Godmorgon

Godmorgon. Jag är helt död efter igår kväll. En fantastiskt rolig kväll men också rätt krävane, haha. Nu är jag påväg till Shtlm för ännu mer jobb.



 


Kommentarer
Postat av: Anonym

lycka till med jobbet då:) kram

2009-07-23 @ 09:36:37
Postat av: ikke ett fans!

Hej!

Ditt framtrædande hade inte varit något utan Amanda Holmgren igår i Gævle!

Tycker du skall komma ner på jorden lite o vara den du var førr! Utan henne hade du kanske inte varit dær du ær idag!

2009-07-23 @ 10:31:19
Postat av: Linnea Gröning

Hahahah Emilia; "Vi kollar Alice blogg, hon har säkert skrivit att hon ska till Stockholm ;) ironi", din blogg; "Nu är jag på väg till Stockholm för ännu mer jobb", HAHAHA KLOCKRENT! Vi kommer in till stan idag, som vi tänkte innan faktiskt! Om du ser kommentaren så alltså, vi kommer gå omkring jättemkt i centrum antagligen, jag hoppas verkligen att vi ses, saknar dig jättemkt och hoppas att vi lyckas se dig om det är så. Pusspuss! <3

Postat av: Håller med!

Att få storhets redan nu bådar inte gott, kom ner på jorden med bägge fötterna och var glad att folk ställer upp och hjälper dig, och så vitt jag vet var Amanda en av de som hjälpte dig långt innan idol drog igång, hon var dessutom skitbra som kör igår, tillsammans med den andra tjejen.



I den tiden vi lever nu så har alla 15 sekunder i rampljuset Alice, ta vara på dem och din talang och du kommer att stanna kvar i rampljuset, beter du dig som en diva och inte visar att du uppskattar människor som hjälper dig, kommer du snart att glömmas bort.



Att du har talang råder ingen tvivel om, men släng inte bort det genom att halka på ett bananskal.



TC

2009-07-23 @ 13:25:04
Postat av: ???

vad har Amanda hjälpt Alice med innan Idol?

2009-07-23 @ 13:59:18
Postat av: Anonym

Jag såg dig på utescénen igår i gävle och du var så gryyymt bra! Hur häftigt som helst att höra dig live. Lady luck svängde riktigt gott och Fighter gjorde du såå jääävla bra. Du är bäst!! Vad snackar de andra om här? Du var ju inte det minsta divig och tackade alla som var med och hjälpte till på scén och så. Något om ditt uppträdande på Heartbreak eller vadå? Synd att jag inte kunde komma dit. Du är så bäst! kram!

2009-07-23 @ 17:37:47
Postat av: Anonym

jag undrar också vad amanda har hjälpt alice med?

och vad har stackars ALICE gjort som kan vara så hemskt?!?

nä sansa er vetja

2009-07-23 @ 19:07:38
Postat av: Alexandra Westergren

Första gången jag såg dig, och jag ville bara säga att det var rolgit att se dig och körtjejerna. Ni såg alla ut att ha roligt!



2009-07-23 @ 19:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback