Recension

en recension från helgens spelning i Katrineholm

 "Idol-Alice gjorde nog ingen besviken. De väldigt unga fansen var antagligen mest där för att fånga henne på bild i mobiltelefonen och få en autograf. Men hon sjöng mycket bra till de förinspelade ljudspåren.

De här idolerna tas ju fram av nöjesindustrin för att vara dagsländor, men Alice kanske kan växa till att bli något mer än bara "känd från tv". Talang nog har hon i alla fall, det visade hon i Stadsparken i lördags under de fyra låtar som hon sjöng. "

Från KatrineholmskurirenKommentarer
Postat av: Anna

Vad roligt för dig! Hoppas verkligen att det går så bra för dig!

2009-06-08 @ 17:14:26
Postat av: HorAlice

TALANG?! Kallar dom det "Talang"? :O Då måste ju jag vara ett underbarn .. -.- (Som om jag inte redan visste det)

Postat av: Anonym

Vad fint skrivet! Grattis:D kram

2009-06-08 @ 18:28:01
Postat av: Anonym

fulefan: är du verkligen så begåvad som du säger? Isåfall borde du ha ett lite mer spirituellt namn på din blogg. Inte bara är det enormt fantasilöst för ett underbarn. Det talar också om en självbild som inte verkar rimlig i förhållande till denna din stora begåvning.

Just a tip for you kiddow

/Lovin'kind

2009-06-08 @ 18:44:40
Postat av: Sid

Kul att det är fler som inser vilken talang du är :) Idol visade att folket gillar dig och tycker du är skitbra och man hoppas att ditt skivbolag också fattar.

Har ni bestämt er defenitivt för att köra på Lady Luck temat och vara radiopoppig för de lite yngre? Du klarar ju varenda genre och skulle lika gärna kunna köra modern funkrock, sexig club eller lugnare vackra låtar och bli en superstjärna vilken väg du än går.

Jag håller iofs inte med om att artister som folk redan känner behöver skapa en image. En okänd artist som vill slå ska nog köra ett visst stuk rakt igenom, men alla känner ju redan dig så det verkar onödigt att låsa dig, eller? Äh, jag hoppas bara att du får låtar som du kan gå in och vara så råbäst i som du är! Du har en otroligt skön röst och är grymt rytm/ton-intelligent. I helhet helt unik. Artisterna kopierar varandra hela tiden men det finns fan bara EN Alice Svensson och när något som det bara finns en av är sjukt bra, det är då det kan bli riktigt stort. Så kör järnet tjejen!

2009-06-08 @ 19:34:58
Postat av: Emilia Kostenniemi

Jag kan minst sagt hålla med. Alice du kommer kunna gå hur långt som helst! Verkligen. Och den där som skriver massa dumma kommentarer "horalice" asså ? jag förstår inte riktigt meningen med det. Han/hon är bara sååå väldigt avundsjuk på dig Alice. Du ska INTE ta åt dig av vad han/hon säger!

Ha det bäst alice <3

2009-06-08 @ 19:35:17
URL: http://emiiiljaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hejhej AliceJag undrar om du kommer att komma till Gotland så att vi kan skrika rösten av oss igen för det gjorde vi när du var här med Kevin och Robin.

2009-06-08 @ 19:44:16
URL: http://johannamolin.devote.se
Postat av: Jenny

HÖRRU, du som kallar dig för "HorAlice" - GÅ O SKAFFA DIG ETT LIV!! Att du ens orkar ta dig din tid att skriva en massa onödiga kommentarer. Så jävla omoget. VÄX UPP, idiot!

Alice, du e skitbra! Skit i va alla avundsjuka säger!

2009-06-08 @ 20:46:29
URL: http://jennypennanstar.blogg.se/
Postat av: annalisa

Ja, Du har verkligen talang <3

2009-06-08 @ 21:45:36
URL: http://annaliisa.blogg.se/
Postat av: Pim

Hördu Fulefan, lägg av! Det du håller på med är inget annat än mobbing. Du tillför inget annat än att du försöker kränka och knäcka en annan människa för dit eget nöjes skull. Så tråkigt och trist att man inte ens blir arg, bara ledsen för din skull som verkar ha det så jobbigt hemma att du måste avreagera dig på en liten tjej.

2009-06-08 @ 22:20:24
Postat av: Anonym

Roligt att du fick en så fin recension. Nu gäller det bara att ha tur att låtskrivarna ger dig bra låtar. Vore kul om det också blev någon soulig låt som du gjorde bra i Idol.

2009-06-09 @ 14:40:00
Postat av: Sissi

söt =)

2009-06-10 @ 09:44:38
URL: http://enligtsissi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback