Glitter och Glamour

Jobbade först under eftermiddagen med att sätta speaker på tvprogrammen för Nickelodeon vi spelat in i sommar, och som sänds i höst. Jättekul att se det klippta och färdiga resultatet.

Gav mig sedan iväg på premiären utav After darks nya krogshow med Babsan. Först en mycket god middag och sedan en underbar show, exklusiv och så häftig! Verkligen fantastiskt att se! tack Bindefeld och gänget för en supertrevlig kväll!
Naturligvis åkte paljettbåsan på! ( från Ida sjöstedt) Dålig bild, jag vet. Är liksom in action och påväg att ta en kliv fram. Dyker kanske förhoppniongsvis upp lita bättre bilder lite senare, men tills dess får ni nöja er med den här ;)
Sedan blev det efterfest på Café Opera med finestgänget. Där hölls tributeparty för Anna Anka ( ni vet hon från tvprogrammet "hollywoodfruar"). Trevlig fest! Något som dock var chockerande var alla de "AnnaAnkafans" som kommit dit med kameror och autografblock. Nedanför VIPplatån stod kvinnor och bad på knä för att få komma in.
- Kan du fixa in mig?
- Nej, tyvärr. det får du nog fixa själv.
- Kan du inte bara ta en bild åt mig då, eller ta en autograf. Snälla, snälla, snälla! Anna Anka är min idol! Snälla, snälla, snälla! Kom igen!
- Eh.... Näe....
- Meh, ni är ju dumma i huvudet hela högen!
- HEJDÅ!
Jag, Emma och Andreas
Jag, Emma (http://petite.nu/) och Anna ( annalundh.se)
Nu är jag påväg till Gävle.
Dagens outfit är:
Tröja från Koola Anna
Scarf från ?
  • Idag fyller världens bästa Pappa år, GRATTIS. Älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Erika - Bloggar om min vardag & intressen

Hoppas du får en underbar helg Alice!

Kram på dig.

Postat av: JJ

Hej Alice!

Jag vill bara säga att jag än en gång inser hur otroligt duktig du var i förra säsongens Idol 2008. Att du klarade pressen och var så himla duktig genom hela Idoltiden.



Jag är även otroligt impornerad av Johan Palm som klarade det stora trycket från fans och media! Han var ju yngst men var skitbra och en härlig karaktär.



Den här säsongen av Idol är det många 16 åringar som var usla på slutaudition! Jag menar vi minns ju alla när 16 åriga Johan Palm sjöng "Don't look back in anger" och var så jävla bra! Så skön egen karaktär.



Du och Johan Palm skulle vara dte perfekta paret asså! Du är jättesöt och han har blivit riktigt snygg nu! :)

2009-09-26 @ 12:33:21
Postat av: JJ

Jag menar att Johan Palm sjöng "Don't look back in anger" på slutaudition i idol 2008, och var så himla bra! Vilken scennärvaro och utstrålning han hade! Han har fått ta så mkt skit oförtjänt.



Ni borde bli ihop. Han är så himla snygg och du också.

2009-09-26 @ 12:35:17
Postat av: Sandra

söt blogg du har Alice :)

2009-09-26 @ 13:48:15
URL: http://kumpelsandra.blogg.se/
Postat av: E.

Tack för igår sweetheart! Vi syns snart.

Puss!

2009-09-26 @ 13:49:01
URL: http://petite.nu
Postat av: Jen

Åj Alice, jag såh lite av Robin Bengtssons nya musikvideo. Skitbra låt han har och vad snygg han är. Synd att inte du var tjejen i videon som han sjunger om :(. Ni passade så bra ihop asså.

2009-09-26 @ 14:04:31
Postat av: mej

Grattis pappan! Tack för Alice, vi älskar henne!



Förresten tyckte jag Robins låt och video var patetiska. Att jämföra honom med dig är som att jämföra en trehjuling med en Harley Davidson.

2009-09-26 @ 15:03:30
Postat av: Linn (http://honkallaslinus.blogg.se/)

Hälsa din padre grattis :D

2009-09-26 @ 16:31:05
URL: http://honkallaslinus.blogg.se/
Postat av: Jen

Förresten, Robins video är ganska patetisk, men ljust i videon var snyggt. Varför har han bara blonda modelltjejer i videon?! Alice du är ändå finast och sötast. När ska du släppa en ny singel? Du får kämpa på med musiken, Sverige needs u!!!

2009-09-26 @ 17:44:59
Postat av: Jen

Kan du inte ha samma frisyr som du hade när du sjöng Destiny's Childs låt i Idol 2008? skulle vara fint till fest eller nåt :) Frisyren du hade när du sjöng Heavens on fire var också jättesnygg!



Robins video är patetisk förresten och du är mkt finare och sötare än den där trista tjejen. Her trist ut.

2009-09-26 @ 17:48:13
Postat av: Jen

Jag menar att tjejen i Robins musikvideo ser så slipat trist ut, och att du är mkt sötare och har ett speciellt fint utseende! Videon är patetisk också. Du ör sötast och bäst.

2009-09-26 @ 17:50:19
Postat av: Emilia Kostenniemi

Fina duuu!

2009-09-26 @ 22:37:11
URL: http://emiiiljaa.blogg.se/
Postat av: marta

Å nej vad paljetter är grymt! Synd att det kan vara så dyrt, äh paljetter är grejen!

2009-10-01 @ 23:25:42
URL: http://ettettfyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback