära sådana här enormt vackra klänningar. Att gå på bal är ju ett bra tillfälle för att få klä upp så fint. Jag tror att jag ska ordna en egen bal, för jag har fortfarande ingen bal att gå på och ingen baldejt. Hahaha.

viktorias-klnning_30469767


(Dolce & Gabbana, Giambattista Valli, Giambattista Valli)

2009-02-26 @ 16:19:47 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Fetonsdag?

Jag fortsatte semeltemat och skaffade mig en fetonsdag, jag kan lika gärna ha en fetvecka istället för bara en fettisdag. Ska det va, så ska det va ;) Började dock dagen bra med att gå upp tidigt för att hinna ut och springa en sväng. Det är rätt knepigt det där med att springa utomhus på vintern. Det är lite halkigt här och var. Dessutom får jag en sån konstig känsla i kroppen. Varmt men kallt på samma gång. Svårt att förklara, ha ha. Skönt att röra på sig lite var det iallafall, sedan belönade jag mig själv med semla vilket blir typ plusminus=noll. Så saksamma.Efter lunch blev det ett besök på Helges där Amanda var på besök. Mycket trevligt. Efter det blev det jobb. Den här gången en intevju till en utställning på järnvägsmuseet som kommer under våren/sommaren. Den måste ni kolla in! Jag, mamma och lillasyster käkade på stan och gick sedan en snabb shoppingrunda. Under tiden vi käkade började vi disskutera maten och min syster konstaterar då att "Scampi är dyrare än kyckling. Men då kan man lika gärna köpa kyckling för det smakar ju likadant!" vad hon baserar det uttalandet på vet jag inte. Jag undrar vad hon har för smaklökar!

Imorgon åker jag ner mot den kungliga hufvudstaden igen, tjoho.

dsc00935

2009-02-25 @ 21:12:58 Permalink Allmänt Kommentarer (39) Trackbacks ()


Middag på slottet

Vad är väl en middag på slottet? Om inte alldeles, alldeles.... jättetrevlig :D hihi. Jag kom precis hem från en mycket trevlig hyllningsmiddag på slottet. Det var ingen mindre än landshövding Barbro som bjöd in och ville hylla alla som under året blivit riktigt framgångsrika härifrån länet. Jättespännande och roligt att träffa folk som är så fragångsrika inom sin grej. Inspirerade att höra vad de gör, hur de tänker och tycker. Det finns trots allt en hel del massa saker vi har gemensamt oavsett om det nu handlar om sport, musik eller något annat roligt. Jag har aldrig varit på slottet tidigare men det känns ärofyllt att ha fått komma dit och det vore väl sjutton om man inte hade varit där när man nu ändå bor i stan.

Bland de inbjudna fanns b la Bollnäs-kören från körslaget, medaljörer i skidorienterings vm Gustav och Maria Nordström, Angelica och Josefine från Brynäs som tog brons i JVM och även några från bandylandslaget. Vi avnjöt en god middag i gott sällskap och fick sedan kaffe och semla, fettisdagen till ära. Tack för en trevlig kväll.
På tal om slottet har kronprinsessan Victoria officellt nu förlovat sig med Daniel. Bra tycker jag! Det känns kul, Grattis till dem. Jag tror att de kommer att leva lyckliga i alla sina dagar. Jag förstår inte allt det här tjafset om att Daniel inte skulle vara värdig nog eftersom att han är "en man av folket". Ursäkta?! Men alla är vi människor och jag tror att Daniel är perfekt för kronprinsessan Victoria, annars skulle de nog aldrig förlovat sig. Det känns ändå väldigt seriöst, klokt och genomtänkt. Så länge man älskar varandra spelar det väl mindre roll om han nu är "en man av folket". Kronprinsessan utbrast nyss i tv att hon är "genomlycklig", det är det viktigaste tycker jag. Ett roligt uttryck också förresten, det ska jag börja använda oftare. Ha ha. Om man får drömma lite vore det ju inte helt fel att få gå på bröllopet, ha ha. Eller varför inte sjunga? ja ja, nu ska jag var lite mer realistisk kanske. Roligt att det blir ett bröllop tycker jag iallafall! :)


Åh, semlor är så gott. Jag kan inte få nog utav dem. Synd bara att det är så onyttigt. Fast det är väl okej att frossa i semlor såhär en dag om året. Man borde uppfinna nyttiga semlor, hihi.


2009-02-24 @ 22:31:25 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


TÄVLING!

Vet ni vad!? Jag har en rolig surprise till er läsare, jag tillsammans med sveriges största smyckesbuktik på nätet Cocoo.se har du klurat ihop en liten tävling, speciellt för er mina kära läsare


Vinn valfritt smycke hos Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet!!

Surfa in på Cocoo.se och se efter vilket smycke du helst skulle vilja vinna, skriv sedan en kommentar i min blogg med vilket artikel nummer du valt. Glöm inte ange din mail adress så att jag kan kontakta dig om du vinner! Söndag 8 Mars dras den lyckliga vinnaren, Lycka till!!

Och inte nog med det finns nu också ett specialerbjudande på sajten speciellt för er som läser min blogg.  Ni får

15% rabatt om ni anger rabattkoden: Alice

(Gäller under samma period som tävlingen)


Visst är det bra? :) Sätt igång nu....

2009-02-24 @ 14:03:10 Permalink Allmänt Kommentarer (265) Trackbacks ()


Powerwalk

Jag kom nyss in från en frisk powerwalk med mamma. Känner mig genast mycket piggare! Lunchade med mamma på stan innan jag gick och mötte Magnus och Marcus i deras studio där jag fick lyssna på en massa kul! Sedan gick jag för att möta Bella, och det blev en lång fika. Riktigt mysigt. Vi var riktigt vågade idag pch slet oss från våra stammisfik och provade ett nytt ställe ;) Flanör blev det, som hade riktigt god latte! Kan jag definitivt rekommendera.

Idag kände jag verkligen hur mycket jag längtar till sommaren. Jag och Bella pratade sommarplaner och jag blev så peppad på sommar, sol och värme! Ge mig lite sol, NU! Är riktigt taggad på vår- och sommarkläder nu också. Det är så mycket roligare än varma vinterkläder.

Förresten har många undrat varifrån dödskallehalsbandet jag bar under Idolfinalen (Heavens on fire) kommer ifrån. Det kommer ifrån Åsitas. Inte alls min typ utav halsband egentligen. Jag gillar enkla och stilrena smycken som inte är fså pråliga, men det funkade perfekt till outfiten jag bar just då! Som pricken över i:et kan man säga.  Häftigt är det iallafall!


3064864_1b07dd630b_m1


3064865_fc1b270c69_m

Laila bar ett likadant, dock lite ljusare nyans.

2009-02-23 @ 22:11:46 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


dagens bilder

Bilder från idag som jag fick av söta Nadja. (Nadjajuslin.blogspot.com)


AnnaMia, Jennie och Jag


7Jag och bästa Alec
2009-02-23 @ 00:09:05 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Den nya designen

Många undrar vem som gjort den nya designen. Hon heter lisa liszy.blogg.se

Och eftersom att jag lovat att ge er olika outfitsbilder kommer här en.

Min outfit från premiären utav "Män som hatar kvinnor"Kjol från H&M
strumpbyxor från Åhléns
Linne från Zara
Halsband från Milajki
2009-02-22 @ 21:12:05 Permalink Allmänt Kommentarer (20) Trackbacks ()


Gossip girl med glass

Jag har landat hemma i Hedesunda igen. Skönt faktiskt att få vara hemma någon dag innan jag åker igen.  Imorse fick jag sova ut! Så himla skönt efter den fullspäckade dagen. Jag käkade en riktigt brakfrulle med Alec och Toiva. Bilade hem med Alec som förövrigt är skitrolig och skittrevlig! Vi stannade till på köpis där Schlagerstjärnan var i full gång för att säga hej till AnnaMia och Jennie.


 dsc01014

Alec och "skinnbilen" som han själv kallar den, Ha ha haNu har jag precis tittat gossip girl, absolut en utav mina favoritserier. Men jag brukar oftast missa den eftersom att den går på söndagar, tyvärr. Det tillsammans med glass i soffan var precis vad jag behövde. Nu är jag utvilad igen, hihi. Under veckan som kommer är det full rulle igen. Bring it on! :) jag är taggad!

Jag ska passa på att säga GRATTIS till både EMD och Molly som igår tog sig till finalen i Melodifestivalen, precis som jag tippade och hoppades på. :) Världens goaste!

dsc00902

Kevin hittade julpynt i väskan, vilket fick oss att minnas Åhléns och Idol, hihi.

Förresten så har jag nu fått en exklusiv förhands lyssning på kevins platta på tåget till GBG, riktigt bra! Jag har redan en favoritlåt :) Vad den heter får jag dock inte säga än.


dsc00905

"titta där är Alice"

2009-02-22 @ 21:02:40 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


På mitt rum

 Jag ligger just nu på mitt väldigt flashiga hotellrum på First Hotel Amaranten i Sthlm. Mycket härligt rum! Så skönt att bara lägga sig ner och ligga helt stilla efter den här dagen. Började med signering i Göteborg idag, vilket gick rätt bra. Hann under min vistelse i kungsbacka där vi uppträdde äta säkert 1 kg ahlgrens bilar. Gissa om jag mådde illa efter det? Kevin hade megabråttom eftersom att han flög till Los Angeles idag, den lyckosten. Själv satt jag kvar och signerade vilket väl iochförsig är minst lika roligt :) Sedan skjutsade Peter mig till tåget och jag åkte mot Shtlm. Den biten hade jag dock gärna bytt mot ett plan till Los Angeles. Resan gick bra och väl framme i Sthlm blev det att åka direkt ut mot Kastellholmen där ett företagsgig väntade, eller vad man nu ska kalla det!? Ett festgig helt enkelt. Otroligt roligt, jag körde två låtar. Avslutade med Heavens on fire och det blev drag i hela lokalen. Dessutom sjöng jag duett med otroligt trevlige och framför att duktige Niklas Andersson (musikalstjärna). Skitkul rent ut sagt! Jag hoppas att de var nöjda och uppskattade mitt framträdanden. Nu ligger jag som sagt var på mitt rum, vilar, läser nya ELLE och käkar godis. Det där med att börja ett nyttigare liv går inte särskilt bra om man ska vara helt ärlig. Hela veckan har jag varit så onyttig! Ännu värre blev det idag när jag vräkte i mig makalösa mängder med godis. Fast det är ju lördag idag iochförsig, hihi. Men i veckan ska det tränas! Jag är en virrpanna och glömde kameran vilket betyder att jag inte har några bilder att bjuda på, förutom några mobilbilder med dålig kvalité. Ni får se dem imorgon. Godnatt

2009-02-22 @ 00:24:41 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


En fin blogg

Jag har hittat en blogg som är otroligt fin. http://kietle.devote.se/


Jättefina bilder, jag undrar vart man kan få tag i dem? Om du som har bloggen ser detta så är det jag som skrivit till dig, och jag vil gärna ha bilderna!

2009-02-21 @ 09:41:34 Permalink Allmänt Kommentarer (22) Trackbacks ()


Fredag

Fredag idag, för folk som jobbar och för skolungdomar innebär det helg och ledighet, för mig innebär det jobb. :) jag älskar mitt jobb så det gör absolut ingenting! För skolungdomarna här i Gävle betyder just den här fredagen också sportlov, vilket gör att de är extra glada just idag. Många ska åka till fjälls på skidsemester, det skulle jag också vilja men det hinns inte med nu. Men längre fram i vår blir det en resa till Loftsdalen med släkt och familj, ska bli jättemysigt. Idag har jag packat och lunchat med Matilda, mycket trevligt. Sedan blev det lite snabb shopping, hittade en del nytt som jag köpte med mig hem. Annars har jag packat. Nu säger jag hejdå Gävle och åker mot Götet.


Förresten, kommer ni ihåg den roliga artikeln om hur jag körde skoter olagligt?  ( jag körde inte ens olagligt!) ha ha.

n751223845_1170844_1755

ARVIDSJAUR. När "Idol"-turnén i går gav sig ut på skotersafari var Alice Svensson snabbast på isen. Trots att 17-åringen saknar körkort. Nu hotas hon av böter.

"Idol"-Alice flyger fram över Arvidsjaursjöns vitgnistrande skorpa och försvinner i ett vitt rökmoln med en acceleration som matchar en Ferraris.

När "Idol"-turnén i går mellanlandade i Kevin Borgs, 22, hemstad Arvidsjaur bjöd kommunen med honom, Alice och trean Robin Bengtsson, 18, på en skotersafari.

- Jag körde ifrån alla. Till och med Kevin tyckte att jag körde bra, säger Alice lyckligt.

Att hon bara är 17 år och saknar körkort och därmed inte får köra skoter - inte ens under övervakning av utbildade guider - missade både turnéledare, kommunen och skoteruthyraren.

Buskörde på egen hand

I stället tog företaget fram sina kraftigaste maskiner. Robin gränslade ett monster som gör 0-100 km/h på 2,8 sekunder. Med så mycket hästkrafter under sig hade ex-Idolerna svårt att tygla sin entusiasm. De lämnade den beordrade konvojen och buskörde på egen hand.

Robin kraschade när han försökte hoppa över en väg. En annan skoterförare var nära att köra rakt in i ett träd.

- Om ni hade varit ett gäng tyskar hade ni fått världens utskällning, säger arrangören Mats Gustafsson.

Värst gick det för Kevin som i full fart flög av skotern och gjorde fyra kullerbyttor innan han omtöcknad reste sig.

- Jag har lite ont här, säger han efteråt och tar sig över axeln.

Alice var den enda av Idolerna som klarade sig utan blessyrer.

Men när hon får höra att hon kört olagligt blir hon chockad.

- Vadå, får man inte köra skoter utan körkort, undrar hon oroligt.

"Borde ha koll på det"

Den ansvarige turnéledaren Rasmus Nilsson slår ifrån sig.

- När man åker på en arrangerad tur som kommunen bjuder in till så tycker man att de borde ha koll på det.

Men kommunen är ovetande.

- Vi visste att hon var 17 år. Men vi hade ju inte en tanke på det här med körkortet. Det är ju väldigt luddigt, säger Knut Norberg, informatör på Arvidsjaurs kommun.

Inte heller skoteruthyraren kände till reglerna.

- Då måste vi ha fått fel uppgifter. Det här måste vi kolla upp jättenoga, säger Mats Gustafsson.

Enligt kommissarie Bengt Forsberg på trafikenheten i Luleå har uthyrningsfirman stort ansvar för att kontrollera deltagarna i ett skotersafari.

- Det ligger i deras intresse att göra det, säger han.

Martin Ekelund    Nu dyker en likadan artikel upp igen, av samma journalist. Ha Ha Ha, skitkul tycker jag! Den här gången är det mina goda vänner E.M.D och Molly som kört olagligt. Kom igen, finns det inget nytt att skriva om? Extra komiskt tycker jag att det är eftersom att det handlar om folk jag känner också, vi är av samma skrot och korn kan man väl säga kanske:) Väkommen till klubben iallafall :D hihi  

img_0551
2009-02-20 @ 17:53:28 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


gulligt

abba


här är en söt bild på mig och Anna, som jag bjuder på innan jag somnar, jag blir glad av den. Det är skönt att somna med glädje i kroppen... jag saknar Anna

2009-02-20 @ 01:19:09 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Ännu en vinst och Gästrikland i världen

Ledsen för dåligt bloggande, men dagen har varit fullspäckad. Jobbade och fixade en massa saker hemma på förmiddagen och försökte bestämma vad jag skulle ha på mig och (ännu viktigare) vad jag skulle sjunga ikväll. Med lite tips och råd från Bella blev det heaven´s on fire och These words. På eftermiddagen åkte vi upp mot Läkerol arena och vid 18-tiden sjöng jag i foajén. Det glädjer mig att det var mycket folk! Kul att se alla bidrag till "gästrikland i världen" också. Skyndade mig ner på isen och sjöng nationalsången, gick helt okej med tanke på att jag höll på att halka när jag rörde mig nere på isen. Efter det avnjöts en god middag i resturangen medans vi tittade på matchen. I andra perioden gick jag dock ner och satte mig på läktaren. Mer feeling där! :)  Jag delade även ut pris i periospausen till vinnarna i "Gästrikland i världen" tillsammans med landshövding Barbro. Brynäs vann iallafall, WOHO! Kan det möjligtvis bero på min närvaro? varje gång jag är på plats vinner de! :D Nej, det beror nog inte på mig. Men man kan ju  få låtsas ;) Skönt med en vinst iallafall.


Efter matchen signerade jag och det var väldigt roligt att se att det kom folk för att ta min autograf, det värmer och gör mig otroligt glad. Gävlebor är sköna alltså! :) ikväll har jag träffat massor av härligt folk. Dels folk jag känner men även folk jag inte känner också. Det är en rolig grej med att gå på matcherna också, ett extra plus liksom, att träffa myket härligt folk.

Jag har fått ett beroende utav choklad. Jag vet inte vad det är med mig, men jag blir tokig om jag inte ätit choklad på en timme. Jisses, det kommer att sluta med att jag ser ut som dunderklumpen. Det har blivit dåligt med träningen den här veckan. Min träningskompis Amanda är sjuk, ha ha. Vilket gör mig omotiverad. Det är inte roligt att träna själv. Nu får hon ta och rycka upp sig och bli frisk innan det går så långt att jag inte får på mig byxorna längre eller något liknande.Just nu sitter jag och skvallrar lite med en av mina allra bästa vänner Bella. Våra disskussioner kan bli rätt roliga och knäppa ibland, hihi. Typiskt tjejprat som är alldeles otroligt roligt!
Nu ska jag hoppa i säng så att jag är pigg och glad imorgon, Godnatt

2009-02-20 @ 01:05:53 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


behind the mask

Idag när min lillasyster kom hem från skolan utbrast hon plötsligt " vad har du gjort med ansiktet?" och såg helt förskräckt ut,"ehum, ingenting. Det är bara det att jag är osminkad" svarade jag. Det fick mig också att minnas när min pappa frågade om jag var sjuk eftersom att jag såg så blek ut. Även det när jag gick osminkad och sunkig i myskläder hemma i huset. Ska jag alltså behöva sminka mig fastän jag bara är hemma i huset och myser omkring? tydligen, ja! Så jag gick genast och sminkade mig. En riktig partymakeup blev det för att tydligt visa att jag nu minsann visst hade smink på mig.  Jag har ju aldrig mycket smink på mig till vardags. Concealer och lite rouge för att se pigg och fräsch ut, men det blir ändå stor skillnad i jämnförelse när jag är helt utan.

 Jag brukar låta huden vila från mycket smink när jag är hemma eftersom att den får stå ut med så mycket smink när jag "jobbar". Oftast så träffar vi olika makeupartister på olika ställen vilket också leder till att huden får stå ut med mycket olika sorters makeup från olika märken o s v. Inte så bra! Jag har väldigt dålig hy just nu faktiskt. Måste göra något åt det. Min hy blir oftast dålig under vinterhalvåret, den blir så torr och tål inte riktigt kylan, men det har ändå vart skapligt nu under vintern, tills nu verkar det som.

På tal om det här med skönhetstips och makeup, hår och grejer så frågar väldigt många av er läsare som undrar och frågar  vad jag gör med mitt hår, hur jag sminkar mig och sådant. Många vill även se något som "dagens outfit". Det ska jag börja med tror jag. Inte varje dag kanske, men så ofta som möjligt.

Mitt hår har mycket självfall och är lockigt kan man säga. Inte lockigt som korklockar utan mer vågigt. När jag var liten hade jag dock korklockar. Jag hälper ibland till lite med en locktång om håret är ojämnt lockigt. Mitt hår är rätt roligt för jag kan välja om jag vill ha det mer eller mindra lockigt eller rakt. Om jag vill ha det rakare borstar jag det och fönar det efter att jag duschat. Vill jag ha det mer lockigt kramar jag mousse i håret och låter det självtorka. Förut plattade jag mitt hår varje dag, nu har jag det oftare lockigt än rakt. Jag trivs i lika bra i vilket som. Vad tycker ni jag passar bäst i? Ni har väl sett mig i både och kanske?


2009-02-19 @ 00:09:23 Permalink Allmänt Kommentarer (25) Trackbacks ()


Dålig självdiciplin

Idag är jag slö. Hela jag, hela kroppen, hela huvudet hela allt. Jag har dålig självdiciplin! Det kan man känna på 600 meters håll. Jag har en massa saker att fixa ihop. Men jag har inte ens ork att packa upp min egen resväska. Nej, jag bara sitter mest. Sitter ner och gör ingenting. Kollan in i en vägg och gör ingenting. Och det lustiga är att jag faktiskt tycker att det är skönt. Skönt att göra absolut ingenting.

Min vän Molly som tävlar i melodifestivalen på lördag (rösta på henne!) och jag hade en rätt rolig disskussion om just det här med vila. Vila är kanske inget vi utför alltför ofta men när vi väl gör det gör vi det bättre än någon annan ska ni veta ;) I soffan framför en bra film med ben&jerry´s glass. Glass är så bra, det funkar i i alla situationer. Molly använde det som uppladdning nu i veckan också. Det tycker jag är bra. Vissa artister laddar upp inför stora saker som  t ex melodifestivalen med en massa förberedeelser som träning, dieter, yoga eller hälsokurer. Molly kör på B&J-glass, det är bra tycker jag! Molly är världens bästa ska ni veta!Nej, nu måste jag seriöst skärpa mig och ta tag i allt. Jag ska börja med att gå till frysen och hämta glass, efter det kan jag börja jobba!


2009-02-18 @ 14:38:15 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Män som hatar kvinnor

är ju som sagt var en väldigt omtalad film. Visst var den väl bra. Nu hade jag inte läst böckerna innan, men jag vet att de flesta som hade läst dem hade enormt höga förväntingar på filmen. Hanna som läst böckerna blev ändå inte besviken. Nej, hon tyckte att filmen var bra, och visst var den väl det. Bara det att jag ju som sagt var inte gillar den här typen av filmer. Jag är en mesig liten tjej som gillar romantiska komedier. När det var som allra läskigast och äckligast i filmen d v s under våldtäktsscenerna o s v kollade jag helt enkelt ner i knät och försökte att inte lyssna på ljudet, usch det var obehagligt! Det tyckte nog de flesta, iallafall de på min rad. Niklas Wahlgren som är en mycket trevlig prick blev mest upprörd och arg och slog hårt i väggen. Så man kan lugnt säga att filmen väcker starka känslor. Ja, men visst var filmen bra som sagt var. Bara det att det inte är min typ av film.


285330_729_488_1

bild från finest.se


Efter filmen drog vi som sagt var till efterfesten på "le bon palais" som var väldigt trevlig. Kvällen slutade med att jag, Loulou och Hanna hamnade i en rätt lustig disskussion med två killar som tydligen dekorerat stället inför festen just denna kväll. När vi tröttnat på samtalsämnet om dekorationer drog vi oss hemåt.

img_0714_29518768


kl.6 imorse ringde Jespers klocka och han stack iväg för att träna. kl 6 ? ehum, ja i vilket fall som helst var han tillbaka vid 8tiden och då käkade vi frukost. Nu under kvällen när jag äntligen tagit mig hem igen har jag, mamsen och syrran varit en sväng till köpis, rätt mysigt. Nu ska jag sätta mig och börja planera allt som händer den här veckan...

2009-02-17 @ 19:53:12 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Man ska hålla vad man lovar

Dåligt av mig att inte blogga igår, fastän jag så gott som lovade att skriva så fort jag fick tid. Jag fick aldrig tid helt enkelt. Väl framme i Sthlm åkte jag mot Jesper som var i full gång med att städa. Vi gick och handlade och lagade sedan ihop pasta med bladspenat och bacon. Mycket gott! Mest Jespers förtjänst, han jobbade på med maten medan jag plattade håret. Åkte sedan mot stureplan där jag mötte upp Hanna och vi gick mot Rigoletto där kön ringlade lång. Vi träffade Kevin och Sofia och Erik Segerstedt i kön så det gick snabbt i kön ändå. Tiden går fort när man har kul! Precis som tiden helt plötsligt rann iväg nu, jisses. Jag som har brådis! Jag bloggar om filmen senare, LOVAR! Den här gången ska jag hålla vad jag lovar!

article_image_bc34a24de340ff00

Hanna och Jag, bild ffrån stureplan.se

2009-02-17 @ 12:35:39 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


STHLM

Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg som råkade raderas, SUCK. Ja, jag orkar inte skriva ett lika långt igen så jag ska fatta mig kort.


Idag är jag i Stockholm, at åka till Stockholm känns nästan som att åka "hem" även om hemma för mig allra mest är att komma hem till Hedesunda. Ikväll ska jag och min artistansv. Hanna gå på premiären utav den omtalade filmen "män som hatar kvinnor". Alla verkar vilja se den filmen utom jag typ, Ha ha. Nejdå, jag vill se den såklart men jag är en sån fegis. Jag har hört att den ska vara mörk och läskig, och jag kommer antagligen bli så rädd att jag kissar på mig och inte kan sova på 4 veckor, jag vet jag är en mes! Efter filmen blir det mat och dryck på "le bon palais" , det blir nog en trevlig kväll :)


Sundsvall gick som sagt var bra. Det är alltid så härligt att jobba med Annamia och Julia, de är så megahärliga !

Jag skriver mer senare när jag får tid!

2009-02-16 @ 17:07:09 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


Sundsvall

det gick bra idag. Rösten var lite trött men annars gick allt bra. :) Sundsvall är bra trevlig! :) Tack till alla er som kom!  Äntligen hemma nu och ska packa om väskan för imorgon blir det mot Sthlm. Nu ska jag kila och packa som sagt var....

2009-02-15 @ 22:26:33 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


Sundsvall

det gick bra idag. Rösten var lite trött men annars gick allt bra. :) Sundsvall är bra trevlig! :) Tack till alla er som kom!  Äntligen hemma nu och ska packa om väskan för imorgon blir det mot Sthlm. Nu ska jag kila och packa som sagt var....

2009-02-15 @ 22:26:24 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Independent Woman

 

Efter igår drar jag bara slutsatsen att Fabian och Mickis utan tvekan är det absolut sötaste paret just nu. Själv är jag independent woman, och det trivs jag bra med.  Jag är trött idag och känner att jag behöver boosta mitt självförtroende. Här är en artikel som Malin Roos, expressen skrev två veckor in i idol.


Malin Roos: Alice tar hem "Idol"

Hon vill det, jag vill det, så då kan vi väl bara bestämma att det blir så.
Alice Svensson är redan en stjärna, därför vinner hon "Idol". 


Det är ett speciellt "Idol"-år.
Tidigare säsonger har jag suttit i soffan och svurit: "ryker xx nu, så ska jag aldrig mer se dyngan".
Så ryker xx... och jag tittar ändå.
Aldrig någonsin har det gått så som på räls.
De som röstats ut hittills är exakt desamma som jag har haft på mitt papper. Bara att bocka av.
Men nu då?
När den här kvällen är över tror jag att Robin Eriksson får packa ihop, sen blir det trixigare, men jag skulle bli både förfärad och förvånad om en av de två i slutfinalen inte heter Alice Svensson.
Snacka om utveckling den tjejen har haft sedan första kvalfredagen när hon sjöng "Fighter".
Under repetitonerna i Frihamnen i går blev jag helt övertygad, Alice är en klockren Idol.
Hon har:
Rösten: Ren och porlande som en norrländsk älv.
Scennärvaron: I början retade jag mig på att hon vickade så väldigt på huvudet när hon sjöng, det har hon nästan helt lagt ner. Har inga problem att äga scenen. Kan dessutom dansa.
Ser ut som en prinsessa i en Disneyfilm. Det märks när Alice kommer in i ett rum.
På repet i går skojade hon till det och ändrade Abba-refrängen till "Lay all your votes on me".
Attityden: Kan verka valpig, men överraskande tuff, verbal och klok för sina 17 år. Tar hellre en fight än fegar.
Revanschlustan: När Alice berättade för sin musiklärare hemma i Gävle att hon sökt till "Idol", frågade denne hur länge hon skulle vara ledig.
- Äh, jag kommer säkert inte gå vidare från kvalet.
- Nej, säkert inte, du ska inte tro att du är så duktig.
Tävlingsinstinkten: Säger själv att hon är "envis som en gris". Kan tjura en hel dag för att hon satt en ton fel. Till skillnad från Lars VILL hon vinna.
Det är en bra start på resten av den här resan.
Som kan räcka hela vägen till stjärnorna.
Jag är kluven till veckans "Idol"-tema. Dels för att det är svårt att höra nån annan än Abba sjunga Abba...
...dels för att många av idolerna inte har någon som helst koll på Abba.
- Jag trodde Björn och Benny var bröder, som Robin B uttryckte det

 

Starqualityn:

Av Malin Roos20081107198_3x2_27209w

 

Så faller stjärnorna - en efter en - Malin Roos tippar fortsättningen i "Idol"

1 Robin Ericson: Skön kille, bra röst, men inget man inte har sett och hört förut. Perfekt som cover-sångare på after-skin eller bröllopet, men ingen "Idol". Hänger löst i kväll.

2 Sepideh Vaziris:
En favorit sen starten. Kanonröst, vacker som en dag, attityd. Tyvärr verkar inte svenska folket hålla med. Har hängt löst förut och får däng av juryn gång på gång.

3 Robin Bengtsson:

Finns mer i den där strupen än han har visat upp hittills. Bättre på rep, men vågar inte riktigt på direktsändningen. Det måste han.

4 Lars Eriksson:

Skriver på sin blogg att skivbolagen försöker skapa en artist "så som de skall vara och det går alltid åt helvete". Respekt för integriteten, men det håller inte i "Idol".

5 Loulou Lamotte:

Hög lägstanivå, men visar tyvärr upp lägstanivån för ofta. Nu har vi kommit till en punkt där det inte går an att svaja längre.

6 Johan Palm:
Väldigt charmig, bra scennärvaro. Att rösten skär som knivar emellanåt, struntar fansen i. Plockar många röster på att vara Johan Palm. Kan räcka till slutfinal, men borde inte.

7 Anna Bergendahl:
Lever fortfarande på sin audition, men har aldrig fått mig att gråta. Härlig intensitet i ballader, inte lika vass i upptempolåtar, som i "Mamma Mia".

8 Kevin Borg:
Alla repetitioner jag har sett, alla liveuppträdanden - Kevin har alltid levererat. Superproffs i både sång och dans. Förtjänar en plats i finalen.

VINNARE
Alice Svensson:
Klockren i sina låtval hittills. I kväll gör hon "Lay all your love om me", kanske svåraste Abba-låten. Men Alice glänser som alltid. Bäst när det gäller. Som en vinnare ska vara.


AV: MALIN ROOS, EXPRESSEN


Jag sitter på tåget och försöker liksom peppa mig själv med en kopp te och min ipod, värsta partyt....


Nej, kanske inte direkt men jag blir glad utav att läsa såndana här saker. Jag vill bli glad nu, så att jag kan sprida glädje till Sundsvall idag! Jag kan inte bara vara trött, nu får jag skärpa mig!

2009-02-15 @ 22:21:54 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


bloggproblem

bloggen här vill inte riktigt funka som den ska ibland. blogg.gd.se/alice uppdateras därför liiiite oftare, men så fort bloggen här funkar igen så publicerar jag samma inlägg här. Så det är ingen skillnad på innehållet i slutändan ändå.

Designen här är på G, jag och Frida har roliga idéer som ska provas. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

2009-02-15 @ 16:24:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla Hjärtans Dag

Idag är det meningen att man ska fira alla hjärtans dag. Jo, det är ju en gullig dag och så. Men lite överskattad kan jag tycka. Säkert en jättebra dag på många sätt, men jag tycker att man ska visa att man tycker om varandra varje dag och inte bara just denna. Å andra sidan kanske det här är just den dagen man ska ta första steget och verkligen berätta för sin hemliga kärlek att man tycker väldigt mycket om den personen, det kan säkert leda till ett och annat, och då har man ju allahjärtansdag som en bra anledning till att göra det, något att skylla på liksom. Vad vet jag? Jag har aldrig haft någon att fira allahjärtans med och kommer antagligen inte heller att ha ikväll, Ha ha. Det kanske är tur det också för den delen, men jag har funderat vad detta kan bero på.Hmm... För det första har jag inte tid att träffa någon. För det andra har jag aldrig hittat någon lämplig, eller kanske duglig rättaresagt. Mina vänner klagar på att jag är för kräsen, men det tycker jag är bra! Jag ska hitta den rätte, inte bara "ta" någon för att "ha" någon. Sedan är ju frågan hur många som skulle stå ut med att ha ett förhållande med mig? Jag har ju aldrig tid. Det skulle då isådanafall vara någon som har ett lika busy liv som jag. Som är i samma situation och förstår mig, jag tror att det skulle underlätta. Ingen no-lifer, det skulle inte funka! Nej, någon som har det som jag. Han ska klä sig snyggt också, det är viktigt för mig eftersom att jag själv älskar kläder och sådant. Jag tycker att kläder speglar ens personlighet också, eller gör oftast det iallafall. Han ska vara snäll, omtänksam, stöttande, ha humor, vara smart o s v. Ja men ni vet, allt det där! Han ska vara the perfect guy! Okej, jag kanske är kräsen. Det kan ju kanske, kanske vara därför jag genom hela mitt 17åriga liv varit singel. Men jag trivs som det är! Vissa säger att det är nu i min situation man borde ha någon som stöttar och står vid min sida, och så kanske det är. Man mår bra av kärlek, man blir lycklig! Men just nu klarar jag mig fint ändå och ikväll ska jag umgås med mina vänner som ger mig stöd och kärlek. De är världens bästa!
Här är en rolig artikel förresten, HAHA. På tal om det här med mig och kärlek liksom, som verkar va varit en het potatis i pressen.

2008-10-17 11:55

"Idol"-Alice väntar på den rätte

17-åringen berättar att hon aldrig varit kär  

"Idol"-deltagaren Alice Svensson, 17, har aldrig varit kär. Än mindre varit tillsammans med någon. Det avslöjar hon i en videointervju för Expressen:

- Jag har aldrig varit kär. Det finns väl ingen anledning till det som jag kan komma på. Det är väl bara det att jag inte haft tid att träffa någon och jag har aldrig träffat någon som känns rätt, säger hon.  

Hon erkänner även att hennes brist på kärleksrelationer kan ha att göra med att hon är ganska kräsmagad när det kommer till killar:  

- Mina kompisar tycker att jag är väldigt kräsen - och det kanske jag är! Men det kanske blir så när man inte haft något förhållande att ju längre tiden går desto kräsnare blir man. För jag känner att om jag väl ska ha någon så ska det vara någon som känns rätt.

AV ELISABETH VEDINEn annan person som jag  ska fira idag är min lilla kusin Villemo som fyller 5 år, GRATTIS! :)


p6020148

2009-02-14 @ 11:25:19 Permalink Allmänt Kommentarer (36) Trackbacks ()


osmickrande

Jag har tittat på en massa bilder. En massa bilder från Idoltiden, och jisses vad känslosam jag plötsligt blev. Jag saknar allt! Jag har också börjat fundera på hur många osmickrande bilder det egentligen finns på mig som cirkulerar såhär på nätet. Jag blir helt förskräckt när jag hittar alla dessa otroligt osmickrande bilder, vart kommer de ifrån allihopa? Någon gång måste det ju ta stopp, det kan ju inte finnas oändligt av dem? Även om det känns som så just nu....


Alltså när jag ser de här bilderna vill jag helst bara sjunka genom jorden. Försvinna från jordens yta...


arg


banner4386

Johan kom med där i ett hörn :) haha


skratt

Jag ser ut som en häst!!! Herregud!5fc654ae688809eef25517e3896ceb

HA HA HA


kore

Vi och koreografen Roger. Jag undrar vad jag tänkte här? jag ser så förbannad ut!?


idol_finalisterna_efter_resultat

Och hur många bilder finns det inte när jag gråter... När jag kollar igenom bilderna känns det helt plötsligt som om jag grät mig igenom hela hösten!? Men vad jag minns så grät jag inte mer än någon annan!?


311272372

HA HA, folk måste ju undra vad det är för fel på mig alltså!2845636466

Jag ser ut som en panda och har fått rubriken "jag har inte tid med dejter", haha
pusslars

Jag avslutar med en rätt rolig bild. Jag gillar den, den är söt :) hihi

2009-02-14 @ 00:08:19 Permalink Allmänt Kommentarer (22) Trackbacks ()


Att göra bort sig

Idag har jag haft en fikadag. Jag har fikat hela dagen. Här och där med en massa olika personer. En timme hit och en timme dit. Under dagen har jag hunnit träffa en massa vänner, vissa av dem hade jag inte träffat på ett år. T ex Rasmus, Ruben och Petter som jag spelade med förut. Det var trevlig att höra vad de har för sig nu för tiden. Fikadagen avslutades på nya waynes med Mickis, Bella, Issa och Karin såklart, det gjorde dagen fulländad!Jag tror att jag gjort bort mig rätt rejält idag, men jag vet inte säkert. Oftast när jag flänger runt på stan går jag snabbt och har huvan uppfälld över huvudet vilket gör att jag inte ser så bra. Personer som jag känner som möter mig kan ha svårt att se att det är jag också har jag märkt. Och oftast när jag redan passerat personen upptäcker jag att "nämen, där var ju hon", och så får jag dåligt samvete för att jag inte sa hej. Men så tänker jag "hon/han såg nog inte att det var jag heller". Det är svårt att veta liksom när man inte får någon riktig ögonkontakt, men jag vill inte att folk ska tänka "hon hejade inte ens på mig".  Knepigt det där... Dåligt samvete har jag för att jag inte hejade på en speciell person idag, men å andra sidan kanske hon/han inte såg mig, vad vet jag!?Det är fredag den 13:e och förutom den där lilla hej-incidenten har jag inte råkat ut för något mer oturligt. Men jag vet dock en som gjort det! Robin har haft en rejäl otursdag! Det är en lång story, men lustigt nog tog dessa små händelser honom till Sandviken och när han ändå var där kom han förbi Gävle och hejade på mig eftersom att jag var på stan. Ett snabbt "hej" och sedan svischade han vidare till Sthlm igen.
Nu under kvällen har jag tittat på let´s dance och myst. Morgan är min favorit, men såklart hejar jag på Laila också :) Vem hejar ni på?


 Förresten, jag hittade en rätt rolig grej igår. På tal om det där med att Britt trodde att jag bringade tur på matcherna finns det tydligen någon mer som tror det. Den här kommentaren kom under eftermiddagen på min blogg igår:

"Hej Alice!
Kanske dags att börja gå på några Brynäsmatcher och rädda laget kvar genom den boost spelarna får av vetskapen om att en så söt tjej som du är på läktaren? ;)

/K

Och det alltså INNAN jag skrev inlägget igår kväll, alltså UTAN att veta att Britt sagt samma sak under kvällen. HA HA, lustigt sammanträffande. Inte för att jag är söt... men iallafall. Lustigt.

2009-02-13 @ 21:53:28 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Match

Bloggen här har krånglat hela dagen! Jag blir så less. GDbloggen har fungerat utmärkt. skrv ett inlägg där tidigare idag som inte gick att publicera här får att det krånglade. här är det iallafall...

Min gamla högstadielärare Britt ringde imorse och frågade om jag ville gå på hockey! Såklart jag ville det. Britt är hockeyfru, eller var kanske det heter eftersom att hennes man Hasse inte längre spelar hockey. Britt är iallafall världens goaste! Mer som en från familjen typ inte som en lärare för mig nu för tiden.

Nu ska jag och Amanda kila och träna en sväng!


Uppdat.


Kom precis hem från matchen! Äntligen en vinst, tjoho! Jag satt med Hasse under matchen och det var mycket trevligt att höra expertkommentarer från en sådan legend :) De är världens goaste han och Britt!  I pausen gick vi till Britt som är värdinna på arenan och träffade en del trevligt folk i fikarummet. Förresten kom vi fram till att varje match jag varit på har de vunnit. Hasse och Britt tror därför att det är jag som bringar lycka?! Hmm, kan det verkligen vara så? Nä, vi får väl se hur det går på tors när jag ska vara där med "gästrikland i världen", upp till bevis. Kul var det att de vann iallafall!

hockey

Bilden kommer inte från ikväll förresten, och inte är det jag som tagit den heller! Ha ha


Jag och Amanda tränade som sagt var vid lunchtid. Efter det satt jag barnvakt åt Lydia och Thea medans hon handlade. Jag är nog världens bästa barnvakt, men jag gjorde några tabbar idag! Lydia är verkligen i världens jobbigaste ålder (1 år). Hon springer runt överall och klättrar och river allt. Rätt var det var hade hon rymt ut. Ut i snön i bara strumpor och jag hann inte ens märka något. Nöjd var hon iallafall! Förresten är hon dessutom omslagsmodell just nu i "vi föräldrar".

lydia


När Mamma kom hem fixade jag iordning mig lite snabbt och sedan åkte vi och mötte upp Berit, Nils och lilla Bettan på stan. Vi käkade och för mig blev det sushi. Jag har kommit in i en period just nu då jag har ett extremt begär och beroende efter sushi. Det och choklad, Ha ha. Efter det åkte vi mot Läkerol Arena och såg på matchen. Nationalsången sjöngs idag utav Caracola som är väldigt goda vänner till mig! Det var verkligen jättelängesedan jag träffade dem, så det var jättekul att få byta några ord med dem i pausen.


Hörrni, i helgen är jag i Sundsvall. Birsta City kl.14 på Söndag, BE THERE!

2009-02-12 @ 23:02:26 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


att säga "r"

nej, någon bio blev det inte. Istället en sväng till studion där Johan fixade ihop två bakrunder till mig snabbt. Tack för hjälpen!

Idag satt jag och youtubade och hittade en massa roliga klipp som folk lagt upp från vår turné. Under dessa klipp är det ju fritt fram att kommentera vad man tycker. Under ett klipp från idol där jag sjunger kisslåten "heavens on fire" som fick mycket uppmärksamhet pågår en rätt lustig disskusion, HA HA. Jag bara skrattar när jag ser den.

komments1

tog naturoligtvis personernas namn.

De bråkar då tydligen om hur jag enliget dem kan/inte kan säga "r". Vissa går i försvar och skriver  tex "men hon har ju bott i Sverige nästan hela sitt liv". Jo, jag har bott i Sverige i hela mitt liv. Jag är adopterad från Vietnam. Så nu vet ni det! Haha, rätt rolig debatt iallafall. Jag förstår inte riktigt hur folk kan vilja lägga tid på det där! Men jaja :)
Ute på turnén kan det se ut såhär

 n751223845_1208509_1653

 dsc_0108


 sany0384_24073527


innanscenenfotokentwebb


pratade nyss med herr bengtsson i telefonen, han är påväg till Sthlm och hade tråkigt på resan så jag fick bli hans tidsfördriv. Trevlig värre, nu ska jag gå och dricka varm choklad, hiihii.


 rockbjarnalicerob

2009-02-11 @ 22:22:49 Permalink Allmänt Kommentarer (31) Trackbacks ()


Illamående

Usch, jag har ett obehagligt illamående i kroppen. Har haft det sedan jag vaknade. UH! Amanda frågade om jag skulle med och träna nu vid lunchtid men jag sa nej. Jag kommer att spy om jag gör det. Det blir nog en rätt lugn dag, jag ska försöka hinna med och jobba och fixa så mycket jag orkar. Mamma kom nyss hem på lunch och planterade en idé om att gå på bio ikväll. Varför inte? Vi får se vad som händer.

kamerarensning2009-12-2120220


Min katt har fått ett ohyggligt drygt beteende. Kan kanske bero på att det lider mot mars, men det är ju fasiken nästan en hel månad kvar. Hon är så jobbig! Precis vad jag behöver nu, eller inte!

2009-02-11 @ 13:24:05 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


-

Många av er undrar om frakt och tull från USA, vad det kostar osv. Det beror såklart på vad dollarn står i, men man bet. 25% i tullavgift och frakten är olika beroende på hur mycket man köper osv. Dyr är den iallafall, tyvärr!
2009-02-11 @ 12:14:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kärlek är som en vind?


Vi tycker att kärlek är som en vind. Bella förklarar det såhär " man ser den inte, man bara känner den". Jag skukle nog mer säga att kärleken är som en vind för att den är oberäknelig. Den kan vara ljuv och varm, smeka mot en kind eller stormig och kall, grå och läskig, sorgliga vindar finns det också, då är de mer liksom långsamma och grå. Vi sitter och på java och har precis käkat lunch. Issa, Victor, Mickis och Fabian har precis droppat in. Åh vad jag mår bra utav att vara hemma! Helt underbart att få sitta här och bara vara med mina vänner. Jag blir så glad utav det! Tack för att ni finns! Nu ska vi fika...

Uppdat.

När jag kom hem idag möttes jag utav en leverans från amerikanska "Forever21" en sida jag brukar beställa saker från. De har roliga och snygga saker som är speciella då de inte går att få tag i här i Sverige. Jag provade alla kläderna och insåg snabbt att det fanns en del småsaker jag skulle vilja designa om och fixa till. Jag är så kräsen av mig så det är oftast så att jag vill ändra om kläder och grejer hit och dit, något som var väldigt roligt under idoltiden då jag och stylist-Stefan och stylist-Ellen alltid pimpade till en massa kläder så att de passade mig perfekt och jag fick dem alltid som jag ville. Ibland kanske man t ex hittar en klänning i ett underbart typ som dock har en modell som inte passar mig, då var det perfekt att bvara kunna sy om och fixa till allt så att det blev precis som jag ville.

Jag ringde därför in min sömmerska nu på kvällen, min faster. Världens bästa faster ska ni veta! Hon kom förbi med nålar och vi började nåla upp och prata om hur kläderna skulle sys om o s v. Kommer att bli kanon det där!

Fick b la hem dessa gobitar som kommer att användas flitigt

skor

Skor är en stor passion för mig, det har det varit hela mitt liv. Kan bero på att min mormor drev en skoaffär när jag var liten. Jag är uppväxt med skor runt om mig. Många har undrat varifrån de svarta skorna med remmar kommer iffrån som jag bar på idol. Det kluriga är att det fanns tre olika par svarta skor med remmar som såg snarlika ut i rutan. Alla tre paren var iallafall från Zara.


2101152503-kopia

De flesta som frågar menar nog dessa, men det finns som sagt var två par till som är nääääästan likadana.


bilder från idag

img_0499

Jag, Fabian, Bella och Mickis


img_0486-kopia

Victor och Bella


img_0493

Issa i mitten ville inte vara med på bild

2009-02-09 @ 20:45:57 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


förmiddag

Nu såhär på förmiddagen sitter jag och jobbar lite på en massa grejer som måste göras. Planerar veckan, mailar hit och dit, förbereder hit och dit osv. Ska sedan ta mig in till stan en sväng och möta mina bästa tjejkompisar Mickis och Bella som äntligen, äntligen kommit hem efter en vecka i Chamonix.

Mamma funderade på om vi skulle gå på bio ikväll, vi får se hur det blir med det. :)

Förra veckan var jag och såg "Bröllopsduellen" tillsammans med Robin och hans kompisar Benjamin, Linus och Diana. Vi valde mellan att se den eller "valkyria" och jag pushade mest för "bröllopsduellen" och efter en stunds disskusion gav de med sig killarna. Sådär 5 min in i filmen utbrister dock linus "jag vet vem som ska få styk sen" och ger mig en mordisk blick, Ha ha.dsc00997


Robin recenserade den iallafall såhär : Klassisk tjejig romantisk komedi, dock utan hollywoodgullig feeling. Typiska intriger med osannolika men söta händelser, utan att bygga till ett uppenbart slut vilket ger plus i kanten. Lite för smal handling och till det veka skådespelarinsatser. Trots detta fanns det stunder då jag fann det hela en aning underhållande. Bristande eftertänksamhet i manuskriptet var en punkt som hamnade på minussidan i mitt protokoll. Första halvan kunde jag, alla minusfaktorer emot, känna en viss hunger efter ett eget framtida giftemål. Men detta ebbade så småningom ut i en iver att kräva skilsmässa. 3 toasts.

bride_wars_anne_hathawaySå nu vet ni vad som väntar er, ni som tänkt se den här på bio.

2009-02-09 @ 11:14:44 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Vackra vinterdag

tidigare inlägg från blogg.gd.se/alice

Jag har blivit för bortskämd vad det gäller det där med att bo på hotell. Slippa städa och sådant. Mest bortskämd blev jag nog med frukost. Att varje dag bara kunna slinka ner i hotellresturangen och ta precis vad som helst och hur mycket som helst från Anglais berömda frukostbuffé som är enorm och smakar gudomligt. Att äta frukost hemma är inte alls lika roligt, inte lika gott. Iallafall inte idag.

Nu ska jag ut i snön och åka pulka med mina små kusiner. Bloggar mer senare!


Uppdat.

Det blev en timme i puklabacken och efter att vi tröttnat på att springa upp och ner i backen fortsatte vi att leka utomhus med barnen, då utan pulka. Vädret idag var otroligt bra och det hade snöat ordentligt här i natt så det var en hel del snö. Jag gillar vintern, men jag längtar ändå till sommaren. När det går mot höst tänker jag alltid att det minsann ska bli så mysigt i vinter. Fint vinterväder, mysiga dagar framför brasan med en kopp varm choklad o s v. Jag tänker att jag ska göra så mycket mysigt. Det blir dock aldrig riktigt som jag tänkt mig tyvärr, Ha ha. När vintern kommer blir det kallt och grått, slaskigt och tråkigt, och man vill helst bara att det ska bli vår. Men så finns det ändå några dagar som denna. Riktiga guldkorn! Det är inte ofta man får uppleva fina vinterdagar som denna. Å andra sidan kan det kanske bero på att jag inte varit hemma på hela hösten/vintern, Ha ha. Ja det har iallafall varit en härlig dag för att komma till poängen! :D

Efter att ha vistats ute i snön någon timme vandrade vi hemåt och tog en fika. Sedan gick jag, min syster och Amanda min kusin ner till gymmet och tränade en sväng. Jag ska verkligen komma igång med träningen nu igen, ta mig tid. Det har blivit dåligt med det nu i höst som ni kanske förstår. Nog för att det fanns världens snyggaste gym nere i källaren på Anglais, men gott om tid för träning fanns det definitivt inte. Jag tror att jag och Anna försökte ta oss tid i början och tränade ungefär 7 gånger innan vi insåg att vi faktiskt varken hade tid eller lust att träna. Vi ville fokusera på annat. När vi väl hade en liten stund ledigt behövde vi vila upp oss, och det sista man ville göra var att gå till gymmet. Nu vill jag ha tillbaka min vältränade kropp igen och nu i vår ska det bli andra bullar! Inga ursäkter är goda nog för att slippa träna. Man mår bra utav att träna!

Nu ska jag slå mig ner vid köksbordet och avnjuta en god middag med min familj :)

2009-02-08 @ 18:13:17 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Röstningspaus

Såhär efter att ha sett alla bidrag måste jag säga att det var en otroligt svårtippad delfinal. Jonathan gjorde otroligt bra ifrån sig tycker jag! Alcazar var också riktigt vassa. Marie Serneholt hade en skitsnygg klänning, en sådan skulle jag vilja ha. Melodifestivalen skulle jag gärna delta i om något år förresten! Idol och Melodifestivalen är det största man kan göra i Sverige. Idol har jag ju redan gjort, nog för att jag inte skulle tveka en sekund om jag fick chansen att göra om det. Eller jo, men jag skulle med största sannolikhet säga "ja". Men ja, nu blev det här mest flummigt. Det enda jag ville komma till är att jag inte skulle tacka nej till att delta i melodifestivalen, Ha ha. Det här med att utrycka sig på rätt sätt och verkligen får fram det man menar såhär i en text är rätt klurigt ibland, det är rätt lätt att det missuppfattas ibland tyvärr, kanske!? Eller jag vet inte, det är ju inte jag som är läsare. Klart att jag själv fattar vad jag skriver men meningen är ju att ni läsare ska förstå mina texter.


Resultaten i melodifestivalen kom precis och ursäkta, men hur tänker svenska folket? vad hände där? Värsta skrällen....hade jag fått välja hade det definitivt inte sett ut sådär efter röstningen, men jaja. Jag är bara en av 3 miljoner tittare.2009-02-07 @ 21:06:51 Permalink Allmänt Kommentarer (25) Trackbacks ()


Lediga lördag


 Jag har varit ledig hela dagen. Mest hängt här hemma i huset och tagit det lugnt. Det har droppat in lite besök hit och dit under dagen, det är alltid trevligt med besök! :) Senare nu på eftermiddagen åkte jag och Mamma på vår lördagsshopping, något vi så gott som alltid gör på lördagar när jag är hemma. Som vanligt kom jag hem med en hel del påsar och Pappa kommer väl gå i taket när han snart inser att han faktiskt måste bygga mig en ny garderob, just nu är det kris bland alla kläder. Det får inte plats. Jag är nog lite utav en shopaholic måste jag erkänna. Jag älskar shopping! Dagens bästa köp blir nog ändå två par skor jag köpte på rea. Båda paren i äkta skinn fick jag till ett riktigt fyndpris!

Nog om shopping. Ikväll startar Melodifestivalen vilket ska bli jättespännande. Inte för att jag är något riktigt fanatiskt mellofreak, men jag ser det ändå varje år och jag tycker att det är jättekul! I år har jag en del goda vänner som deltar. Jonathan Fagerlund som tävlar ikväll, Molly Sandén och EMD. Ikväll bänkar jag mig framför tvn och hejar på Jonathan, LYCKA TILL!


Foto: http://www.jonathanfagerlund.comFörresten, ni som ringer och trakasserar mig, SNÄLLA SLUTA!!!! Jag blir så arg att jag börjar gråta, SLUTA!


2009-02-07 @ 19:01:53 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


Ryktet går

Ledsen att jag inte bloggat under dagen men jag har befunnit mig i den stora huvudstaden och jobbat hela dagen, kom precis hem. Jag har under dagen plåtat och gjort en intevju för ett reoptage i en väldigt populär tjejtidning. Kan tyvärr inte berätta vilken ännu, men så fort jag får så berättar jag! Väldigt roligt har det varit iallafall! Jag hade med mig min hårochmakeupartist Karin, vilken klippa! Efter plåtingen käkade jag och Karin lunch och hon följde sedan med mig på ett möte jag skulle på.


Åkte sedan hem mot Gävle och mamma hämtade upp mig på stationen. Väl hemma i Hedesunda sprang jag in en snabb sväng på lilla ICA, var där inne i max 5 min ändå verkar jag ha väckt en del uppmärksamhet med mitt toksminkade face och min välstylade frilla. Bara 45 min efteråt får jag ett sms ifrån min kusin som skriver "ryktet går att du har långt hår, visa!" Jag fattade ingenting och såg nog mest ut som ett frågetecken. "va?" svarade jag varpå jag fick svaret "de sa på ICA att du hade varit där med låååååångt lockigt hår". Så snabbt sprids rykten här i lilla mysiga Hedesunda. Ja, jag hade ju varit där i lockigt hår, det var ju sant. Men  jag vet inte direkt om det var särskilt långt? Inte längre än vanligt iallafall, för jag hade inte fuskat med löshår. Det måste ju innebära att mitt hår växt och blivit längre. Det glädjer mig! Något annat som glädjer mig är att jag är ledig ikväll och sitter framför tvn och ser Let´s Dance med glass i soffan.


Några bilder från dagenInte världens mest smickrande bild men den bjuder jag på, HA HA

Karin i sminket


2009-02-06 @ 20:35:55 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


Byte

Många undrar varför jag "bytt" blogg. Det är inte så att jag bytt blogg. Jag har bara skaffat mig en till. Jag fick ett erbjudande från GD att blogga på dreas sida vilket jag tyckte lät otroligt roligt och jag tror att det  hjälper mig att nå ut till fler människor i olika målgrupper. Men det är som sagt var inget "byte" jag har bara utökat det här med bloggandet :) Godkväller / a

2009-02-05 @ 21:50:14 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Nya bloggen

Den nya bloggen hittar ni på http://blogg.gd.se/alice/

2009-02-05 @ 18:26:23 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Svaren

Här är frågor och svar från frågestunden

Postat av: Jessica

visst har du gått på solängen? :)
Svar: Ja det har jag.

Postat av: Felicia

Har du nån gång under ditt liv mått riktigt dåligt under en lång period?

Svar: Nej, inte vad jag vet. Visst har man väl en del dåliga dagar då man helst bara önskade att man kunde glömma allt och bara sjunka genom jorden. Efter hela idolresan var det svårt att ta in allt, jag var rätt förvirrad och så, men jag kan inte direkt påstå att jag mådde dåligt på ett sådant sätt.

Postat av: Anna

Jag tycker att din blogg är jätte bra och intressant och är jätte rolig att läsa :D Har ni slutat med idol turnen nu?

Svar: Tack så mycket Anna, kul att du tycker det. Ja och nej, både och. Turnén har slutat men det hat tillkommit en massa datum så man kommer att kunna se oss tre ute på vägarna eller tag till! :)

Postat av: emelie

hur skulle du beskriva din personlighet?

Svar:  Energisk, Envis och Glad.

Postat av: Undrande.

Umgås du och Anna fortfarande?
Du har inte skrivit så mkt om henne så undrade bara om ni fortsatte att umgås efter Idol även fast du nog har haft väldigt fullt upp=)

Svar: Jag och Anna har inte hunnit ses sedan idol slutade, med tanke på att jag som sagt var har full rulle och Anna med! Men vi hörs och jag saknar henne jättemycket. Vi kommer säkert att ses så fort vi får tid över.

Postat av: Petra:D

Hejhej alice , :D har du ngn gång varit kär i ngn av idolerna ? :D du är sjukt duktig alice :D släpper du ut ngn skiva ngn gång ?

Svar: Nej, det har jag inte. Jag älskar dem allihopa, vi är som en stor familj. Jag tror att det är svårt att se varandra på ett sådant sätt när vi bott och levt med varandra dygnet runt en hel höst, det blir liksom mer syskonkänsla.

Postat av: Mimmi 16 år :)

Asså du är bara bäst Alice!! Jag läser din blogg varje da och tittar om du lagt in nått nytt tusen gånger om dagen. Min fråga är varför du är så otroligt söt?? Nä det är det inte men träffar du några av dom andra idolerna nån gång?
Svar: Tack Mimmi, det var gulligt att du tycker att jag är söt! Ät mycket sötsaker kanske? Det gör iallafall jag, Ha ha. Ja, jag träffar dem så fort jag får tid och möjlighet. Mest Kevin och Robin då såklart eftersom att vi turnérar tillsammans.

Postat av: Fanny

Hej Alice!
Tänkte ställa en fråga eftersom det nu är frågestund.
Innan du kom med i idol, tror du att folk någonsin hade trott att du skulle komma 2:a? Jag menar, var det många som sa att du sjöng bra?
Det gör du verkligen! 
Svar: Tack så mycket! Nej, jag trodde aldrig att jag skulle komma så långt. Jag har fortfarande inte fattat vad jag varit med om!

Postat av: Kalle

Vem kom du närmast i idol förutom Anna? Vem tycker du var/är roligast, sötast, mest omtänksam?
Sedan vill jag bara att du ska veta att du är en fantastisk sångerska/artist, och en bra förebild för unga tjejer. Sedan är du också ruskigt snygg. ;)

Svar: Oj, tack så mycket, vad glad jag blir! För mig är det viktigt att vara en bra förebild för andra. Förutom Anna var det Robin B jag kom närmst. De är roliga, söta och omtänksamma hela bunten!

Postat av: anonym

Vilket är ditt bästa minne från Idol? :)

Svar: Hela resan har varit hel fantastisk. Men visst har vissa "moments" varit mer speciella. Den stunden då Peter läste upp mitt namn och det blev klart att jag kommit till final var helt makalös.

Postat av: Nalita

Är det folk tex från din skola som du aldrig har pratat med som har försökt att bli din vän bara för att du har blivit känd?

Svar: Ja, det händer!

Postat av: olivia

Alice, kommer du ihåg mig,ella&fia i skellfteå som gav dig massa saker och var/är galna i dig? Vi saknar&älskar dig, hoppas vi ses igen!!!!!<3

Svar: Såklart jag kommer ihåg er!

Postat av: Alice

Fin bild! Jo, jag undrar vad din favoritmaträtt är. Kanske lite vanlig fråga, men iallafall! Jag vill veta :p

Svar: Hmm, svår fråga. Jag gillar det mesta. Kyckling oavsett hur det tillagas går alltid hem hos mig. Fint namn du har förresten!

Postat av: anonym

hejsan alice ! hur gåre med musiken för dig nu?och haru kontakt med några andra från idol förutom robin ?:)

Svar: Det går bra, jag fortsätter att kämpa för min dröm om att få en karriär och få släppa en platta. Ja, med de flesta faktiskt.

Postat av: Davve

För det första, superbra blogg läser varje dag! :) För det andra: du är fanimig bland det vackraste jag sett, och grymt cool bild! =) nu till det stora, vilken/vilka fråga/or ska man ställa, hm, svårt.. Vilken sport rankar du högst, fotboll eller hockey?
är du en kaffedrickare?
pussar och kramar!

Svar: Tack Davve, det värmer! Oj, svår fråga. Jag gillar både fotboll och hockey, men jag får nog ta och säga hockey ändå, Ha ha. Ja, en kaffedrickare är jag, om jag får mjölk i kaffet. Annars är jag nog mer en lattetjej, chailatte är gott, te är också en favorit.

Postat av: Hanna

Hej Alice ... ja jag har lite frågor till dig ! hihi :)
Vilket är ditt favorit framträdnande i idol ? :)
Vilket är ditt favorit program på TV ?
Vem är din favorit artist ?
Vad är ditt roligaste "favorit intresse" typ vad gör du helst på fritiden om du inte ska sjunga och upptärda ?
Vad är ditt mobil nummer ? (nej jag skämta ! :P)
Hur många olika musiktävlingar har du varit med i ?
Är det något speciellt du absolut vill göra inom dom 5 kommande åren ?
Vad har du tränat för sporter när du var mindre ? I vilket lag / grupp spelade du i då ? (om du spelade alltså) :)

Svar: 
1. Hmmm, svårt att svara på. Jag gillade rocktemat, 90tal och abba var nog roligast, och så finalen såklart!
2. Idol såklart ;) men förutom det gillar jag att se serier som "desperate housewifes" , "Sex & the city" och "gossip girl".
3. Jag har ingen speciell favoritartist jag gillar väldigt många olika och tar inspiration och influeras av många. Beyonce, Natasha bedingfield och Alicia Keys är väldigt bra tycker jag.
4. All min fritid går åt till sången och musiken, det är det jag älskar att göra. Annars umgås jag med mina vänner och min familj!
5. Ja, det verkars som om några där ute i landet trots allt fått tag i mitt nummer ändå, hur nu det har gått till!? Det är inte roligt när ni ringer på min personliga mobiltelefon och inte ens har något att säga mig, okej? sluta upp med det tycker jag, jag skulle bli väldigt glad om jag fick ha sådana saker privata.
6. Inte så många, kanske 4 eller något!?
7. Inom de kommande 5 åren vill jag få en framgångsrik karriär som artist, det är mitt mål och min dröm.
8. Fotboll, dans, yoga och en massa hit och dit. Fotboll spelade jag i Hedesunda IF.Postat av: carro

det är klart vi gillar att läsa din blogg:)
måste säga att du är mke kortare i verkligehten;p, var och såg dig i arvidsjaur men du var lika bra och söt som alltid:)
vad saknar du mest från idol?

Svar: Jag saknar allt från idol, hela resan. Alla människor runt omkring och allt roligt vi fick göra.

Postat av: Sara

Skoj me frågestund! ;P
Hmm..
Vem e mest fåfäng, Robin eller Kevin??
Svar: HAHA, oj. De är väldigt fåfänga både två, på ett positivt sätt!

Postat av: Lisa

Hej Alice! En riktigt lam fråga kanske, men vad är din favoritfärg?
Ha det bäst :)
Svar: min favoritfärg är nog grön, men jag gillar alla färger. Rosa, svart, vitt, grått osv.

Postat av: Mikaela Berninge

frågor:
1. kommer du uppträda i Gävle någon mer gång?
2. favorit godis?
3. bästa skönhetstips
Svar: 1. Ja såklart, jag har redan en del spelningar inbokade i Gävleområdet. Återkommer om det!
2. Choklad tror jag!
3. Skönhet handlar inte bara om det yttre, skönhet kommer också inifrån. Det är viktigt att kroppen mår bra, att sova ordentligt, träna och äta rätt gör att kroppen mår bra vilket resulterar i att också det yttre mår bra. Det är också viktigt att själen mår bra tycker jag! 
Eftersom att man i mitt "yrke" sminkas på en massa olika ställen med olika typer av produkter dagligen är det viktigt för mig med rengöring. Jag är noga med rengöring och att ta hand om huden. När jag är ledig försöker jag låta huden andas och vila från smink så mycket som möjligt.

Postat av: Billy

Hihi skulle vi inte gilla att läsa din blogg så skulle vi inte vara här. Vi vill ju veta hur det går med mr. Bengtson såklart, men är det hemlis så får vi ta det. Det är ändå en liten höjdpunkt på dagen att få höra hur du har det älsking-alice :) :) Frågor? hmmm...
När får vi höra något nytt med dig? Typ skiva? (Jag behöver dig i min stereo snart, din röst är som en superskön kram och min tjej är i tyskland så jag fixa snarast!)
Svar: Vad roligt att höra att du gillar att läsa min blogg! Jag hoppas att det blir snart såklart! Jag hoppas att jag kommer att få släppa en platta snart. Å andra sidan vill jag hellre göra en riktigt bra platta istället för att stressa fram något som inte blir perfekt.

Postat av:

Hur lång är du ? <3

Svar: 1,56, inte så lång med andra ord.

Postat av: Elin Gotland.

Hej, bara tänkte på att när du sjöng heavens on fire, och fick reda på vad kiss tyckte om den, vilken känsla fick du då? det måste ju ha varit helt underbart eller har jag fel? :P för övrigt gillar jag dej en massa.. Du, Robin och Kevin skulle verkligen vara kvar till slutet:D såg er när ni var på gotland, helt underbart! :P
Svar: Det är otroligt ärofyllt och mäktigt med kissgrejen. Det gör mig jättestolt!!!

Postat av: Linnea Gröning

Åh vilken otroligt söt bild på dig Alice (: Åh, frågestund. Va ska man fråga? Jo såklart

Ska du ha någon spelning eller något liknande i Stockholm eller någonstanns här omkring södermanland? (: Du är bäst <3

Svar: Tack söta du! Ja, det hoppas jag. Det kommer jag säkert att ha här framöver under våren eller sommaren.


Postat av: Loo

Vad är det roligaste respektive tråkigaste med att vara igenkänd överallt!?

Svar:  Det tråkigaste med det är att det är svårt att ta ett privatliv, det går inte att göra vad som helst när man är en offentlig person. Ibland har man t ex bråttom och så kommer det en hel skolklass som stannar och vill ha autografer. Men det är alltid roligt när folk känner igen mig på stan och kommer fram och gratulerar och så, de flesta är så himla gulliga! :)


Postat av: Issa

Klart bloggen uppskattas! Man kan ju inte förvänta sig att du ska läsa eller svara på alla kommentarer, det är definitivt tillräckligt att du tar dig tid att skriva lite längre inlägg (märktes under idolperioden att det var lite sådär med den kvaliteten).
Min fråga blir, vad tyckte du om Narnia-filmen? Och har du läst böckerna?

Svar: Jag älskar narniafilmerna, den andra var dock lite mörkare och läskigare än den första. Men den var ändå otroligt mysig. Jag har läst den första boken.

Postat av: Lena

Hej! Träffas du och Anna, har ni kontakt fortfarande? Tycker att du och Kevin var värda finalister, förresten, du och robin är mega söta ihop även om ni kanske inte är ihop!

Svar: ja, vi har som sagt var kontakt fortfarande. Tusen tack!

Postat av: Angelina
och hur känns det från att ha blivit "kändis" på sådan kort tid?
Svar: Det är rätt omtumlande men det är inget som stör mig, jag trivs med det. Jag kan inte förstå hur folk kan veta och bry sig om vem jag är, det är helt overkligt!

Postat av: Josefin

på idols hemsida står det att man måste fylla år innan den 1 maj det året man söker för att få vara med, stämmer det? :( för i så fall måste man ju vänta ett helt år till om man råkar fylla år senare på året?

Svar: Ja, så är det.  Jag som fyller senare än 1 maj fick vänta ett år.

Postat av: anonym

vilken parfym använder du?

Svar: Lite olika, just nu "Clean"

Postat av: anonym

är du kär eller intresserad av någon?

Svar. Ja!

Postat av: malin

hur gammal är din syster?

Svar: 14 år

Postat av: Alexander

Gillar du fortfarande Torres i Liverpool/Spanien?
Svar: Ja, såklart jag gillar Torres

Postat av: Jennifer

Hejsan Alice!
Tycker du det är jobbigt när typ dina fans ringer hem till dig?
 Svar: Mest synd är det nog om min familj. Det bor ju fler här i huset.

Postat av: Linn fråga:
vad är det för grej ni har i örat när ni sjunger? vad fyller den för funktion?
Svar: det kallas "inear" och är medhörning. I öronsnäckorna får vi ljud, man hör bättre med sådana och medhörning är otroligt viktigt. Annars brukar vi ha monitorer som ljudet kommer ur, men just i globen funkar det inte utan "inear" då det är så stort.

Postat av: Julia

JAG BEHÖVER VERKLIGEN DIN HJÄLP! På idol-finalen så satt jag bakom scenen och såg en tjej med hörlurar papper och baggy jeans springa runt. Hon sa till när du skulle gå in på scenen bl.a. och sprang runt och gjorde allt möjligt. Precis det yrket vill jag ha men jag vet ju inte vad det heter??

Svar: Hon heter Ellie och är studiokvinna

Postat av: Sofie

Hej, jag hörde i en intervju med dig på The Voice där du sa att det "inte är så coolt att sjunga på svenska". Vad menade du med det? Att alla svensksjungande artister är dåliga? Vad tycker du om till exempel Håkan Hellström? :)
Lycka till med karriären nu, du är väldigt duktig!

Svar: Nej, jag sjunger själv på svenska ibland så det är inte töntigt. Men min röst har en tendens att passa bättre till engelska, tycker jag själv. När jag sjunger på svenska låter det rätt snällt och det var det man menade med "inte s coolt". Håkan Hellström är grym.

Postat av: A

kan du spela några instrument och är du bra?
vad tkr du om för egenskaper hos en ev pojkvän?

Svar: Jag kan spela piano och gitarr. Oj, det var svårt att svara på. Jag vet faktiskt inte eftersom att jag inte har någon. Han ska vara snäll, omtänksam, smart, rolig och allt det där. Se bra ut och klä sig snyggt.

Både du och Robin har sagt att ni är så tighta för att ni umgicks hela hösten.
Men har du aldrig tänkt på att det kanske finns något annat skäl till att ni står varandra nära?

JAG tror att ni är tvillingsjälar.

Svar: Ja, det har jag faktiskt aldrig tänkt på. Så kanske det är !?

Postat av: Charlotte

Hur känns det att höra Kevin Borg på radion med "Every bit of me" , eftersom det kunde blivit din låt, och du tycker om den så mkt? känns det inte konstigt?

Svar: Jag hade såklart önskat att den var min, jag älskar den låten. Men Kevin gör den otroligt bra!


Postat av: Jossan En fråga; Är det någonting mellan dig och Robin B? :) ni är så sjukt söta tsm!

Pstat av: Sanna

är du och robin mer än vänner? ;) tycker verkligen ni passar ihop, hihi :)

Postat av: anonym

är dt ngt mellan dig och robin ni är nämligen sjukt söta ihop?
Svar:  Det här är den mest förekommande frågan på min blogg just nu, inte bara på bloggen. Nej, vi är inte ett par. Vi är bästa vänner dock och har kommit varandra otroligt nära under idoltiden. Men något mer än vänner är vi inte, kul att ni tycker att vi är söta iallafall.

Postat av: CARRO

är du oskuld?

Svar: Alltså ursäkta, men vad är det här för fråga liksom!?


Det var allt för den här gången, jag har svarat på så många jag hunnit hoppas att ni är nöjda med svaren. Kan ju tyvärr inte svara på alla, men det kommer fler frågestunder, det lovar jag!2009-02-05 @ 18:25:23 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Ny blogg

Jag börjar idag blogga på GD.se men kommer att behålla den här bloggen också såklart :) så nu får ni två bloggar att följa ;) Kommer iochförsig skriva ungefär samma saker, men iallafall. Ska prova den idag och länkar den senare.

Såg att det rullat in hur många frågor som helst! Kul :) ska ta och svara på dem senare idag/ikväll.


bjuder på en sjukt bra låt, ännu bättre i den här remixen!


Nu ska jag ta en snabb sväng in mot stan.
2009-02-05 @ 10:46:15 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


fördriva tid på tåget

Sitter på tåget hem. Det tar 5 h att åka tåget från Borås, 2 byten. PUH. Drygt! Har pratat med världens bästa mia i telefonen en bra stund. Hon är verkligen världens bästa, tack för att det finns sådana människor alltså! Jag tror att Mia var precis vad jag behövde idag. Mia har varit med hela hösten somn inslagsproducent så det är så lätt att prata med henne om hela resan, hon fattar!
Tjejerna är fortfarande i Chamonix, jag saknar dem men vi smsbombar varandra om dagarna,HAHA.

Någon skrev och frågade varför jag ens hade en blogg när jag inte svarar på kommentarer? hmmm, jag hinner inte svara på alla kommentarer och jag bloggar för er läsares skull. Hoppas att ni gillar att läsa min blogg. Många vill att jag har frågestund. Så nu startar jag en. Fråga på, den avslutas imorgon!hej så länge.

2009-02-04 @ 18:24:42 Permalink Allmänt Kommentarer (140) Trackbacks ()


Hänga på ICA

jag följde med Robin till skolan i Tranemo, han skulle på viktigt möte så jag fick trevligt sällskap av Benji och Linus. Vi åkte till ICA och fikade, HAHA. Skitkul att träffa dem iallafall, härliga pojkar. Jag och Robin lunchade megagod kebab och nu ska vi titta på film. Den nyaste Narnia, vad den nu heter. Ingen av oss har hunnit se den i höst eftersom att vi haft full rulle med idol, haha. Så det ska bli spännande att se den. Jag älskar den första filmen så risken att jag blir besviken på uppföljaren är väl rätt stor eftersom att jag har så höga förväntningar. Det brukar oftast vara så för mig....


bloggar senare igen. PUSS
2009-02-03 @ 12:55:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Idag har vi haft en jättetrevlig dag. Vi började med att äta en lång frukost och slappade ett tag innan vi åkte in mot Borås där vi mötte upp Alexander "kocken" , vår idolkompis och hans flickvän. Vi började med att ta en fika på ett jättemysigt fik ner mot ån (viskan). Efter det blev det lunch, sushi på ett jättebra ställe. Vi satt i flera timmar och pratade om allt och inget :) Alexander tog oss sedan till hans resturang sonm han och hans pappa äger och det blev ännu en kopp kaffe. Vi åkte hem och följde sedan med till Svenljungas badhus där vi bubblade och badade en sväng, det blev sedan hem och käka tacos och just nu sitter vi och väntar på att prison break ska börja. För att sammanfatta dagen har vi alltså mest ätit, HAHA. Trevligt har det varit iallafall, ledsen att jag inte hunnit blogga på hela dagen, min internetuppkoppling har dessutom krånglat.

Har tagit bilder med mobilen idag vilket verkar funka bättre med den här datorn. Mwn hörrni, det uppskattas INTE när ni snor mina bilder här på bloggen och använder dem själva på facebook och så! Det uppskattas INTE, INTE, INTE!!!2009-02-02 @ 21:16:37 Permalink Allmänt Kommentarer (47) Trackbacks ()


Åka tåg

gör mig rastlös, iallafall när man åker långt. Jag och Robin tog tåget från Fagersta och är nu påväg ner mot lilla Svenljunga, Ledsen att jag inte hunnit blogga idag men vi har idag haft två signeringar vilket betyder att vi har haft full rulle hela dagen och stressat fram. Är helt slut men det har varit en rolig dag. Mycket publik i både Avesta och Ludvika.
Tack för att ni kom! Nu vill jag helst bara lägga mig ner att sova, men vi har några timmar kvar innan vi når vår slutstation,
Provar just nu mitt nya mobila bredband på min minilaptop förresten, vilket verkar funka jättebra! Robin frågar skeptiskt varför jag har ett guldfärgat USBmodem dock. För att min pappa tyckte att det var snyggt svarade jag tillbaka. Det ÄR snyggt!Min kamera är just nu osams med den här datorn verkar det som. Ger er bilder när det vill funka!

Pusssss
2009-02-01 @ 19:47:42 Permalink Allmänt Kommentarer (49) Trackbacks ()


RSS 0.91