En röra

Mitt rum är enenda stor röra! Fastän jag försöker hålla efter och städa. Jag har för mycket grejer helt enkelt! Dessutom tappar jag alltid bort allt. Jag har dålig koll på vart jag lägger grejerna vilket resulterar i att varje gång jag letar efter något speciellt tar det ungefär en timme att hitta det. Eller så hittar jag det inte alls... Idag letar jag ett läppglans. Kan tyckas som en extremt sketen och onödig sak, och ja det är det väl egentligen också. Det är bara tanken av att jag inte hittar det som gör mir irriterad och frustrerad, jag måste bara hitta det! Fastän jag har tiotusentals andra läppglans att välja så bara måste jag hitta det där! Bara måste, bara för att. Jag kommer att gå och störa mig på det tills jag hittar det, därför måste jag ju hitta det! Ha ha.På tal om röra... Gävle är en mysig stad, ja på många sätt iallafall. Just nu lite rörig med tanke på att de bygger om hela stortorget. En annan sak som gör den här staden rörig är att det går alldeles för mycket konstiga rykten i den här stan. Ni förstår, det är en rätt liten stad vilket gör att i princip alla känner alla, eller ja åtminstone vet vilka de flesta i den här stan är. Alla pratar om allt och alla! Och precis som i viskleken man lekte på dagis när man var fem år, får detta samma konsekvenser. Från mun till mun vandrar dessa rykten och tillslut finns det inget i det som överhuvudtaget stämmer överens om hur det egentligen var från början. Jag undrar vad folk in den här stan egentligen tycker om mig efter alla konstiga rykten som går... ha ha ha. Jag hoppas dock att folk inte tror på allt de hör. :) Fast jag gillar Gävle , det har sin charm. Gävle känns hemma, det är en mysig känsla.

Nu ska jag käka lunch och sedan fortsätta leta... Sedan ska jag åka till Adam :)


dsc00552


Kommentarer
Postat av: Linnea Gröning

Vi får väll hoppas på att du hittar det där himla läppglanset då :'D Lycka till, hihi. Har skrivit lite om din singel i min blogg, kolla gärna :) <3

Postat av: Sara

Då ska du veta hur det är i lilla Dorotea Alice :P Här får man passa sig för vad man säger :) Men som sagt, det har sin charm och jag kommer aldrig att flytta här ifrån :) hehebtw, din singel är superbra!!

Hoppas allt är toppen.

Kram Kram

2009-05-27 @ 14:48:11
URL: http://legitimo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilka rykten går det om dig?

2009-05-27 @ 15:40:15
Postat av: Emilia Kostenniemi

Känner igen mig i det där, man bara MÅSTE hitta det, annars stör man sig på det. Du är så otroligt mega fin alice ! <3

2009-05-27 @ 15:56:33
URL: http://emiiiljaa.blogg.se/
Postat av: jennifer

haha, jag är likadan :p

2009-05-27 @ 16:11:43
URL: http://sameoldjennifer.blogg.se/
Postat av: Z

Jag har faktiskt hört rykten om dej ;o Mina polare gick i din klass och en klass under så nog får man höra mycket... Fast jag vet ju själv, folk skapar rykten i ren avundsjuka. bry dej inte om dom :)

2009-05-27 @ 17:03:51
Postat av: sofie

oj vad läsktgt! igår läste jag Robison-Annas blogg och hon hade skrivit nästan exakt, med dom orden samma sak om mora som du skrev om Gälva... jaja. tack för en bäst blogg :)

2009-05-27 @ 22:28:39
URL: http://freeak.blogg.se/
Postat av: Alicia

Men åh... gavle ån / bourlongerskogen i solnedgång. Så fint! :D

2009-05-28 @ 09:23:21
URL: http://alvedonspray.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ett tips Alice, köp hårda papplådor med märkning där du kan skriva VAD du har i varje låda! Stäl dem i garderoben om du inte vill att de ska synas..:)

2009-05-31 @ 13:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback