Back on track

Okej, jag vet att jag inte bloggade igår, ledsen för det! Nu är jag tillbaka iallafall. Mycket att göra hit och dit men det är kul! Idag ska jag uträtta lite ärenden och sen försöka hinna träffa mina vänner. Återkommer senare idag/ikväll. Hej så länge..


Kommentarer
Postat av: Moa :)

Alice jag älskar din blogg! den är bäst! du har alltid något intressant att skriva! du sjunger bra du skriver bra du ser bra ut! du har många talanger som kanske inte jag vet men DU ÄGER!!



2009-03-31 @ 11:43:17
Postat av: mirre

har länge undrat vad som egentligen hände med anna? ni var ju supertighta under idol tiden men nu skriver du inget om henne? ni båda var mina favoriter :)

2009-03-31 @ 19:57:27
Postat av: Karolina

Alice Svensson i mitt hjärta!!! Älskar dig så mycket Alice, det går inte att beskriva hur mycket jag tycker om dig Alice! Jag älskar din röst, och jag fattar inte att du inte har fått ett skivkonstrakt än!! Men snälla kan du inte skriva vart det finns en plansch på dig? Skulle bli sjukt glad isf :D:D



Kan man inte prenummerera på din blogg? skulle gärna vilja det. när kommar du och turnérar i Borås eller när kommer du till Borås? vill gärna se dig live<3



Puss&Kram Lycka till med musiken<333

2009-04-01 @ 20:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback