CINDERELLA

Ta en snabb liten härlig resa på torsdag och åk med Viking Line och Cinderella. Jag ska ju sjunga där på torsdag! Så BE THERE!
2009-06-30 @ 21:47:31 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Marängswiss

Jag har blivit beroende. Utav marängswiss. Riktig marängswiss! Hemmagjord på äkta grädde, egen tillverkad chokladsås och mumsig vaniljglass. Det är så fantastiskt gott. Inte lika nyttigt som gott tyvärr. Kom precis hem från en trevlig kväll hos grannarna. Vi har haft tacokväll med marängswiss till efterätt och kollade sedan på allsången där min käre vän Johan var med. Är mycket stolt! Han är en riktig stjärna. Likaså hans bror!

Min granne Wille har förresten vart med om en läskig moppeolycka. Han går nu på kryckor och har sytt hela foten (ser det ut som iallafall). Det ser hemskt ut och jag tycker så synd om honom :/




Jag har förresten fått en mental coach! HA HA. Det var min vän Ludde som själv erbjöd sig att bli min mentala coach, han tyckte tydligen att jag behövde en, haha! Så det är ju perfa!

2009-06-30 @ 21:46:23 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Att bo på landet

Idag har jag legat på stranden. Så skönt! Det är så härligt att bo på landet på sommaren.




Jag och mina supersnygga dansare Elin och Sacha i lördags.
2009-06-29 @ 22:34:41 Permalink Allmänt Kommentarer (22) Trackbacks ()


Sommarkrysset...

Var fantastiskt kul! Tack till alla som var där! och tack till alla er som satt hemma framför tvn.

Var lite sjuk, och idag är jag ännu värre.suck... ska snart iväg på signering och låter som en kråka.






jag & Lasse förlorade tävlingen men var glada ändå, haha



2009-06-28 @ 12:21:13 Permalink Allmänt Kommentarer (28) Trackbacks ()


Sommarkrysset

GLÖM INTE ATT TITTA PÅ SOMMARKRYSSET IKVÄLL TV4 KL.20.00


2009-06-27 @ 13:10:58 Permalink Allmänt Kommentarer (33) Trackbacks ()


The proposal

Kom nyss hem från bion. Såg "the proposal" tillsammans med Janet, Freddan och Hanie. den var en otroligt bra film! den bästa jag sett på länge! Nu ska vi till ambassadeur på "sexandthecity-kväll". Blir nog jätteroligt, jag är ju som ni vet ett stort SATC-fan.


angående nickstar. Så sitter jag bara i juryn. Jag väljer inte ut bidragen som får delta utan bedömmer bara de tävlande på plats i tävlingen under turnén. Fortsätt skicka in bidrag på www.nickelodeon.se Skynda! :) 



2009-06-27 @ 00:31:53 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Stranden

Okej, angående förra inlägget menade jag såklart USA. Skrev okoncentrerat medans jag tittade på matchen och det resulterade i en massa fel i inlägget. Sorry!


Idag har jag legat på stranden hela dagen. Jättehärligt!

tunika: "Saint Tropez"
Solglasögon: Granit



Jag har tappat sugen att blogga lite faktiskt. Inte roligt alls längre. Man har ingen lust att skriva långa och roliga inlägg med massa bilder när man får rasistiska kommentarer som tack....
2009-06-25 @ 19:31:45 Permalink Allmänt Kommentarer (44) Trackbacks ()


Fotboll

Lunchade med min kusin idag. :) Vi gick till "Berggrenska" här i stan och satte oss och hade det trevlig ute i solen. Efter det åkte jag till Bella där jag hade en trevlig eftermiddag med henne och Karin. Vi låg ute i solen och pratade om både det ena och det andra. Pluggade lite körkortsteori gjorde vi också (mest Bella).



Nu sitter jag och tittar på fotboll. Spanien mot USA . Jag undrar om Fernando Torres skulle vilja gifta sig med mig!? Fast han har ju både fru och barn, men vad fasen. Man kan ju få drömma iallafall ;)
2009-06-24 @ 22:14:26 Permalink Allmänt Kommentarer (20) Trackbacks ()


Akut nageltid

Jag har fått en akuttid hos min nagelteknolog. Hallelujah! Gelen som jag har som "överdrag" ovanpå min manikyr för att manikyren ska hålla längre och jag ska slippa göra om den varje dag har lossnat och halva nageln följde med. Fastän det alltid är fullbokat på salogen tog hon emot mig på en akuttid. Måste fixa det tills på lördag! Hon tar emot mig på sin lunch. Det är så snällt! Hon räddar min vecka, woho!

Okej, det här lät töntigt... det blev ett inlägg om en nagel men sak samma.


Jonathan smsade igår och skrev "nu drar jag till grekland, woho". Då hade jag lust att bara kasta telefonen i marken. SÅ avis blev jag! Det känns ju sådär att veta att jag också hade kunnat få följa med. Fast å andra sidanär det ju fint väder här hemma nu också. Dock jobbar jag hela helgen men i eftermiddag tänkte jag ta en sväng förbi Bella och lapa sol med henne på altanen.



Nämen titta vilken mysig bild. "nickstar-juryn med svampbob", hihihi
2009-06-24 @ 11:27:31 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Krasch

Min dator har kraschat, därav detta bloggstopp. Nu är jag hemma igen. Det gick mycket bra idag, barnen var nöjda och glada och jag hoppas att jag kunde tillföra något och inspirera dem. Tåget hem var försenat, gissa om jag var grinig!

Bloggar mer imorgon.

Tack för alla namnsdagsgratulationer iallafall ! :)
2009-06-23 @ 22:53:09 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Skara

Jag sitter i solen och mumsar glass. Extremt mycket glass, extremt dyr men också extremt god! Glsss med smaker som "vitchokladtryffel", "Passionsfruktspannacotta", "blåbärscheesecake" m.m. Lätt den godaste glassen jag ätit på länge. Godare än B&J´s. Och det mina vänner säger jag inte i första taget! De har en fin kyrka här i Skara också. Om jag någon gång i livet ska gifta mig kanskejag borde göra det här!? Fast i Tranemo har de också en fin kyrka. Eller så ska jag kanske gifta mig i Las Vegas? Eller varför inte på en tropisk strand på Hawaii? Hmm... Eller så ska jag kanske inte gifta mig alls. Den som lever får se....

2009-06-22 @ 16:49:55 Permalink Allmänt Kommentarer (21) Trackbacks ()


Solen kikar fram

Idag äör det fint väder. Det känns som om det var månader, eller till och med år sedan solen tittade fram senast. Typiskt nog åker jag iväg idag när solen kikar fram. Ha ha. Dagen började allt annat än bra. När jag satte mig på bussen imorse mot tågstationen insåg jag att jag hade glömt mobiltelefonen. Det är det absolut värsta som kan hända! Jag håller alltid hårt i min telefon och klarara mig inte en minut utan den! Katastrof! Jag bönade och bad busschaffören om att snabbt få springa och hämta den och snäll som han var väntade han på mig. Tusen tack snälla busschaffis. När jag väl kommit på tåget inser jag att detta kommer att bli jobbigt. Tåget är smockfullt! Inte någonstans finns det plats. Det slutar med att jag får ställa mig i bistron. När konduktören kommer ska jag köpa mig en biljett. "645 kr" säger han. "du måste skoja" svarade jag. Menar han att jag ska betala 645 spänn för en tågbilett från Gävle till Sthlm när jag får STÅ UPP I BISTRON?! Efter lite fjäsk får jag ner priset en hundring. Väl framme i Sthlm gör jag ett tågbyte. När jag bytt tåg och lyckats leta upp min plats inser jag att jag ska sitta med en småbarnsfamilj. När jag sätter mig ner på min plats börjar ungen skrika. Skrika högt och gråta. Mamman försöker lugnande säga " men det är hennes plats. hon måste få sitta där". Men nej, ungen slutar inte skrika. Så istället flyttar jag på mig. Jag blir bortkörd från min plats. Nu sitter jag på någon annans plats och bara väntar på att någon ska komma och säga " det där är min plats" så att jag blir tvungen att byta igen. Suck... Jag hatar verkligen när man får flytta runt, runt på tåg.


Nu är jag iallafall påväg till skara där jag ska vara workshopledare imorgon...













2009-06-22 @ 12:44:29 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Mat, mat och mat

Man bara äter och äter och äter under högtider som denna. Jisses vad jag har proppat i mig under helgen. Inte bra! Det har annars för övrigt varit en trevlig helg för mig, även om det hände något mycket hemskt inatt här i byn.


Min digitalkamera pajade som sagt under helgen så jag köpte en ny idag. En som är ungefär likadan men bättre, någon slags uppdatering tydligen. Så nu blir det väl bilder igen här på bloggen. Har fortfarande inte fattat vad somn är felet med min mobilblogg. SUCK!


Nu ska jag sätta mig på altanen och proppa magen full med jordgubbar. Sedan ska jag börja packa. Imorgon åker jag på jobb igen.


Så här såg det ut på signeringen i fredags

2009-06-21 @ 19:08:10 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


ILSKA!

Min mobilblogg har slutat fungera.... GAAAAAAAAAAAAH
2009-06-21 @ 12:00:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Teknikska problem...

in mobilblogg vill inte funka och min digitalkamera gick sönder igår! Attans!





Ja nu ska jag iväg på 60-års kalas iallafall!



bjussar på en skön bild,hihi
2009-06-20 @ 16:40:41 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


GLAD MIDSOMMAR

Tack Sara för en jättetrevlig kväll! Idag blir det midsommarfirande och fest igen :)



Bästa Bella och jag



Söta Sara och Frida



Nu ska jag hoppa in i duschen. GLAD MIDSOMMAR! Hoppas att ni får en trevlig dag och afton...
2009-06-19 @ 11:46:59 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Utan titel

0-4b256af2c2bc5b8c4536bab9d9462163.png

2009-06-19 @ 02:02:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


MYSIGT VÄRRE,TROTS VÄDRET.

0-2cc3c4341d3270528c9dd1aec66ab590.png

MYSIGT VÄRRE,TROTS VÄDRET.

2009-06-19 @ 01:47:43 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


GRATTIS SÖTA SARA!

-c20d3341ea5727cf4aec1e719cf87b5.png

GRATTIS SÖTA SARA!

2009-06-18 @ 20:42:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Regn

Nej! Det var ju sådant fint väder igår! Attans... Ikväll blir det ut till en stuga med tjejerna och fira Sara 18 år, tjoho!





Nu är hemsidan nästan klar! :) Ta en titt...
www.alicesvensson.se
2009-06-18 @ 14:48:40 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


NR 21

Jag ligger som nr 21 på singellistan fastän singeln inte ens kommit ut ännu! Det är häftigt ! :) Singel släpps nu i veckan, så håll utkik i butik. Under tiden kan ni köpa den på itunes!





Fattar inte varför det blir så dålig upplösning när jag mobilbloggar ibland? Det stör mig verkligen!

2009-06-17 @ 19:37:18 Permalink Allmänt Kommentarer (16) Trackbacks ()


karin. Nu...

4936275e2755a67016051006a18ed397.png

karin. Nu droppade karin in.

2009-06-17 @ 14:55:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lunch. Vi har så himla mysigt!

15bb0cff708d46238feed16f2e71a9c5.png

Lunch. Vi har så himla mysigt!

2009-06-17 @ 14:21:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi har filmat sedan 10 i morse.

0-138dfa372a9f8d45646ea1938cbb32c3.png

Vi har filmat sedan 10 i morse. Tack och lov har ju vädret varit bra! Marie berättade att hon hade hört att det tydligen inte varit såhär kallt i juni någonsin sedan de började mäta temperaturen här i sverige, för mer än typ 80 år sedan alltså. Helt sjukt! Vart är sommaren? Nu är vi påväg hem efter en lång dag iallafall,jag och svampbob.

2009-06-16 @ 19:34:30 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


Vi jobbar och sliter

0-5421687350be4d49738c6a5133a18a51.png

Vi jobbar och sliter

2009-06-16 @ 14:58:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag och svampbob är hos marko oc

2dc453af92ed4bcca5270e91e3beb9a7.png

Jag och svampbob är hos marko och busar!

2009-06-16 @ 11:11:05 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sötast idag!

3cafa09a0da8b927e0511bcebe164749.png

Sötast idag!

2009-06-15 @ 22:37:22 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Vill du ha smink? Thea har ritat

59708b9b727df1f124a73e07d7af199d.png

Vill du ha smink? Thea har ritat smink och frågar om jag vill ha.Det ska börjas i tid!ha ha

2009-06-15 @ 13:53:29 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


ajabaja!

2629f06b8f1225e3da6cbee33bdbe024.png

ajabaja!

2009-06-15 @ 13:49:21 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Sitter och testar mobilbloggande

317d1dea05c5cd329cc76d378ab3cde7.png

Sitter och testar mobilbloggande och mumsar jordgubbar!

2009-06-14 @ 21:25:20 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


IM BACK

Hemma igen efter fantastiska dagar i London. Direkt från London till Barkarby där jag fick hoppa in istället för min käre vän Johan Palm. Jag är heeelt slut! Skulle egentligen ha jobbat medm MTV och nickelodeon imorgon tillsammans med EMD och Markolioo men det blev inställt p g a vädret. Skitväder! Hemskt att komma hem från fina London och mötas utav det här vidriga vädret.

Jocke och jag anlände till London på torsdag morgon och träffade då mannen som producerade min video, Iain hette han. Provade klädet m.m. Sedan tog vi en sväng in mot stan där vi strosade runt Picadilly, oxford street osv.  Vi bodde ungefär en halvtimme ifrån centrala London i Greenwich som det heter. Jättemysigt! Jag gillar verkligen London, men jag skulle få spunk utav att bo där. Alldeles för mycket trängsel och folk överallt för att orka i längden. Under fredagen började vi jobba.Vi filmade från kl.7 på morgonen till sent på kvällen (runt 21 tiden). Kameramannen som filmat videon heter Pete och är grym, han har b la filmat både JLo och Beyonce. Jag hoppas att videon blir bra!

Picadilly, (jag ser ut som barbapappa eftersom att det blåser, hihi)




Delar av teamet.





Bjuder på fler bilder en annan dag...



Idag har jag som sagt var haft spelning och nu är jag äntligen hemma.


Media Markt vet vad man vill ha i logen ;)

2009-06-14 @ 19:39:20 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks ()


LONDON!

Jag befinner mig för tillfället i London där jag spelar in musikvideon till ''lady luck''! Är tillbaka efter helgen. Lovar att catcha upp då! puss.
2009-06-11 @ 13:45:40 Permalink Allmänt Kommentarer (24) Trackbacks ()


Södersjukhusets Akutmottagning

Gick upp tidigt imorse. Kl.8 blev jag upphämtad av Jocke och fick reda på att tvinspelningen blivit uppkjuten eftersom att den skall spelas in utomhus och det spöregnade imorse., Vi satte oss istället på ett mysigt fik och käkade frukost. mindre än en timme senare hade jag fått stora, röda utslag över hela kroppen och vat svälld i hela antisktet. Jättehemskt! Kan kanske varit någonting jag ätit under frukosten, GIck iallafall till vårdcentralen där jag inte fick någon hjälp. Istället skjutsade Marie mig till akuten på södersjukhuset där jag fick hjälp efter lång väntan. Varför ska det alltid ta sådan lång tid? man hinner ju för sjutton bli bra igen innan man får någon hjälp. Blev först hämtad av två sköterskor som tog prover, stack nålar, gav mig syrgas och det ena och det andra. Fick sedan träffa ännu en sköterska och vänta på en läkare. Efter lång väntan kom äntligen en läkare som kollade mig och frågade mig en massa frågor. Efter det kunde hon kontatera att det blivit någon slags allergiskchock i kombination med stress. Fick vänta ännu en lång stund innan jag äntligen fick mediciner och kunde åka därifrån. Tvinspelningen blev uppskjuten och nu är jag påväg hem för att spela i Gävle ikväll. Furuviks parken, be there!

Sedan åker jag direkt från spelningen ner mot Sthlm igen för imorgon/inatt flyger jag och Jocke till London för att spela in musikvideo till "Lady luck". Nu ska jag vila. Hörs sen.,.
2009-06-10 @ 14:28:23 Permalink Allmänt Kommentarer (24) Trackbacks ()


Ibland vill man lägga sig ner på marken och skrika och gråta

Min kompis Jonathan ringde nyss och frågade om jag ville hänga med på en resa till Grekland. "ååååh" tänkte jag. Precis vad jag önskar mig just nu. Tror ni att jag har tid för det då? Nej, såklart inte. Jag jobbar självklart den veckan. Jag vill nästan börja gråta nu! Men jaja, vad gör man inte. Jag älskar ju mitt jobb, så det får väl bli en annan gång då. Det gäller att tänka positivt...
2009-06-09 @ 14:41:46 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Intervju

Sitter på kontoret i Sthlm med Marie just nu. Har precis gjort en intevju, nu käkas det sushi till lunch. Lustigt nog spelar de julmusik här inne på kontoret idag. Väldigt stämningsfullt men nästan lite deprierande, vill ju ha sommar! 

Nu ska vi fortsätta jobba och jag ska lära mig ett nytt manus!
2009-06-09 @ 13:10:03 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Handbagage

På torsdag flyger jag till London. Jocke informerade mig precis om att jag bara får ha handbagage med mig på vägen dit. "gulp" tänkte jag som oftast rester med en 45 kg tung resväska. Hur ska detta gå till, det är ungefär som mission impossible för mig....


Min stora feta rosa väska har fått öknamnen "grisväskan" utan min turnéledare. Det är inte så uppskattat när jag kommer med den på turnén då den tar extremt mycket plats och väger tokmycket.
2009-06-08 @ 21:49:49 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Recension

en recension från helgens spelning i Katrineholm

 "Idol-Alice gjorde nog ingen besviken. De väldigt unga fansen var antagligen mest där för att fånga henne på bild i mobiltelefonen och få en autograf. Men hon sjöng mycket bra till de förinspelade ljudspåren.

De här idolerna tas ju fram av nöjesindustrin för att vara dagsländor, men Alice kanske kan växa till att bli något mer än bara "känd från tv". Talang nog har hon i alla fall, det visade hon i Stadsparken i lördags under de fyra låtar som hon sjöng. "

Från Katrineholmskuriren


2009-06-08 @ 16:25:15 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Stressvecka

Den här veckan kommer att bli stressig! Puh! Men det ska väl gå :) Det fixar sig alltid på något sätt. Jag laddar upp inför veckan med kladdkakebak. Jag har bakat en megastor kladdkaka, mums! Nu ska jag packa. Skriver mer senare!


2009-06-08 @ 13:09:10 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Katrineholm T o R

Ledsen för dåligt bloggande! Har inte hunnit! Gårdagen var mycket effektiv och rolig. Spelningen i Katrineholm gick bra trots att det var lite kallt att stå med bara ben ;) Härlig publik! Hade med mig Victoria, Ingrid och Mamma som hjälp och crew igår, hihi. Ingrid fick den trevliga uppgiften att sälja kort, haha. Direkt efter spelning och signering blåste vi hem mot Gästrikland igen. Helt slut efter dagens jobb åkte jag på en middagsbjudning som var mycket trevlig men tog mig sedan in mot stan där jag träffade mycket trevliga vänner och bekanta. Kvällen avslutades fint med en kall nattpromenad ner mot stan tillsammans med Jocke, Mattias och Ludde. Idag väntar möten och en sväng till studion.
 



Signering













"titta, det är en sån här ny krona"





Förresten, fick reda nu på morgonen att jag tydligen kandiderar som "årets Hedesundabo", det ni! Inte dåligt. Nog har jag väl satt lilla Hedesunda på kartan ? ;) Lite iallafall? hihi. Mina motståndade är b la Anton Persson och Jocke Eriksson som båda är extremt duktiga hockeytalanger. Hmm, kan bli tufft!

Nu ska jag springa iväg och ta en dusch...
2009-06-07 @ 11:54:37 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()


KOM TILL KATRINEHOLM!

Imorgonn sjunger jag och signerar i Katrineholm, kl.13.00. BE THERE!
2009-06-05 @ 17:05:40 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks ()


Lunch

Lunchade med Bella idag på vårt stammisställe Java. Jättemysigt! :) Vi hade "klagodag" vilket betyder att vi får beklaga oss hur mycket vi vill över allt som är jobbigt eller allt som helt enkelt inte är som vi vill. Det känns alltid bättre när man fått klaga lite och fått ut allt. Då är allt frid och fröjd igen. Idag klagade vi mest på vädret! Det finns faktiskt inget som är bra med detta väder, usch.





Ibland kommer det kommentarer som inte är jätteroliga att läsa här på bloggen..

HorAlice : Du ser ut som en jävla, jag vet inte vad! Du är ju helt gul -.- Och så är du ju mycket ljusare i ansiktet än på dina tjocka armar. Dessutom ser du ut som en jävla diva i ansiktet.

men för det mesta kommer det fina kommentarer. Tack till alla er som skriver fina och gulliga saker, det är för er jag skriver. Jag blir så glad utav era fina ord! Gillar att ni kommenterar, då vet jag att det är värt att skriva.

lindis : ville bara säga att du är så söt och verkar vara en väldigt jordnära tjej !
forstätt med det du gör, för du rockar verkligen :)
2009-06-05 @ 16:37:16 Permalink Allmänt Kommentarer (35) Trackbacks ()


Photoshoot

Idag har jag plåtat utomhus. Inte allt för trevligt då det blåste storm och spöregnade, men men. Vad gör man inte? På med sommarkläder och ett leende på läpparna :) det syns ju iallafall inte på bilden att det regnar. Rätt komiskt var det iallafall! Ha ha. Bilderna och intevjun kommer vid midsommar tror jag. Håll utkik ;)


Vädret idag har som sagt var varit helt förfärligt, usch! Därför sitter jag nu inomhus i soffan och käkar glass. Det är filmväder, film&glassväder. Så jag unnar mig det idag, hihi.




Här är en bild från en plåtning för Aftonbladet

2009-06-04 @ 21:17:28 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Tandis

Idag har jag varit hos tandläkarn. "Usch vad hemskt" tänker ni säkert nu, men nej, Jag gillar att gå till tandläkarn hur konstigt det än låter. Men jag tycker att det är skönt att få gå därifrån och verkligen känna och njuta utav att ha fina och nypolerade tänder, ha ha. Jag hade så fina tänder så! Raka och blanka och fina! Riktigt stolt kände jag mig. Det gick jag hem och firade med en stor glass. Haha, intev det bästa för tänderna. Dumma mig!


Nu väntar en trevligkväll tillsammans med gänget!


2009-06-03 @ 21:43:33 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


ITUNES!

NU KAN NI KÖPA "LADY LUCK" PÅ ITUNES!!!!!

Skynda, skynda ! :)




2009-06-03 @ 13:51:31 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Bildextra

bjussar på lite bilder från Carolas Julkonsert på cirkus där jag var inbjuden som gästartist. Jättekul och mäktigt. En fantastisk konsert, hon är helt makalös! Det var ju ett bra tag sedan men jag har glömt att visa er bilder från konserten, så här är några. Bättre sent än aldrig!






Kevin och Robin var också med
2009-06-02 @ 23:32:24 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Flyttlass

Idag har jag hjälpt min kusin att flytta. Jag är så avundsjuk på hennes nya lägenhet! Den ligger mitt på stan med världens bästa läge och den är jättefin och fräsch, hon inreder den skitsnyggt också såklart! :) Jättekul och skönt att få lite "quality time" med henne, det blir ju inte att vi hinner ses så ofta nu för tiden då jag är bortrest så mycket och hon jobbar mycket. Väldigt trevlig dag iallafall, vi har konkat hit och dit och monterat ihop både det ena och det andra. Nu ska jag iväg och gratta min kära morfar som fyller år idag.
2009-06-02 @ 17:45:15 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Är du en Nickstar?

Kom precis in från en powerwalk, skönt men knotten är så jobbiga. Knotten har invarderat Hedesunda, USCH! Hur blir man av med dem?

Idag har jag suttit och planerat de kommande veckornas jobb och schemat inför i sommar. Jisses alltså, kaos! Men det ska nog gå tillslut ändå ska ni se, jag älskar ju att jobba. Ett utav sommarens roligaste jobb kommer att bli Nikelodeon/MTV-turnén.




Jag måste tipsa alla er sångfåglar där ute om Nikelodeons talangtävling! En sångtävling där man kan vinna ett skivkontrakt, så passa på och anmäl er på
http://www.nickelodeon.se/ SKYNDA SKYNDA! Det är en grym tävling! Jättekul så missa inte det!

Tycker man inte om att sjunga kan man ändå besöka Nickelodeondagen som den kallas. Vi kommer att besöka Visby, Halmstad, Stockholm, Göteborg och Malmö. Artisterna som deltar är t ex EMD, Amy Diamond, Måns, Johan Palm, jag m.fl. Så be there!
Mer info hittar ni på http://www.nickelodeon.se/nickelodeondagen/

2009-06-01 @ 21:34:07 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Modemingel


Titta vad jag hitta! Modemingel på nightlife.se och jag som front. :) hihi




King´s modefest på Café Opera

2009-06-01 @ 14:22:07 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


RSS 0.91