Stranden

Okej, angående förra inlägget menade jag såklart USA. Skrev okoncentrerat medans jag tittade på matchen och det resulterade i en massa fel i inlägget. Sorry!


Idag har jag legat på stranden hela dagen. Jättehärligt!

tunika: "Saint Tropez"
Solglasögon: Granit



Jag har tappat sugen att blogga lite faktiskt. Inte roligt alls längre. Man har ingen lust att skriva långa och roliga inlägg med massa bilder när man får rasistiska kommentarer som tack....

Kommentarer
Postat av: Moa :)

Alice bryr dig inte om det! du är bäst och kommer alltid vara det! :DD

2009-06-25 @ 19:45:36
Postat av: Rebecca

Det kommer alltid att finnas folk som går emot och jag vet att det är svårt att ignorera, men du får helt enkelt försöka stå på dig och bara ta åt dig av de trevliga kommentarerna. Jag vet att det låter kliché, men de är bara avundsjuka på dig! Jag tycker att du ska ta en liten paus i bloggandet om det känns jobbigt. Kram

2009-06-25 @ 19:51:55
Postat av: Linnea Gröning

Alltså! DAMP! Seriöst. Folk måste ha stora stora fel i huvet som skrivit rasistiska kommentarer. Du är den vackraste människan i den här världen Alice, och om någon tycker du är ful så MÅSTE de bero på avundsjuka. För du är verkligen den finaste jag någonsin sätt, borde vara omöjligt att tycka att du är ful. Jag vill iaf inte att du slutar blogga, jag ÄLSKAR din blogg! PUSSPUSSPUSS<3

Postat av: Malin

Hej Alice!

Du ska inte bry dig om taskiga kommentarer. Även om jag ut av erfarenhet vet att det kan vara svårt ibland.

De som tar sig tid att skriva taskiga kommentarer har ju inget eget liv.

Men det har du och du får inte låta några idioter förstöra det! Så stå på dig!



PS! Lady Luck är en jättebra låt :D

2009-06-25 @ 20:05:44
Postat av: annalisa

neeej alice!! du måste fortsätta blogga! det är jätteroligt att läsa din blogg, den är jättebra!!

Dom som skriver elaka saker är dumma!!!!! Dom vet inte dom pratar om! för du är bäst alice! <33 i love u.

2009-06-25 @ 20:21:34
URL: http://annaliisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

sötis

2009-06-25 @ 20:27:56
Postat av: Anonym

Stå på dig Alice! Jag är inget galet fan som "älskar dig över allt annat" men jag tycker att du är grym på det du håller på med, även bloggandet! Du är en skitsnygg asiat och du har allt som en tjej ska ha!

2009-06-25 @ 20:29:57
Postat av: amanda jarnebrink

Alice seriöst kolla här det e några få idioter som inte har nått liv och som verkligen gillar att trycka ner folk. Och det e minst typ 1227391494 miljoner personer som tycker du e jätteeeeeebra jag e en av dom som tycker du e jätteeeeeeebra så ta inte åt dig okej =)

2009-06-25 @ 20:34:47
Postat av: Karolina

Nämen Alice guud vad söööt du är!! Lika sööt som alltid! :D<3 Snälla kan inte du svara på ngn av kommentarena på ett inlägg i din blogg? så som du brukar göra när du har frågestund? snälla! Älskar dig!<3

2009-06-25 @ 20:40:43
Postat av: Karolina

P.S. Jag förstår dig fullständigt, alla som skriver dumma kommentarer sluta med det, annars kanske Alice inte vill blogga mera!

2009-06-25 @ 20:42:31
Postat av: Saraaa

Jag tycker du ska strunta i de dumma kommentarerna och bara bry dig om de bra, snälla, osv!



Jättefin outfit förresten, du är så himla söt Alice! (: Me like :D

2009-06-25 @ 20:49:08
Postat av: julia

Men skit i dom elaka kommentarerna bara!

Du är verkligen bäst, Alice! Du har utseéndet, rösten och så vitt jag vet så verkar du jättetrevlig! Dom som skriver elaka kommentarer är bara avundsjuka på dig, jag hoppas att du fattar det!



Du behöver ju inte blogga så ofta, bara du inte slutar så är alla glada! :D



Ha det bäst, kram (: <3

2009-06-25 @ 20:56:20
URL: http://juliawilbertsson.blogg.se/
Postat av: Kiet

Alice dom vill bara ha uppmärksamhet du e sjukt söt och en bra förebild. gillat dig sen oktober och ja gö de nu också.. du är den bästa sångerskan i sverige de ska du veta och du har sjukt många fans som stöttar dig! <3

2009-06-25 @ 21:00:54
Postat av: Lovisa!

Heej Alice! Jag förstår dig det är en kille i min klass som kommenterar min blogg negatift hela tidan! Jag får faktiskt inte heller lust att blogga! Alla som gör det liksom?! Hallå!? Om dom nu inte gillar den varför då läsa den!? Men jag älskar din blogg!



// Lovisa! <3

2009-06-25 @ 21:20:38
URL: http://lllooovvviiisssaaasss.blogg.se/
Postat av: Lovisa!

Heej Alice! Jag förstår dig det är en kille i min klass som kommenterar min blogg negatift hela tidan! Jag får faktiskt inte heller lust att blogga! Alla som gör det liksom?! Hallå!? Om dom nu inte gillar den varför då läsa den!? Men jag älskar din blogg!



// Lovisa! <3

2009-06-25 @ 21:22:14
URL: http://lllooovvviiisssaaasss.blogg.se/
Postat av: Elin Hallström

Alice skit i dom du är bäst och jag blir jätte glad när du skriver !! :) <3 Kramar Elin !!

2009-06-25 @ 21:26:48
URL: http://elinmusic.devote.se
Postat av: matilda

Du är ju grym! Fortsätt blogga!Synd att de finns människor som inte har något bättre för sig än att tracka ner på andra... På din hemsida står de att du kommer till Halmstad i morgon, var och när undrar man :) ? Kram!<3

2009-06-25 @ 21:33:34
Postat av: emilia kostenniemi

Jag förstår inte folk som skriver dumma kommentarer. Sluta inte blogga alice ! <3 Ta inte åt dig av kommentarerna du är helt amazing! <3

2009-06-25 @ 21:39:06
URL: http://emiiiljaa.blogg.se/
Postat av: Nell

Hej Alice.

Jag tycker att du har en underbart vacker sångröst, och det kommer alltid finnas folk som vill trycka ner än. Musiken hjälpte mig mycket under tiden då jag var blev mobbad, för bara 5 minuter så känns det som om världen är bättre med Musiken den får än att tänka på annat. Och det här har jag aldrig sagt till någon. Musiken hjälpte också att att må bättre när min mamma dog.

Kom ihåg, strunta i alla männsikor som försöker trycka ner dig, dom inte "makten" att ha lyckats vinna över dig, tro på dig själv. För jag tror på dig och du är underbar männsika. Du kommer att gå ångt i din karriär och dina små fans skulle bara bli glada om du har kvar din blogg.

Kram på dig Alice.

2009-06-25 @ 21:42:58
Postat av: Anonym

är det storsjön? fint! bry dig inte om sådana kommentarer. kolla bara på katrin. hon får också en massa skräp, men hon bara kör på. hon tar inte ens bort dem. det är starkt. ta henne som förebild när det gäller detta. bra träning i att inte identifiera sig med allt som kommer. det kommer du att ha nytta av. fast det är klart, lättare sagt än gjort. själv skulle jag aldrig palla. eller läs dem inte, utan ta bort direkt när du anar vad det är. i varje fall ska du inte ta åt dig. det är ju inte sådana människor som du själv skulle bry dig om vad de tycker om du träffade dem. varför skulle deras åsikt betyda något?

2009-06-25 @ 21:51:37
Postat av: jannika

hej alice !



det är otroligt tråkigt att människor inte har något annat för sig än att skriva massa tråkiga rasistiska inlägg. Men det finns endå människor runt om kring dig som vänner familj och dina fans som igentligen struntar i vart du kommer ifrån och vill mer lyssna på din musik och få må bra ut av den. så stå på dig och lycak till med allt! Jannika

2009-06-25 @ 22:06:05
Postat av: Lelle

NEEJ! Vi som verkligen gillar att läsa din blogg ska väl inte behöva utav de ? :) Skit i dem bara! Tack för en jätte blogg!

2009-06-25 @ 22:28:35
Postat av: emine

Synd att du ger upp på grund av löjliga kommentarer. Detta påminner mig om Zlatan Ibrahimovic , i början kritiserades han typ av alla, de sa att " jaja han har bra teknik och massa men han gör inte mycket mål". Men han gav inte upp och idag så har han en av världens bästa fotbolls spelare och dessutom så är han skyttevinnare i serie A. Han bevisade att han KAN.

Och idag i sverige så är han kung för att han höll på att göra SIN sak, han brydde sig inte om andras åsikter.Detta kanske inte har så mycket med blogg att göra men du ska bara förstå att Kommentarer ska inte påverka dig , du är en stark tjej Alice.

2009-06-25 @ 23:00:46
Postat av: Alexander

Vet att det är svårt, men försök och inte bry dig om dem dumma kommentarerna. Tänk på dem snälla och trevliga kommentarerna istället.



Sen så tycker jag att du inte ska sluta blogga. Tycker din blogg är rolig och bra.

2009-06-25 @ 23:06:28
Postat av: Emelie B

Hej Alice! :) Jag tycker att du ska läsa dessa kommentarer: http://adranalin.blogg.se/2009/june/johan-palm.html#comment Det är flera stycken som skrivit och klagat på en ful kommentar som hon som äger bloggen skrev i din blogg. :) Ha det bra, kram! ;)

2009-06-25 @ 23:10:00
URL: http://rockstardreams.blogg.se/
Postat av: amandah

men alice! Du ska totalt SKITA I alla negativa kommentarer du får! Som johan palm sa om negatvia kommentarer: om dom ändå skriver det, så är dom ju på nåt sätt fans.

Nåt sånt var det iaf. Jag tycker förresten att du är skitsnygg så det så! Då ska inte lägga ner onödig tid på dom "underliga fansen" :) fortsätt blogga! Jag följer den flitigt!



Visk*

egentligen borde du skriva en låt om hur mycket du hatar dom som skriver sånna där kommentarer ;) men, den kan ju alltid vara hemlig. För säkerhets skull, haha!



Ha det gött!

2009-06-25 @ 23:18:44
URL: http://clownenamandah.blogg.se/
Postat av: c

jaaa din blogg e jätte fiin alice!! <3

2009-06-25 @ 23:41:51
Postat av: Kim

Alice jag vet inte hur jag ska lägga fram det här för att inte såra dig. Jag tycker verkligen att du är grym, helt fantastisk. Du är bara 17 år och är redan en sådan duktig artist och förebild. Men en sak måste du förstå, det kommer ALLTID ALLTID vara personer som motarbetar dig. Vad du än gör, hur bra du än blir, så kommer det alltid finnas människor som kommer dela med sig av sina elaka kommentarer. Det spelar ingen roll vad du gör, de elaka kommentarerna och den negativa kritiken kommer följa dig genom hela livet. Du kan inte göra någonting åt det. Jag vet att det är för jävligt. Det tycker vi alla. Men du kan inte göra något för att få den att försvinna. Tyvärr, men det är så världen ser ut.

Jag hoppas verkligen att du lär dig hantera kritiken. Jag vet att det är grymt svårt, men det spelar ingen roll vad en person tycker. För det finns så oerhört många människor som tycker tvärtemot. Du är så begåvad Alice och det gör faktiskt nästan ont i mig när jag ser hur sårad du blir och hur mycket du tar åt dig. Jag vet att det inte är lätt, men snälla försök att tänk att den där människan är en på miljonen som bara säger så för att få dig att må dåligt.

Så jag hoppas verkligen att du har möjligheten att omge dig av snälla människor som du litar på och kan prata med. Som får dig att må bättre och få dig att fatta hur fantastisk du är. Är lite svårt när man sitter bakom en tv-skärm och inte känner dig alls.

Kom ihåg att i slutändan spelar det ingen roll vad andra tycker, man kan inte leva upp till andras förväntningar hela tiden. I slutändan är det som räknas vad du tycker och tänker. För det finns ingen människa i världen som kan göra dig mer nöjd med ditt arbete än dej själv.

Förlåt för mitt halvflummiga inlägg men jag var bara tvungen att skriva av mig för att kunna somna.

Det jag egentligen vill få fram är- TRO PÅ DIG SJÄLV FÖR DU ÄR GRYM!

Stor kram!

2009-06-26 @ 02:19:13
URL: http://kiimw.blogg.se/
Postat av: klara

Folk som kommenterar elaka saker(?) vad tänker folk med? hur kan man sjunka så lågt att man behöver såra en annan människa för att må bra?

Sånna människor är säkert avensjuka och osäkra på sig själv, sånna människor ska man bara skita i.

Det kommer alltid finnas sånna människor som går imot en, alltid försöka göra livet svårt för andra, men dom människorna kan inte må bra!



Jag tycker du ska skita i dom, du är så mycket bättre alice! fortsätt med det du är bra på, och må bra, så kommer du leva livet fullt ut.

Du ska veta att det är fler människor som gillar dig en dom som försöker göra det svårt för dig genom rasistiska kommentarer.

All lycka i framtiden, kram!

2009-06-26 @ 02:59:53
Postat av: Sofie

Jag tycker inte alls att du ska sluta blogga! Inte på grund av någon liten idiot som inte ens vet vad "artig" betyder i alla fall. Minns jag rätt så har du väl inställt att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras? Om inte, så skaffa det. Och se till att det är någon annan som accepterar de trevliga och fina kommentarerna och tar bort de fullt onödiga och irriterande så att du slipper se dem.



förresten, jag hoppas vi syns på Läkerolen i höst och vinter? ;) BRYNÄS FÖRALLTID! =D

2009-06-26 @ 04:13:29
URL: http://sofienilssongehlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Klart man inte ska sitta vid datorn med nån himla blogg när det är sånt här väder ute :) Men skit i rassarna. Jag älskar dig för din röst och för att du är en sån härlig tjej, och personer som inte kan se folk för vad de är får skylla sig själva och man kan bara tycka synd om dem för de går miste om mycket. Försök att inte ta åt dig. puss

2009-06-26 @ 05:30:45
Postat av: Josefin

Jag ÄLSKAR att läsa din blogg Alice!!!! :)

2009-06-26 @ 09:05:52
Postat av: Anonym

Snälla,fortsätt blogga!:)

2009-06-26 @ 09:38:52
Postat av: Ina

Du e bäst, skit i de där eller DEN där tjejen som skriver avundsjukt och elakt om dig hela tiden. Tror det bara e en som skriver så, hon verkar helt störd asså. Horalice eller vad hon kallar sig. hon skriver säkert fler inlägg under andra namn. du e bäst!



Förövrigt skulle jag gilla om du sjöng låtar som typ Jordin Spark och Brandy :).

2009-06-26 @ 09:42:32
Postat av: Micke

Ja, tyvärr så är det nog som Kim skriver - idioter finns det gott om och inget tyder på att de dö ut...

Det är så enkelt att det har en "narrow-minded-brain" som inte är stor nog att fatta bättre!

Dessutom tror jag att de mer än gärna tycker att ovan nämnda Zlatan är en kanonkille - fast att han är invandrare och inte "riktig" svensk. Samma personer tycker säkert att det är okay om människor från England, Norge, USA eller andra väsliga länder invandrar eller adopteras till Sverige. Men inte om man har en annan färg på huden... Undrar om de ens har fler hjärnceller än tre stycken?

Själv tycker jag att den finaste hudfärgen är "gyllenbrun", dvs sin din hud, eller som de har Sydamerika, runt medelhavet och i Asien.



De där människorna som inte vet bättre skulle säkert kunna tänka sig att bosätta sig, eller åka bort på en längre ledighet i t ex Thailand eller Vietnamn - snacka om dubbelmoral!



Jag vet att det inte är lätt att ignorera dessa små imbaciller och lyssna till oss som gillar dig och tycker att du är jättefin!

Ha en underbar sommar Alice!

2009-06-26 @ 15:26:53
Postat av: vispen

Jag håller med många andra, försök sruntra i de elaka och dåliga kommentarerna, försök istället tänka på alla som läser din blogg och gillar den:) Tyvärr kommer det nog alltid att finnas någon som skriver elaka saker, alla är inte trevliga, sen kanske de bara är avundsjuka på dig. Men du har jättemånga som gillar dig, jag tycker att du verkar vara en jättesnäll, rolig och trevlig tjej, det var roligt att skriva till dig förut, förstår att du inte hinner svara längre men jag läser din blogg varje dag och gillar den.

Kram

2009-06-26 @ 16:36:43
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men tjejen som skrev var bara 11 år, inget att bry sig om. Ingen som är 11 år är rasist. Hon var säkert bara svartsjuk för att du träffar Johan Palm, om det var en blondin så hade hon sagt j-a bimbo, rödhårig något annat osv. Sen tycker jag det är onödigt att publicera såna inlägg.

2009-06-26 @ 20:14:06
Postat av: Sofie

får du det??? :( Det är så sjukt! Att folk inte förstår att du är den du är, och du är fin som du är!

Folk retar bara, är avundsjuka men jag förstår att du tycker det är jobbigt. Hoppas det slutar! Jag älskar att läsa din blogg! Det gör jag verkligen, och jag vet såå många fler som gör det! Hoppas det ordnar sig! Kram Sofie

2009-06-26 @ 21:02:48
URL: http://ssalta.blogg.se/
Postat av: Erika med artistdrömmar.

Bry dig inte om dom Alice! Vet att det kan vara svårt, för jag är själv en sån som tar åt mig väldigt lätt.. Men du är jättefin & har en grymt bra röst :) det är jättemånga som tycker om dig! Jag tycker om dig! Så låt inte dom förstöra,



Du är bäst! <3

2009-06-26 @ 21:16:54
URL: http://stopthissong.blogg.se/
Postat av: Olivia - Nick Star

Hej Alice! Jag är en av finalisterna i Nick Star. Olivia Eliasson som sjunger "Om Bara Du"... Jag undrar om det blir en semifinal? Vi liksom bara sju stycken och det skulle vara fem stycken som ska sjunga på stora scenen i Visby.. Är det inte lika bra att skippa semifinalen och säga vilka som får sjunga på stora scenen? Snälla svara på min kommentar!

2009-06-26 @ 21:23:04
URL: http://oliviaeliasson.blogg.se/
Postat av: madelene

Fortsätt, du är starkare än dem, mycket starkare! Du är bäst också för den delen :)

2009-06-26 @ 21:40:35
URL: http://mmadeleneeee.blogg.se/
Postat av: Olivia

Skrev helt fel i min förra kommentar! :-P Jag är 1 av de 7 som blivit utvaldaoch som man kan rösta på men är inte finalist för det eftersom jag inte kommit förbi semifinalen än ;-)

Jag är lite osmart ibland...

2009-06-27 @ 13:33:09
URL: http://oliviaeliasson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Asså vad är det för j*vla idioter som sitter och läser bloggar för att sen kommentera massa skit? Dom som har så sjuhelsikes mycket energi till övers kan väl lägga den på nått vettigt istället. Jag tycker i alla fall att du är grymt bra och sjukt söt, och det är jag säker på att jag inte är ensam om! :)

2009-06-30 @ 01:40:48
URL: http://stringoflammingo.blogg.se/
Postat av: Ida

hejhej!!, jag tkr du har världens bästa röst!!, o ja hatar dom som kommenterar en massa skit !!; du ska inte bry dejj om dom <333

:P

2009-07-01 @ 21:15:59
URL: http://theeyetearsblog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback